Avanture u kuhinji i šire https://blog.dnevnik.hr/gurwoman

srijeda, 24.12.2008.

Čestitka, a što drugo?

Dragi znani i neznani čitatelji,

da sad puno ne mudrujem, sve što imam reći jest:

Želim da vam je želudac vazda pun, ali ne prepun, jetra u funkciji, kolesterol nizak, a žgaravica nepoznanica;
blagovali kao Elizabeta Gojan, izgledali kao Renata Sopek;
da vam se dizano tijesto uvijek diže (ovo je jedna šira metafora), a kolači budu prhki, rahli i mehki;
da vam riba uvijek bude svježa i pliva triput, a školjke se uvijek otvarale;
da vam vino uvijek bude adekvatne temperature, pivo savršeno orošeno, a rakija i esperanto govorila;
da vam se ništa nikad ne upljesnivi ni ukiseli, a moljci vam izbjegavali kuhinju kao Bush cipele...

Image Hosted by ImageShack.us

Ukratko, u slast, živjeli i svako dobro!
Možemo se i uživo kucnut te cmoknut večeras na tradicionlnoj polnoćki u Scoutu u Samoboru.
Čin-čin!

Image Hosted by ImageShack.us

P. S. A vašim ušima u ovoj veličanstvenoj noći želim sljedeću poslasticu:

Image Hosted by ImageShack.us

mah

24.12.2008. u 14:59 • 4 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        



Komentari da/ne?

Opis bloga

Što je bilo prije: pečeno pile ili jaje na oko?

Linkovi

www.tasteofcroatia.org


Free Hit Counters
Get a Free Hit Counters