Amazon.com Widgets S moje strane bare ...

S moje strane bare ...

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Komentari On/Off

Opis bloga

dogodovštine i razmišljanja s moje strane bare

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi



Blog.hr
Life of an Auditor
Accounting Elf






HitchHiker

Anything that happens, happens.
Anything that, in happening,
causes something else to happen,
causes something else to happen.
Anything that, in happening,
causes itself to happen again,
happens again.
It doesn’t necessarily do it
in chronological order,though.


petak, 15.02.2008.

Edo je danas dobio svoj prvi poklon za Valentinovo! Ne, on jos nema ni ljubav, ni simpatiju, ipak je sa 7 sedmica previse mali za tako nesto. Poklon mu je kupila njegova "usvojena" baka. Naime, moj doktor (Marc) i njegova supruga (Elise) koji su predivni ljudi godina nasih roditelja i imaju cetvro djece koji bi po godinama lako mogli da nam budu braca i sestra su odlucili da "usvoje" Edu kao njihovog unuka jer kako Elise rece "that's the closest I might ever come to having a grandchild the way my kids are going". Ona je cak uspjela pronaci cestitku na kojoj pise "baby boy's 1st Valentines Day" i kupila mu je malog "beany baby" medu sa srcima. Edo je gledao u medu i gugutao, mislim da mu se svida :)

A u sobutu su nas oni izveli na veceru u obliznji grcki restoran - isli smo sve cetvero: dragi, ja, moja mama i Edo. To je bio Edin prvi izlazak i mislila sam da ce plakati i da cemo se kroz pola sata vratiti kuci, ali on je bio tako dobar. Prvih pola sata je bio budan i igrao se, a onda sam ga nahranila i on je zaspao i spavao sve dok nismo posli kuci. Restoran nam je donjeo neku posebnu stolicu u koju se moze staviti ona car seat korpica i on je sasvim smiren tu proveo citavo vece. A svako ko je prosao kraj naseg stola je zastao da ga pogleda i svi su imali onaj "oh, look at that cute baby" izraz na licu.
A mi ga se naravno nagledati ne mozemo... jos pogotovo sad kad je poceo da guguce i "prica" sa nama... nas mali slatkis :)

- 02:12 - Javi se (20) - Troši papir - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>