Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenosoba

Marketing

Pozdrav drage moje :))
evo ovaj put se javljam puno bolje volje nego prosli put. :)
Maloprije sam se nasla with my decko :) i shvatila sam da mi nista ne nedostaje i da kadkad mi dode do prekida zato sto trazim neko savrsenstvo,a sto ce mi savrsenstvo kada ga mogu naci samo u knjigama ili filmovima kao što su Twilight saga itd.
Pa sam lijepo odlucila ostat sa svojim deckom kojeg cu u postevima zvati Baltazar....samo radi privatnosti :))),a i volim Baltazara.
Uglavnom,malo sam napeta zato što završava škola i imam se toliko toga za javiti,a uopce ne ucim,uopce mi se ne da :((
Mama mi kaze da imam jos samo tjedan dana i da je sigurna da sam dovoljno jaka da tih tjedan dana mogu stisnuti i izvuc sto bolju ocjenu... -.-'
Ehh,u cetvrtak sam s razredom bila na izletu u Rijeci... bilo je zakon,bili smo u vili Ruzic...sto je vila obitelji Mazuranic... slucajno sam sjela na najdrazu stolicu Ivane Mazuranic,sto je kao bila cast,a kasnije sam drzala stap Ivana Zajca .. zato kaj je tip pitao tko se bavi glazbom,a onda su svi pogledali u mene...neugodnjak..ali fora,onda smo bili na Korzu,pa u prirodoslovnom muzeju... onda na Trsat... sto je isto bilo fora i na kraju u Lokve na Golubnjak,što je bilo prekrasno...tamo se nalazi prava Twilight šuma,ja sam se prepala... PREKRASNO!!
morate to jednom posjetit.samo očekujete da vam se iza leđa stvori neki vampir...nisam ni znala da Hrvatska ima tako lijepa mjesta :)))
Jucer je bila subota i ja sam imala zavrsnu predstavu na dramskoj (idem na dramsku vec 5 godina <3) i po mome je bilo super,onaj osjecaj na pozornici kada svi gledaju u tebe,a ti stojis na skripavim parketima i izgovaras svoje recenice.... potpuno sam se uzivila... Komentari publike,mojih frendica i ne znam kako da ju nazovem...profa??...ne.. zvat cu je Ina,ali ne zove se tako... :)) su bile sjajne :))

Ahh,milsim da je to sve za danas..

Pusa svim mojim blogerima :)

PS:znam da izgled bloga nije bas sjajan,ali obecajem da cu se potruditi da bude sto zabavniji i da sto bolje izgleda... uskoro cu staviti neke svoje avatare :))Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 31.05.2009. u 18:50 sati.