<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Greench

Image Hosted by ImageShack.us
Je vrlo kreativna i razmažena osoba,voli raditi gluposti i dosađivati ljudima,stalno zuuji i ponaša se djetinjasto.Obožava Disneyjeve crtiće i Silvestra i Tweety.Bavi se glumom,pjeva,pleše,ide na yogu i ide u 7. raz osnovne.Kad naraste želi biti glumica i nakon što postane slavna se želi sakriti u nekom malom prahistorijskom gradiću u nekoj staroj kamenoj kući.Životni san (snovi) su joj,obići svijet,pomagati u africi,imati puno prijatelja i biti što bolja glumica.U prošlom životu je bila majmun,zato što je sva takva,malo munjena .. :)
Sluša pop,rock,R'n'B i metal .. ima puno prijatelja,ali oni koje drži čvrsto u srcu su Kjaja i B.
Voli Obamu,rođena je daleko na jugu u Venezueli i voljela bi otići iz Hrvatske na neko drugačije mjesto koje ima svoju kulturu
Htjela bi se jednog dana izgubiti u piramidi i tamo upoznati mumiju i zaljubiti se u nju i živjeti sretnoo zauvijek .. kao snjeguljica,samo mumificirana

Linkovi

this year blog

Frankie Goes To Hollywood.

Emy smile

TeDDy g!rL

dreamer

šeširko

U linkove mi idu blogovi koje volim citat ... bez brige,dodavat cu vas polako :))

Image Hosted by ImageShack.us


ostavite komentara kolko želite,i jedan je dovoljan,nije mi to bitno... samo ČITAJTE POSTEVE

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

CREDITS

Pinky Girl
Blog Skins

nedjelja, 31.05.2009.

Pozdrav drage moje :))
evo ovaj put se javljam puno bolje volje nego prosli put. :)
Maloprije sam se nasla with my decko :) i shvatila sam da mi nista ne nedostaje i da kadkad mi dode do prekida zato sto trazim neko savrsenstvo,a sto ce mi savrsenstvo kada ga mogu naci samo u knjigama ili filmovima kao što su Twilight saga itd.
Pa sam lijepo odlucila ostat sa svojim deckom kojeg cu u postevima zvati Baltazar....samo radi privatnosti :))),a i volim Baltazara.
Uglavnom,malo sam napeta zato što završava škola i imam se toliko toga za javiti,a uopce ne ucim,uopce mi se ne da :((
Mama mi kaze da imam jos samo tjedan dana i da je sigurna da sam dovoljno jaka da tih tjedan dana mogu stisnuti i izvuc sto bolju ocjenu... -.-'
Ehh,u cetvrtak sam s razredom bila na izletu u Rijeci... bilo je zakon,bili smo u vili Ruzic...sto je vila obitelji Mazuranic... slucajno sam sjela na najdrazu stolicu Ivane Mazuranic,sto je kao bila cast,a kasnije sam drzala stap Ivana Zajca .. zato kaj je tip pitao tko se bavi glazbom,a onda su svi pogledali u mene...neugodnjak..ali fora,onda smo bili na Korzu,pa u prirodoslovnom muzeju... onda na Trsat... sto je isto bilo fora i na kraju u Lokve na Golubnjak,što je bilo prekrasno...tamo se nalazi prava Twilight šuma,ja sam se prepala... PREKRASNO!!
morate to jednom posjetit.samo očekujete da vam se iza leđa stvori neki vampir...nisam ni znala da Hrvatska ima tako lijepa mjesta :)))
Jucer je bila subota i ja sam imala zavrsnu predstavu na dramskoj (idem na dramsku vec 5 godina <3) i po mome je bilo super,onaj osjecaj na pozornici kada svi gledaju u tebe,a ti stojis na skripavim parketima i izgovaras svoje recenice.... potpuno sam se uzivila... Komentari publike,mojih frendica i ne znam kako da ju nazovem...profa??...ne.. zvat cu je Ina,ali ne zove se tako... :)) su bile sjajne :))

Ahh,milsim da je to sve za danas..

Pusa svim mojim blogerima :)

PS:znam da izgled bloga nije bas sjajan,ali obecajem da cu se potruditi da bude sto zabavniji i da sto bolje izgleda... uskoro cu staviti neke svoje avatare :))Image Hosted by ImageShack.us

- 18:50 - Komentari (21) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.05.2009.

Savršenstvo je precijenjeno

Evo hvata me nešto.Nešto što sam već prije osjetila.
Nekakva depresija.Evo o čemu se radi.Imam dečka,već 6 mj. prekinuli smo i pomirili se već 4 puta.I svaki put sam ja njega ostavila i slomila mu srce.on je jadan stvarno zaljubljan,a ja... pa ja sam onako.nisam za vezu,ne da mi se stalno biti uz jednu osobu,držat se za ruke .. i to,meni treba zabave.
.. i tako dakle ja njega namjeravam ponovo ostavit... -.-'
eh,problem broj 2 je ... kadkad mi se cini da mi je dosadno,pa trebam kao sto rekoh ZABAVU. ja uvijek nešto radim,ili sam na dijeti ili smisljam plan kako sto prije izac iz Hrvatske ili slikam okolo ... mah,svasta nesto.. i mrzim kada postane dosadno.Zelim nešto raditi.Npr. želim otputovati na neko egzoticno mjesto ili u neki kamp preko ljeta... negdje u Grčku ili Tursku. ..
. ne znam,Zagreb mi je potpuno nekako dosadan.Pokusavam biti optimisticna,ali... uff,dosta mi je da sam uvijek ja optimisticna... a zapravo moja stvarnost je... nemam para (mislim starci mi bas ne daju,a u banci imam samo 400 kn),tata i mlađi brat mi sutra putuju u Venezuelu,a ja ostajem,mama mi je trudna što znači da ću stalno morat pospremat,imam još cijelu šk god u osnovnoj školi i još 4 god u srednjoj.. ukupno 5 god u Hrvatskoj,ne volim svog decka,a bojim mu se ponovo slomiti srce zato sto bih se mogla ponovo zaljubiti u njega... uf život je težak,ćak i kad imaš 13 godina..
uglavnom ja stalno donosim odluke,a moja odluka je....
....cekaj da škola završi i onda,hmm,smršavi,razvij svoje talente,brini više za sebe,misli na sebe,planiraj,budi svoja,kreativnosti nikad dosta,stalno donosi odluke,živi za danas,sutra će doći jednog dana,a jučer je prošlo,prijatelji život znače,budi strpljiva,cijeni nečiju pažnju,svijet je pozornica,a ljudi su glumci koji dolaze i odlaze sa scene,ne brini za tuđe mišljenje.....i još puno toga.
Nedostaje mi moja najbolja prijateljica,imam osjećaj da smo se udaljile.... ne znam..mah,sad će ljeto i imat ću više vremena za sve,pogotovo za nju...
Uglavnom,imam osjećaj da je ovaj post dosta dug... nadam se da ste pročitali....hvala Bogu nekome sam se olakšala...

Pozz svima :)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 19:25 - Komentari (11) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.