23

subota

ožujak

2013

Članak o Gravioli u magazinu Sensa

MAGAZIN SENSA: GRAVIOLA - ČUDOTVORNA BILJKA KOJU VOLE INDIJANCI

Biljka za koju svijet izvan pojasa Amazone donedavno nije znao pravi je dragulj iz riznice prirodne ljekarne. Sve više pacijenata svjedoči o njenoj efikasnosti u liječenju raka i blagotvornosti za cijeli organizam ... članak u cijelosti možete pročitati na web stranicama magazina Sensa, na web adresi:

http://www.sensaklub.hr/clanci/najave/graviola-cudotvorna-biljka-koju-vole-indijanci


Povratak na Naslovnu

Oznake: sensa, graviola, rak, prah, kupiti

18

ponedjeljak

ožujak

2013

Edukacija: Prevencija raka i prirodno liječenje raka mogući


PROF. DR. JOHN HOPKINS: KAKO SE NOSITI S RAKOM?

John Hopkins, priznati američki znanstvenik, došao je do više otkrića po pitanju prevencije i liječenja malignih bolesti - raka. Sve se više znanstvenika diljem svijeta slaže s njegovim otkrićima - da je rak bolest, ne samo tijela, već i uma i duha te da se rak može uspješno izliječiti samo ako se svim trima oboljelim aspektima čovjeka pogođenim bolešću daje važnost u liječenju.

Koja su otkrića prof. dr. Johna Hopkinsa koja mogu pomoći oboljelima za uspješnu borbu protiv raka, a zdravima pomoći u održavanju zdravlja pročitajte u cjelosti OVDJE.


Napomena: Informacije u ovom članku (kao i na cijelom ovom blogu) ne služe zdravstvenom savjetovanju čitatelja te se putem njega ne sugerira nikakav oblik liječenja. Za svaku primjenu informacija iz ovog članka (kao i svih članaka i tekstova na blogu) odgovorni ste sami (više u prozoru Napomena s desne strane.


Povratak na Naslovnu


Oznake: rak, tumor, karcinom, liječenje, prirodno

11

ponedjeljak

ožujak

2013

Zbog čega je Graviola efikasna u borbi protiv raka?

ANNONA ACETOGENINI IZ GRAVIOLE

Znanstvenici sa Purdue instituta - Chang, Oberlies i McLaughlin otkrili su da je stanice raka, koje su otporne na kemoterapiju (MDR stanice - Multi Drug Resistant), moguće efikasno tretirati acetogeninima iz Graviole. Takve stanice raka razvijaju otpornost na sve tretmane kemoterapijom trošeći ogromne količine stanične energije (ATP-a) kako bi se oslobodile kemoterapijskih lijekova. Tu na scenu nastupaju annona acetogenini koji efikasno blokiraju prijenos ATP-a u stanice raka. Ostajući bez potrebne energije, one ne mogu obavljati svoje životne funkcije i ubrzo umiru. Također je važno napomenuti da upravo zbog gore navedenog procesa Graviola ubija samo stanice raka dok zdrave stanice ostavlja netaknutima!


Povratak na Naslovnu

Oznake: graviola, istraživanja, acetogenini, rak, karcinom

03

nedjelja

ožujak

2013

Novost: Graviola i u Bosni i u Srbiji

Od ovog mjeseca preparat Graviolu možete kupiti i u Bosni i Hercegovini (BiH) i Srbiji. U Srbiji svoju Graviolu možete preuzeti već isti dan!

Oznake: bosna, Hercegovina, Bih, srbija, graviola, rak, preparat

01

petak

ožujak

2013

„Ponos Hrvatske“ Vanja Andriollo na prijemu kod gradonačelnika Pule





PONOS HRVATSKE: izliječila se od tri raka uz pomoć Graviole, plesa i pozitivnog razmišljanja!

Gradonačelnik Pule, gosp. Boris Miletić jučer je primio dobitnicu nagrade „Ponos Hrvatske“, gđu. Vanju Andriollo. Ona je nagradu primila za samoizlječenje od čak triju karcinoma. Gradonačelnik Pule tom joj je prilikom izrazio zahvalnost što je ona svojom hrabrošću postala uzor mnogima te stoga što predstavlja grad Pulu na plemenit način.

„Ponosna sam na priznanje jer sam ga i zaslužila!", veselo je pripovijedila Vanja ispričavši svoju priču.

Ona je, podsjetimo se, hrabro pobijedila karcinom bubrega koji je metastazirao početkom 2010. godine na debelo crijevo i jetru, a nakon dvije i pol godine na novim pretragama su joj otkrivene i metastaze debelog crijeva i jetre. Odbila je konvencionalno liječenje kemoterapijom i zračenjem te se sama izliječila GRAVIOLOM, prirodnim lijekom stabla iz Amazone.


Cijeli članak o posjeti gđe. Vanje Andriollo gradonačelniku Pule, možete pročitati na web adresi Glasa Istre:
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/vanja-andriollo-plesom-pobijedila-tri-karcinoma-387694




Povratak na Naslovnu



Oznake: Vanja, Andriollo, izlječenje, rak, iskustva, graviola

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.