orion68

subota, 30.09.2017.

Očeva i Majčina manipulacija vremena

I dok ja u svojoj glavi nekako pokušavam da napravim balans između Majke i Oca, odnosno strana koje predstavljaju muško i žensko u meni, ne da bih se definirala u rodnom smislu, nego jednostavno da shvatim tu jednakost ljudskog roda spojenog u živućem biću vuče se jedno i jedino pitanje a to je:
Tko ili što je meni oduzelo mogućnost slobodnog odrastanja, kretanja i koja li je to strana bila da je moju cijelu mladu generaciju 16,17-godišnjaka zatvorila u podrum te proklete 91' gdje smo mjesecima živjeli u podrumima?
Toj generaciji mladih svih rodova poznatih i legalno proknjiženih u starom zavjetu jednostavno je otet život i budućnost!
Kažu nevalja živjeti u prošlosti.Slažem se. Tek kad napraviš balans možes koračati u budućnost. Kako balansirati sadašnjost i budućnost kad je prošlost bila u podrumu ili na najnižoj točki ljudske gluposti,kako? Tko to je imao ili si je uzeo pravo da raketira moju zgradu, moj grad da puca po civilima s ciljem,,uspostave mira''. U tim zgradama s bili ljudi. Djeca kao ja.U njima je bila prošlost,sadašnjost i budućnost kojoj je oteta otvorena mogućnost!
jebem vam mater svima, i komunistima i fašistima i crvenima i bijelima ,ja ostado u centru nemogućeg balansa!
Koristim priliku sočnih psovki pa vam jebem i mamicu qota,najmanjeg i najvećeg otpora i jebem mamicu onome koji kaže da čovjek ima slobodni izbor, jer ja ga nisam imala, znači slobodni izbor balansa ne postoji, on se nameće!


https://www.youtube.com/watch?v=CSaFgAwnRSc

- 13:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.