god was never on your side

23.08.2012., četvrtak

It's not like you to say sorry I was waiting on a different story this time I'm mistaken for handing you a heart worth breaking

zapravo ovo je neka pobjeda. neki novi pocetak. stojim visoko gore. na vrhu. to je taj sjaj. to je ta sreca. ali sve c e se srusit. nalazim se u kuli od karata. vrlo je krhka. al dobro je i dalje. taj sjaj. te zvijezde. daleko su gore. daleko od mene. samo da mi je poletiti. poletiti s pticama. nekamo daleko. preko brda i dolina. gledati sve joj vise. "dobar je pogled odavde iz loze." ponekad se tesko uopce pribrati. skupiti hrabrosti. ali ovo je stvarnost. kula ne postoji. sjaj je nestao. kula se urusila. ostali su samo temelji. sada je opet kraj. treba poceti ponovo. ovo je jos jedan pocetak i kraj. ali ja i dalje zelim letjeti. sa pticama. a tko ce me cuvati? tko ce me spasiti?



Don’t close your eyes (Stay awake)
And pray all the night (Say your prayer now)
Try to call all angels (Angels above)
To save our lives (Save our lives)

18.08.2012., subota

jednom kad noc ukrade nebu sve sto si voljela na njemu bit ce ti zao sto nisam tu ruke pamte samo ljubav najbolju

tesko je krenuti dalje. suociti se sa istinom. s pravim problemom. zaista ovo je kao neki ponor u kojeg padas sve dublje i dublje. nekak je tesko napraviti onaj prvi korak. ponekad zaista povjerujes u snove. u svoju mastu. ali ovo je suluda stvarnost. neshvatljive stvari i ponasanja. plodna masta ludila. zaustavimo vrijeme barem na tren. okrenimo se oko sebe. oko svoje osi. sto se zaista desava oko nas? hodamo zatvorenih ociju i nista ne primecujemo. poslje zalimo sto smo propustili priliku. prisjecat se proslosti i zivjeti od nje. ne vrijedu. zamarati se glupostima. one nas jednostavno izbace iz takta. pustit druge osobe. oni nas jednostavno unistavaju svojom prisutnoscu. prisiljeni smo ih gledati. podignem pogled. unistim jos jedan osmijeh. spustim jos jedan pogled. jos sam na vrhu. jos sam ovdje. jos je tu ta igra. zaista pogledam oko sebe. kazu tu je prijatelj uvijek za tebe. a gdje su moji? okrenuli su ledja i otisli su. svatko svojim putem. jednostavno su nestali.

(...)

pogledam prema gore. trzim najsjajniju zvijezdu. pogledam dolje. trzim taj pogled. trzim sigurnost. pogledi bjeze. jednostavno nestaju. odlazim. svjetla ce se ugasit. zauvijek. jednom zauvijek. nestat ce taj sjaj. to svjetlo. polako se gasi. tesko je to vise. prezivjeti. polako svojim putem. polako sa sigurnoscu. ovo je vise mucenje. samo pusti. neka ide, neka nestane. mozda je lako sad. sada nema ni kapi. suze su nestale. sve su isplakane. i sta sad? ovo je dno. dnom moga zivota. gledam kako sve propada. kako sam sve vrijednoga (skoro) izgubila. a on? on je negdje daleko. negdje je na sigurnome. cuva mjesto u svome srcu. kao i ja.

(...)

nekad mi stvarno nije jasno. neke stvari. neki dogadaji. neke osobe. ovo je vise previse. potresno. zanemarivo. izgubim zivce. ne nije to vrijedno. nije valjda opet doslo do toga? da je. opet, nazalost. tesko je ne primjetit nesto. proci glavom bez obzira. tesko je sada promjeniti proslost. pogledaj ravno. gledaj u sadasnjost. neka se desi to sto bude. sjeti se samo dobrih dana. ne planiram buducnost jer nista se ne desi kako isplaniram. nista nije isto. sve je daleko od sna. od stvarnosti. samo prazno vjerujemo u sve da ispadne kako treba. sve je tu da se krsi. da se skrene s pravoga puta. zabava. bitno je to u cjelosti. skupit snage i stvarno preokrenuti sve. zamjeniti dobro za losim. ali u nekoj normali.



Waiting for the one
The day that never comes
When you stand up
And feel the warmth
But the sunshine never comes

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.