Hattrickovine

ponedjeljak, 09.10.2006.

Kolumna Lone Raidera - Na pocetku tjedna (4)

Hattrick populacija je osmim kolom zakoracila u drugi dio sezone. Svi imaju dovoljno vremena da nesto kupe-prodaju i da poboljsaju svoj ranking dok drugi imaju jos vise vremena da potonu u neku nizu ligu. Danas se necu baviti ovom drugom skupinom iako mi je draza vec onima koji su ove godine pokazali zavidne rezultate. Pa evo ocjena na "pola puta" :

10+ "ZASTAVA"

Damir je na celu HNL-a i jos nije okusio gorcinu poraza (rekord 5-3-0). Jos se nalazi u kupu gdje ga napet kao puska ceka Tonto koji ce pokusati prekinuti seriju nepobjedivosti koja traje vec 20 utakmica !

8 "GOSK"

Brzi se "brzo" prilagodio elitnom drustvu. Prosle godine je dominirao u II.1i nastavio sa odlicnim rezultatom i ove sezone. Bodovni konto (14) je jako dobar rezultat a ukupan utisak ce biti jos bolji u srijedu kada pobjedi Jazavce

7 "BISNI MRAVI & MIHOLJAC RAKETE"

Decki dominiraju svoje cetvrte lige i docekuju 2 TOP nositelja u kupu. Vanjito i drroso ce se dobro morati namuciti da ne dodje do novog iznenadjenja u kupu jer su ovi decki jako opasni na svojim terenima.

6 "RNK ISKRA"

Rolacity je trenutno najbolje rangirani drugoligas ! Sa samo jedim porazom (7-0-1) i opstankom u nacionalnom kupu ga cini najuspjesnijim nakon prvoligasa pogotovo ako sve to potvrdi u srijedi protiv Geodeta iz Sigeta.

-6 "VANJITO HEADBANGERS"

Vanjito je jos u igri na oba fronta. Bodovni zaostatak za Zastavom je velik ali dohvatljiv (-5). U kupu tradicionalno dobro gura, ali to je za klub njegovog ugleda ipak ispod ocekivane razine. Vremena ima da poboljsa svoj ranking.

Prolaznu ocjenu dajem i svim ucesnicima kupa koji nisu u HNL-u ili u nekoj od drugih liga ; dok cu se onima koji su podbacili ove sezone, nadam se, baviti slijedeceg ponedjeljka ako pronadjem volju za pisanjem ili ako se ne nametne neka druga tema.

- 11:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #