orion68

četvrtak, 17.07.2014.





.
truelife.blog.hr

Volim te
dok polako ulaziš u moje dane
Ljubim te
kroz dodire nježne,kojima me osvajaš
Ti znaš da ljubim te
i tako predivna prolaziš čežnjom kroz moje noći,
kroz suze moje duše ,
satkane od nedostajanja
od te želje,strasti
dok naše usne se dotiču
rastapaju se
ova, u duši iskrojena
tebe željna slova
kao pahulje snježne,
Osjećam te ,
kroz svako slovo tvojeg stiha što u meni sja
ljubim te kroz sve dane
kroz sva
ta nama prožeta jutra

- 23:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 11.07.2014.

Mirovine i mirovno stanje svijeta

Nikako i nikad necu reci ;niti mi je namjera ikad bila (kosi se s mojim nacelima zivota i postovanja istog) reci i isticati da je netko bolji od nekoga i slicno.
Mislim da su svi Narodi ove federacije u svemiru koja se zove Zemlja isti i da svi imaju pravo da zive, disu, jedu,razmnozavaju se i ostalo. To sto je poneki narod mudriji i inteligentniji od ostalih mozda, je stvar evolucije i svaka mu cast.

Ali.
Nikako i nikad nemoze Narod koji je pola svojeg vijeka proveo u traumama, rupetinama mokre zemlje, smrzavao se u istoj, kisnio na cistom zraku, bio izlozen kojekakvim traumama sto psihickim,sto tjelesnim. ....Nikako nemoze taj narod zivjeti dulje od onog koji je uredno na vrijeme ustao, pomolio se i zahvalio dragome bogu na milosti, i otisao odraditi svojih 8h, da bi se nakon toga mirno vratio svojoj obitelji i u miru svemira uzivao u mirnom posljepodnevnom danu. Tako godinama.

Onaj Narod Svemirske Federacije, koji nije imao priliku da doruckuje u miru, i na vrijeme se probudio u nekakvom sigurnom sistemu ZOVE SE HRVATSKI .(Pod Hrvatski racunam Srbe, Muslimane i Hrvate) Njega su sirene budile u gluho doba noci, tjerale ga iz kreveta da ide u parcovske rovove i tamo bude izlozen kojekakvim strahovima i stresovima......
E
E taj narod nikako nema sanse da dozivi STAROSNI STANDARD i da dozivi STAROSNE MIROVINE EUROPSKE I SVIJETSKE UNIJE!
I svi medicinari i naucnici ZEMALJSKOG svijeta lako i uz pomoc matematike i ostalih modernih cuda moci objasniti taj fehller u sistemu.
Ocekivana starost tih humanoidnih bica nije svijetsko standardna nego 65 godina i ako uspije dozivjeti.
Zato zelim Svijetskom Mirovinskom i Socijalnom fondu reci da budu malo labaviji kad pokusaju ugurati otaj narod u svijetsku Statistiku. I moze biti da je istina , ta statistika, ali ne za moju generaciju, nego ove nove, novi narastaj, koji nije prezivio sok budjenja u 3 sa granatama i nije zivjeo vani u blatu i na KISI I NIJE STRAHOVAO ZA ZIVOT! Nije zadobio prehladu Bubrega ,niti pluca. Otaj moderni narastaj moze uci u VASE FEDERATIVNE SVIJETSKE STANDARDE I ZAKONE O MIROVINSKOM! MOJ NE! Hell nije odrastala po standardu, nego po opcim opasnostima pod zivot e!
http://www.youtube.com/watch?v=etAIpkdhU9Q
by Hell

Oznake: mirovine

- 12:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.