Avanture u kuhinji i šire https://blog.dnevnik.hr/gurwoman

utorak, 20.03.2007.

Krv i grah

I Gurwoman je žena od krvi i mesa pa krvari kad su oni dani u mjesecu, grči se i proklinje cijeli svijet.
Post je trebao biti u tom stilu, gnjev, kataklizma, patnja, bol, ali onda sam malo čačkala mečku po netu i naišla na neku skandinavsku strip-reklamu za uloške:

Image Hosted by ImageShack.us

Kako je ne razumijem, a inače ne podnosim debilne reklame za uloške, a sve su takve, napravila sam svoju verziju ove reklame i bolovi su uslijed igre u fotošopu i glupog hihotanja nestali! (Dobro, pomogli su i Ketonal i rakija.)

Image Hosted by ImageShack.us

A što upravo kuham sutra za ručak? Slasni grah s paradajzom i kaduljom:
Bijeli grah namočiti i skuhati u slanoj vodi, ali ne skroz do kraja. Rekli bismo, al dente. Na 5-6 žlica maslinovog ulja lagano popržiti češnjak i dosta kadulje. Na to baciti grah i nakon par minuta sasuti u to pelate. Sve skupa lagano kuhati 15-ak minuta da se pelati raspadnu i zgusnu. Začiniti paprom. Prosto ko pasulj!

20.03.2007. u 21:49 • 4 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  



Komentari da/ne?

Opis bloga

Što je bilo prije: pečeno pile ili jaje na oko?

Linkovi

www.tasteofcroatia.org


Free Hit Counters
Get a Free Hit Counters