Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hattrickovine

Marketing

Kolumna Lone Raidera - Na pocetku tjedna (4)

Hattrick populacija je osmim kolom zakoracila u drugi dio sezone. Svi imaju dovoljno vremena da nesto kupe-prodaju i da poboljsaju svoj ranking dok drugi imaju jos vise vremena da potonu u neku nizu ligu. Danas se necu baviti ovom drugom skupinom iako mi je draza vec onima koji su ove godine pokazali zavidne rezultate. Pa evo ocjena na "pola puta" :

10+ "ZASTAVA"

Damir je na celu HNL-a i jos nije okusio gorcinu poraza (rekord 5-3-0). Jos se nalazi u kupu gdje ga napet kao puska ceka Tonto koji ce pokusati prekinuti seriju nepobjedivosti koja traje vec 20 utakmica !

8 "GOSK"

Brzi se "brzo" prilagodio elitnom drustvu. Prosle godine je dominirao u II.1i nastavio sa odlicnim rezultatom i ove sezone. Bodovni konto (14) je jako dobar rezultat a ukupan utisak ce biti jos bolji u srijedu kada pobjedi Jazavce

7 "BISNI MRAVI & MIHOLJAC RAKETE"

Decki dominiraju svoje cetvrte lige i docekuju 2 TOP nositelja u kupu. Vanjito i drroso ce se dobro morati namuciti da ne dodje do novog iznenadjenja u kupu jer su ovi decki jako opasni na svojim terenima.

6 "RNK ISKRA"

Rolacity je trenutno najbolje rangirani drugoligas ! Sa samo jedim porazom (7-0-1) i opstankom u nacionalnom kupu ga cini najuspjesnijim nakon prvoligasa pogotovo ako sve to potvrdi u srijedi protiv Geodeta iz Sigeta.

-6 "VANJITO HEADBANGERS"

Vanjito je jos u igri na oba fronta. Bodovni zaostatak za Zastavom je velik ali dohvatljiv (-5). U kupu tradicionalno dobro gura, ali to je za klub njegovog ugleda ipak ispod ocekivane razine. Vremena ima da poboljsa svoj ranking.

Prolaznu ocjenu dajem i svim ucesnicima kupa koji nisu u HNL-u ili u nekoj od drugih liga ; dok cu se onima koji su podbacili ove sezone, nadam se, baviti slijedeceg ponedjeljka ako pronadjem volju za pisanjem ili ako se ne nametne neka druga tema.

Post je objavljen 09.10.2006. u 11:26 sati.