golly&bossy

nedjelja, 25.09.2011.

golly&bossy & javier&penélope

Dragi Čitatelji,
u Starem Kraju su Javier Bardem i Penelope Cruz. Budući da smo na samom izvoru prenosimo vijesti s naših fan stranica na Facebooku

- Penelope Cruz viđena u Prigradici.
- Penelope Cruz snima film na Pločici.
- Penelope Cruz, Javier Bardem i dite (je li dite ili sin?) odsjeli u Korčuli u palači Dimitri-Lešić.
- Javier Bardem u Prigradici pije kafu u Piškulića
- Piškulići redu taracu, peru, fregaju - ko će im to doć na obid?

Prigradica? Pločica? Piškulić? Sigurno se pitate o čemu se radi.
Dakle, Prigradica je uvala na Korčuli, Pločica otočić između Korčule i Hvara, taman isprid Prigradice, a Piškulići drže najstariji restoran u Prigradici.

View Larger Map

Nećemo sad ode objavljivat amaterske snimke Penelope kako se iskrcava iz glisera ili Javiera kako žica upaljač. Ne. Sjetit ćemo se Šunke, šunke. Ono kad je Penelope dala lamberdu Javieru u ženskemu zahodu, odma je bilo očito da će ostat zajedno.


Ne znate što je lamberda? Objašnenje nađite na fan stranicama na Faceu.

“Déjame en paz“ rekla je ona njemu u Šunki, šunki. “Déjame en paz“ govori on njon u Vicky Cristina Barcelona. Veza je očito burna.


“Es un toro“ rekla je za Javiera učiteljica španjolskog od našeg druga Zrinke. Slažemo se. Savršen je. Najboji nam je u filmu Biutiful koji je stvarno prekrasan. Ali težak, težak. Nikad ga više nećemo pogledat, jedanput je bilo dovoljno. I sad nam se stisne srce kad ga se sjetimo.


A Penelope nam je najdraža u Sin noticias de Dio ili Don't tempt me na engleski. Ne znamo kako je u nas preveden ali radi se o temu da se dobro i zlo bore za prevlast na Zemlji, a sve ovisi o duši boksača Mannyja. Raj izgleda kako francuski noćni klub 30-tih, i tamo se govori francuski. Pakal izgleda kako velika korporacija i tamo se govori engleski. Raj u misiju šalje najboljeg anđela - Victoriu Abril. A Pakal šalje Penelope Cruz. Koja je u prijašnjem životu bila muški koji se grozno ponaša prema ženskama i zato je po kazni pretvoren u žensku koja radi u najodvratnijem kafiću i svi je maltretiraju. Genijalno.


Vaši
golly&bossy aka gloria&story.

P.S. (25.9.2011. 21:40) Najnovije vijesti: Penelope, Javier i sin danas su se kupali u Prigradici iza Jige (jiga je lukobran). More je toplije nego liti. A slobodnih apartmana koliko hoćete. Zato ne oklijevajte, trajekt iz Splita ide u 10 i u 5. A ima i katamaran ravno za Prigradicu iz Splita! Ako je dobro njima, bit će dobro svima :)

- 15:46 - Komentiraj (5) - Isprintaj - #