GLOBE program u Virju

subota, 10.03.2018.

Međužupanijska smotra hrvatskih GLOBE škola

Međužupanijska smotra hrvatskih GLOBE škola Centar Daruvar održana je u petak 9.3.2018. u Gimnaziji Petra Preradovića u Virovitici.
Rad škole u programu GLOBE predstavile su škole iz tri županije: Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke. Škole sudionice Međužupanijske smotre su: OŠ Vladimir Nazor Virovitica, OŠ Ivane Brlić Mažuranić Virovitica, OŠ Eugena Kumičića Slatina, OŠ prof. Franje Viktora Šignjara Virje, SŠ Marka Marulića Slatina, Tehnička škola Daruvar i Gimnazija Petra Preradovića Virovitica, a promatrač je bila OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog iz Koprivnice.

Našu školu predstavljale su učenice: Nika Vedriš i Mihaela Oršuš iz petog razreda i učenik Josip Štefan iz šestog razredai i metor Darko Herbai.

Čast da izvuče redne brojeve kojim će redom škole izlagati dobila je Nika. Po završetku prezentacija ocjenjivačko povjerenstvo u sastavu: Jasna Razlog Grlica, Sandra Milek, Rajka Avirović Gaća i Darko Herbai je ostala bodovati rad u protekloj godini, a svi ostali učenici i metnori imali su malo slobodnog vremena.

Naša škola predložena je za Državnu smotru i natjecanje koje će se održati u svibnju u Omišu. Sad nam preostaje samo ćekati konačne rezultate i radit na zajedničkom znanstveno istraživačkom projektu koji radimo sa OŠ Josip Pupačić iz Omiša pod nazivom "Fenološka motrenja žućenja smokve u Virju i Omišu u 2017. god.".

Zahvaljujemo školi domaćinu na izvrsnoj organizaciji smotre.




Oznake: globe

- 10:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.09.2017.

Nova školska godina

Eto nakon pet godina odlučili smo da ponovno pokrenemo naš Blog. Ekipa sa zadnjeg posta već je završila i srednju školu.
Ovdje ćemo vas informirati o našim aktivnostima i mjerenjima.
Otišli su nam osmaši, a došli petačići. Naravno tu su i neki članovi od lani.
Toliko za početak!

Oznake: globe, Virje

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #