Od 7 do 3

četvrtak, 22.11.2007.

BUDI MI PRIJATELJ



skinite najavni spot - mp3 - 1,5 MB

skinite flash banner i podržite humanitarnu akciju povodom Svjetskog dana borbr protiv AIDS-a.

Više o projektu.

Hvala!

- 14:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 07.11.2007.

Bugarska - EU

Prije dva tjedna proveo sam 5 dana u Bugarskoj na seminaru o uključivanju nevladinih organizacija u razvoj turizma, s naglaskom na kampanje protiv neodrživog razvoja. Saznao sam mnoge detalje o korumpiranosti, što i ovu našu zemlju svrstava u red ostalih balkanskih zemalja, iako moram priznati da smo evoluirali. Kod nas su političari pronašli sofisticiranije i skrivenije načine...
To je stress, a sada stress relief...

Rila planina ili Vodena planina stvarno obiluje vodom - prekrasni planinski potoci, jezera, ali opet... u svkom od njih neka plastična vrećica, boca, limenka ili, ako je bliže naselju hrpa otpada. Trebao bi im sustav otkupa PET ambalaže kao u Hrvatskoj.

Nevjerojatno je koliko tamo ima životinja, posebno konja, koji po mjestu Dobarsko slobodno hodaju ulicama ili su u "punoj funkciji" kao prije tridesetak ili više godina kod nas.

Umjesto da vam pričam, pogledajte.






















- 08:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 05.11.2007.

Bilo nam je divno na godišnjem koncertu

Klapa Škrlet, koju smo osnovali prije 14 mjeseci održala je svoj prvi godišnji koncert u subotu u Arcusu. Bilo je toliko dobro da je teško opisati taj izniman osjećaj kada publika i izvođači nevjerojatno surađuju. Svaki piano i svaki dah se čuo, a nama koji smo pjevali bio je nevjerojatan užitak to što su nas ljudi s tolikom pažnjom slušali.
I da, bila nam je ovo najbolja izvedba do sada. Od svih koje smo imali.
Toliko pozitivne vibre...

Nadam se da ću uskoro moći staviti poneku fotku i kakav video isječak da se vidi bar djelić ozračja.

Zahvaljujem u ime klape obitelji Barun (Barun promet) za namirnice za zakusku nakon koncerta, obitelji Mikša za fantastičan Škrlet, te obitelji Vdović za odličnu frankovku.

- 23:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #