18

ponedjeljak

ožujak

2013

Edukacija: Prevencija raka i prirodno liječenje raka mogući


PROF. DR. JOHN HOPKINS: KAKO SE NOSITI S RAKOM?

John Hopkins, priznati američki znanstvenik, došao je do više otkrića po pitanju prevencije i liječenja malignih bolesti - raka. Sve se više znanstvenika diljem svijeta slaže s njegovim otkrićima - da je rak bolest, ne samo tijela, već i uma i duha te da se rak može uspješno izliječiti samo ako se svim trima oboljelim aspektima čovjeka pogođenim bolešću daje važnost u liječenju.

Koja su otkrića prof. dr. Johna Hopkinsa koja mogu pomoći oboljelima za uspješnu borbu protiv raka, a zdravima pomoći u održavanju zdravlja pročitajte u cjelosti OVDJE.


Napomena: Informacije u ovom članku (kao i na cijelom ovom blogu) ne služe zdravstvenom savjetovanju čitatelja te se putem njega ne sugerira nikakav oblik liječenja. Za svaku primjenu informacija iz ovog članka (kao i svih članaka i tekstova na blogu) odgovorni ste sami (više u prozoru Napomena s desne strane.


Povratak na Naslovnu


Oznake: rak, tumor, karcinom, liječenje, prirodno

20

srijeda

veljača

2013

Drevna upotreba Graviole za liječenje



Graviola, latinskim nazivom Annona muricata, zimzelena je biljka porijeklom iz Južne Amerike. Njeno lišće stoljećima se koristi u medicini južnoameričkih Indijanaca, u Peruu se uzima za smirenje, kao diuretik i analgetik, a u Brazilu kao lijek za jetru i probleme kod brojnih tegoba kao što su artritis, astma te bolesti srca i žuči.

Drevna uporaba Graviole je raznolika, a mnogi narodi su poznavali njena ljekovita svojstva:
• U peruanskoj Amazoniji lišće Graviole upotrebljava se za smirenje i protiv dijabetesa;
• U brazilskoj Amazoniji lišće Graviole poznato je kao lijek za jetru;
• U Indiji se preporuča za bolji san, protiv bolesti žuči, prehlade kao i za brže otrežnjenje pijanaca;
• U Africi ga koriste kao analgetik i često nalazi primjenu u liječenju dječje groznice;
• Lišće Graviole se koristi u medicini južnoameričkih Indijanaca za liječenje bolesti srca, astme, problema s jetrom i artritisa;
• Plodovi i sok Graviole se tradicionalno upotrebljavaju za liječenje groznice, dijareje te za stimulaciju izlučivanja mlijeka kod dojilja.


PREPARAT GRAVIOLA, LIST U PRAHU

Graviola je dodatak prehrani registriran u RH sa namjenom pridonošenja podizanja obrambenih snaga organizma. Sadržaj je 100% graviola (annona muricata) u prahu.

Graviola, list u prahu, registrirana je u RH kao dodatak prehrani s namjenom: "Pridonosi podizanju obrambenih snaga organizma." Za provjerenu i kvalitetnu Graviolu, potražite logo ''Herbal Health Graviola'' na proizvodu te provjerite da li je na proizvodu važeća deklaracija sa navedenim notifikacijskim brojem. Uz proizvod zatražite račun što će vam osigurati sigurnost pri kupnji i konzumaciji proizvoda.

Na hrvatskom webu može se naći i drugih proizvoda čija je sastavna biljka Graviola, ali ovo je jedina registrirana Graviola u Hrvatskoj, jedina koju možete naći u biljnim drogerijama i jedina kojoj se može dokazati 100% čistoća proizvoda.


Još informacija o drevnoj upotrebi Graviole možete pročitati ovdje:
Graviola, biljka koju su poznavali mnogi narodi


Povratak na Naslovnu

Oznake: graviola, upotreba, povijest, kupnja, cijena, liječenje, Hrvatska, Bih, srbija

03

nedjelja

veljača

2013

Graviola - činjenice



Graviola (Annona muricata)

Posljednjih godina često se spominje graviola - voće iz Srednje i Južne Amerike koje na prirodni način učinkovito liječi od stanica raka i 10.000 puta je jače od kemoterapije.

Istraživanja su pokazala da graviola učinkovito:
* Napada rak sigurno, ne uzrokujući ekstremne mučnine, gubitak težine i gubitak vlasišta (kao što čini kemoterapija)
* Štiti imunološki sustav i pomaže sprečavanju smrtonosnih infekcija
* Jača tijelo kroz tijek liječenja
* Utječe na promjenu raspoloženja tijekom liječenja.

Odakle stižu informacije o gravioli?

O dobrobitima Graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je ovu biljku podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina. Istraživanja su pokazala da Graviola ubija maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma. Danas je poznato da Graviola povoljno djeluje i na rad unutarnjih organa.

Studije o gravioli

Studije sa sveučilišta ''Purdue'' iz Indiane u SAD-u i Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji, potvrdile su da bioaktivni sastojci Graviole (annona acetogenini) selektivno ciljaju i precizno ubijaju stanice raka čak nekoliko stotina puta učinkovitije od same kemoterapije. Upravo suprotno kemoterapiji, koja ima razarajući učinak na cijelo tijelo, annona acetogenini ubijaju isključivo stanice raka, ostavljajući zdrave stanice netaknutima te pružaju potporu oslabjelom organizmu! Ta istraživanja objavljena su u časopisu „Journal of Natural Products“.

Neka Vas prati zdravlje :)

Napomena: Informacije iz postova na ovom blogu odnose se na biljku graviolu (annona muricata).

Povratak na Naslovnu

Oznake: rak, karcinom, prirodno, liječenje, preparat, Hrvatska, graviola, bosna, srbija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.