golly&bossy

ponedjeljak, 14.09.2009.

Što je film bez helikoptera?

Dragi Naši,
još smo pod dojmom Vašega prikaza o blagu Tete Mile (klik). Sigurni smo da tega ima još i molimo Vas da još slikate, a najviše bebu za na posteju su sakon na glavi jer nan je ona najboja.

A Min Van se moramo pohvalit da smo u petak napokon išli gledat Kauboje o kojima već godišćima slušamo samo najbolje. I stvarno je predstava super super super. Kako bi reka stari drug Mumi: “J***š film bez helikoptera. A ako nema helikoptera mogu i konji.” E ova predstava ima konje, znači da je dobra. To što se oni samo pravu da jašu, nema veze. I još ima da se odjedanput počme skakat, pjevat i plesat a to je odma veliki plus u našima očima. I još pjevaju country, što nama mega odgovara (klik, klik, klik, klik). Summa summarum, pun pogodak. Toliko smo in pjeskali da su nas ruke zabolile i još nan je došlo i da naučimo step. Daleki, kad dođete u Zagreb, obavezno obavezno ovo morate pogledat.



Predstava traje debele tri ure koje prođu u tri sekunde. A jadni glumci toliko se naplešu i naskaču i ne fremaju te tri ure, da mislimo da iza predstave mrknu velike čevape i jumbo pizzu svaki. I onda da su još gladni.
Inače, jedan od vrhunaca predstave za Nas je bi kad zapjevaju pjesmu Wildflowers. Nismo uspili nać na youtubeu snimku s Kauboja, zato stavljamo original. I premda se duboko klanjamo geniju Dolly Parton Ivana Starčević iz Kauboja otpjevala je to puno puno boje. Rispekt!


Ali da se vratimo sad i na ozbiljne stvari tj. na sebe i svoju robu. Svaka čast Kaubojima i Dolly, ali oni su ipak u sjeni naše nove pernate burse. Zapravo, Pernate Burse.
Daleki, pogledajte ovi rokenrol, a onda padite na guzicu, katapultirajte se u orbitu i kružite oko Zemlje po elipsoidnoj putanji. A onda opet padite na guzicu.
Photobucket

Bursa je iz Zare i ima mnoga značenja. Npr. izgleda kako ništo iz Harryja Pottera. Referira se i na Gavrana od Edgara Allana Poea. Tun su i poveznice s našom kultnom maramom (klik). Istovremeno je izuzetno praktična i za izać vanka, poć na tulum, posal, na kafu ili u Keruma, a i za nosit po kući kad se nima što činit. Slutimo da će imat i odličnu karijeru u maškarama.
Pernata Bursa ima i svoju voju. Npr. u subotu nam se i ni toliko izahodilo, ali ona je inzistirala. Živila Bursa!

Vaši oZaraeni koji su Opernatili

- 09:04 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #