Avanture u kuhinji i šire https://blog.dnevnik.hr/gurwoman

ponedjeljak, 24.12.2007.

Blagdanski postić

Odvratna sam i zanemarujem blog, usukana u okrutni svijet kapitalističkog izrabljivanja. Htjela sam s vama podijeliti recept za svoj tradicionalni irski božićni kolač s Guinnessom, ali naravno da kasnim, a i od kolača ostadoše još samo mrvice. Možda bi ga jedino još Mimzi uspjela napraviti do pravoslavnog Božića...

U formatu u skladu s Extreme Makeoverom, debilnom američkom TV tvorevinom na kojoj trenutačno radim, evo slike jučerašnjeg ručka. Pečeno jagnješce s krumpirima, lukom i mrkvicom (mrkvica je genijalan tač)...

PRIJE:

Image Hosted by ImageShack.us

POSLIJE:

Image Hosted by ImageShack.us

Beskrajno savršenstvo ovog obroka može se, osim mom besprijekornom umijeću, pripisati i novootkrivenoj ekološkoj mesnici i pršutoreznici ne znam više kako se zove, ali nalazi se na kraju Palmotićeve, skroz kod križanja s Branimirovom. Kila oko 70 kn, ali bormeč vrijedi!

Želim i vama što više tako krasnih obždera u ovo najmasnije doba godine.
Što još nadodati? Dragi virtualni prijatelji, znani i neznani, zalutale duše i hakeri namjernici, sretan vam Božić, shvaćen u simboličkom i panteističkom smislu, sretna vam Nova godina, puno ića, pića i novčića i nemojte se polomiti danas na ledu! Možemo se navečer i osobno izgrliti, kucnuti i iščestitati ako navratite dočekati Božu u katedralu uznesenja piva, u samoborski Skaut. Živjeli!

Image Hosted by ImageShack.us

24.12.2007. u 13:14 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            



Komentari da/ne?

Opis bloga

Što je bilo prije: pečeno pile ili jaje na oko?

Linkovi

www.tasteofcroatia.org


Free Hit Counters
Get a Free Hit Counters