golly&bossy

subota, 12.01.2008.

Dnevnik šopingholičarke

ovo je naš plijen

Draghi Nashi,

Moramo Van se pohvalit - jučer smo svašta nakupovali. Počelo je bezazleno jer nismo bili previše raspoloženi za kupovanje. Mi kad kupujemo moramo bit jako dobro raspoloženi jer nam je to zapravo tlaka. Obilazit dućane i informirat se i inspirirat se to je druga stvar, ali kupovanje… uh… A nismo bili raspoloženi zato što ovde već danima vlada par Magla&Sivilo, a i umorili smo se na Baušteli. Tako smo samo išli kupit sebi čajeve u rinfuzi. Kupili smo ih i usput smo malo obilazili butige da vidimo što se nudi pod sniženjima. Malo nas je razveseli dolazak proljetne kolekcije - nista posebno, ali bar nas je podsjetilo da će zimi prin ili kasnije doć kraj.
A onda su nam za oko zapele jedne rebatinke. ”Hm“ pomislili smo i uputili se s njima prema kabinama. Kad smo ih probali doživili smo deja vu, imali smo osjećaj da smo opet u svojima najdražima rebatinkama ikad. Ljubav je planula, a adrenalin poteka našim žilama. Odmah smo ih kupili. Hodali smo po oblacima i odjedanput bili spremni za izazove šopinga. Hipnotizirano smo išli u parfumeriju i odabrali sjajilo za usne. Onda smo se sjetili i da nam je Mater rekla da umisto božićnega dara kupimo sebi nešto na njenu karticu pa smo kupili i maskaru. Život je posta prelijep. Puni vrećica zaključili smo da ne živi čovjek samo o kruhu, brzo ušli u knjižaru dok nas ne prođe šopingholija i izašli s jednom knjigom. Bili bi mi još, ali došlo je 8 i zatvorili su se dućani. Srića.

Vashi Obučeni i Našminkani s Knjigom pod rukom.



P.S. Naše najdraže rebatinke kupili smo u H&M i toliko smo ih nosili da su nam se doslovno raspale na guzici. Naravno da su nam još u ormaru, previše ih volimo da bi ih tek tako bacili u smeće. Sve se nadamo da će doć moda hlača s rupom na guzici.
P.P.S. Rebatinke su marka Baby Phat od Kimore Lee Simmons žene od Russela Simmonsa koji je osnivač Def Jama i brat od Josepha Simmonsa (Run iz Run-Dmc). A sjajilo je u boji Hip Hop Red. Slučajnost? A ne! Mi mislimo da je nad našim šopingom bdio Ghetto Merkur. Yo!

- 00:17 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #