Gay Blog Brother

petak, 29.09.2006.

Prvi tjedni zadatak

Stanarima je objavljen i njihov tjedni zadatak. Ništa teško za početak, kako bi povećali tjedni budžet. Od 12 stanara njih 8 mora napisati novi post do nedjelje, 8.10.06. No Big Brother je napomenuo kako stanar koji bude imao najviše postova do nedjelje osvaja Xtra nagradu - "odmor" u slijedećem tjednom zadatku kojeg može i ne mora iskoristiti. Dakle ukoliko se stanaru GBB kuće koji osvoji Xtra nagradu ne svidi slijedeći tjedni zadatak, on ga može u njemu ne sudjelovati bez ikakvih posljedica. Svi stanari odmah su prionuli na izvršavanje tjednog zadatka i uložili čak 40% tjednog budžeta. Hoće li zadatak izvršiti? Vidjet ćemo.
- 23:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Vrijeme za spavanje

Kada je došlo vrijeme spavanja stanari su shvatili kako im je Gay Blog Brother odredio krevete u sobama. Naime, u "rainbow horizontal" sobi su Nitty, Replay, Dismissed, S&Z i MyRealLife; dok su u drugoj sobi - "rainbow vertikal" - Kio, Rezzy, Njokich, SnoopyBoy, Crazydancer i Drugačiji. Uskoro su počela i plašenja. Tako je S&Z uzeo pastu za zube u svoje ruke i namazao Dismisseda po čelu dok je spavao. Kako ga je to malo zaškakljalo Dismissed je povukao u polusnu rukom po svom licu razmazujući pastu po licu. Nitty je odmah uzviknuo "Aha! You cum bitch.", a Dismissedu nije ništa bilo jasno sve dok nije otišao u kupaonicu i pogledao su ogledalo. "Aaaa, pice zajebane! Znate kolko će mi prištića izbiti zbog ovoga?!" - uskliknuo je očajno, ali se nakon toga odmah i on puknuo smijati. Čuvši vriskove iz kupaonice Kio se zatrčao da pomogne jednoj od dama u nevolji no spriječila ga je kora od banane u kuhinji o koju se nespretno poskliznuo. "Ovo je gore nego biti pasivan" - rekao je Kio u polusmijehu oživljavajući svoje guzove masažom. Crazydancer se ponudio da mu on izmasira guzu, no Kio se zahvalio i rekao kako ništa nije bolje od njegove vlastite ruke. Što god to značilo.
- 19:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #
Prva večer u GBB kući protekla je u nevjerici. Naime, pošto stanari imaju pristup internetu vidjeli su kako su postojali određeni pokušaji da se lažiraju glasovi, i to ne od Blog Brothera, već od Slavena kojemu se po izlasku iz kuće posebno zamjerio blogeraš Rezzy. Naime, Rezzy je posve neopravdano u samo 10 minuta dobio više od 15 glasova, ali najnejasnija je činjenica da do sada vrlo tih blogeraš MyRealLife ima skoro duplo više od njega. Stanari su s ovacijama dočekali izmjenu pravila koja je nastala kao rezultat pokušaja lažiranja glasova na anketi. Naime, prvi imunitet dodijeljen je blogerašu Njokichu koji je rekao kako je na njega pao velik teret već u prvom krugu jer je on taj koji odlučuje koji će od dvojice s najviše glasova ispasti. Prvi krug izbacivanja proteći će zasigurno u neugodnom ozračju jer je svima jasno kako obojica nominiranih ničime nisu zaslužili toliko glasova publike i samih blogeraša. Postojale su i tenzije da se glasovanje ponovno restartira (prvi put je bilo restartirano zbog Slavenovog odlaska i ulaska blogeraša Drugačiji u kuću), no glasovanje neće biti poništeno i po drugi put.
Drugačiji je svoj ulazak u kuću komentirao riječima "ušao sam jer sam drugačiji od drugih", a Replay je objašnjavao postotke nacionalnosti stanovništva u Vojvodini i Srbiji. Kasnije uvečer su zajedno razgovarali o tome koje su republike bivše Jugoslavije posjetili i ispalo je kako su naši blogeraši poprilično vidjeli bivše države. Replay je vidio Srbije, Vojvodine, Hrvatske, Slovenije i BiH, Dismissed je prošao Crnom Gorom sve do daleke Makedonije, a Kio je izjavio kako s brda iznad Dubrovnika vidi Crnu Goru. Sve je to začinio SnoopyBoy izjavom da ih kod njega u Rijeci ima "iz svih ex-Yu republika", a Crazydancer je odlučio "glupe spike" prekinuti plesom uz ritmove Justina Timberlakea. Uskoro su mu se pridružili i ostali sustanari i nastao je ogroman gej tulum.
- 18:29 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 28.09.2006.

Nova pravila

Zbog očitog lažiranja ankete odlučeno je uvesti nova pravila, žalosno je što nismo toliko civilizirani da se tenzije smire, ali ovim će pravilima sve biti sređeno.

PRAVILA

Varanje na anketi nije dopušteno, ali kako izgleda događa se. Zbog toga smo odlučili postrožiti pravila, odnosno uvesti dodatno pravilo.
Imunitet
Povlastica jednog Blog Brother stanara koje mu dopušta da ako želi spasi osobu pred izbacivanjem, ali pod uvjetom da osoba koja je druga po broju glasova mora napustiti GBB kuću.
Pravo na imunitet
Pravo na imunitet osoba pred izbacivanjem ima dva puta. Ukoliko dva puta ista osoba bude s najvišim brojem glasova, a spašena, treći put više nema to pravo i ispada.
Osoba s imunitetom
Svake se nedjelje imunitet dodjeljuje drugoj osobi u GBB kući kako ne bi došlo do ulizivanja istoj osobi. Dodjela imuniteta vrši se "random", dakle slučajnim odabirom Blog Brothera. Osoba koja posjeduje imunitet, ukoliko je s najvišim brojem glasova, ne može iskoristiti na spašavanje sebe, već imunitet pri izlasku iz kuće daje jednom od stanara po vlastitom odabiru.
Ispadi i prostačenje
Ispadi i prostačenje postali su česti u Gay Blog Brotheru, stoga svi koji će vrijeđati stanare ili raditi ispade, ukoliko su u kući biti će izbačeni, ukoliko su izvan kuće biti će im zabranjeno komentiranje. Ovo pravilo stupa na snagu od 28.rujna od 23:30 sati po lokalnom vremenu.

Gay Blog Brother zadržava pravo na izmjenu i dodavanje novih pravila u slučaju novih lažiranja ili mimoilaženja postojećih pravila na legalan način.

Prvi imunitet pripada Njokichu (QueerRepublica)
- 23:23 - Komentari (9) - Isprintaj - #

Novi stanar - Drugačiji

Novi kandidat je ušao u GBB kuću, njegovo ime je Drugačiji. On je ujedno i prvi blogeraš koji nam dolazi sa bosanskog blog servisa. Na život gleda pozitivno i zasigurno će u kući održavati optimizam. Voli pomagati svima i društvena je osoba. Hoće li ga prihvatiti u kući?
- 22:14 - Komentari (10) - Isprintaj - #

Slaven već odustao

Slaven se našao u kući usamljen i nedostajao mu je vanjski svijet. "ovdje nema pravog muškarca koji bi me pojebao" - stalno se žalio. Otišao je u ispovjedaonicu i zamolio Blog Brothera da ga pusti van iz kuće. Odmah po njegovom zahtjevu Blog Brother je otvorio vrata kuće, a Slaven je psihotično istrčao van zaboravljajući na stvari koje je donio u kuću (dva dilda, vibrator, lubrikante i neke stvari za SM sex). Stanari su se začudili njegovom naglom odlasku, a Blog Brother je napomenuo kako će uskoro dobiti novog sustanara.
- 21:45 - Komentari (18) - Isprintaj - #

Počela prva sezona Gay Blog Brothera

Po prvi put u Hrvatskoj senzacionalno je započeo i prvi Gay Blog Brother. Naš tim psihologa odabrao je 12 gay blogeraša - kandidata za nagradu Milka čokoladu s keksom. Već ove nedjelje jedan će kandidat ispasti i kreću nove nominacije. Svakoga dana u našim dnevnim emisijama moći ćete pratiti kako se naši kandidati osjećaju, što rade i kako provode vrijeme.

A sada upoznajte naše kandidate:

Biber je jedan od novijih blogeraša, živi u Srbiji i uvijek nas oduševljava svojim dugim postovima. U GBB kući može ponuditi dozu smirenosti, ali i razonode kada ona bude potrebna.

Rezzy je blogeraš koji često piše o različitim temama, dakle u GBB kuću je primljen jer očito ima o čemu diskutirati sa ostalim sustanarima.

Kio je jedan od onih koji će reći svoje mišljenje na promišljen način, uvijek ostavljajući mjesta za odstupnicu. Veliki je Shakirin fan pa očekujemo mrdanje bokovima.

Njokich poznatiji kao gej republikanac više ne piše o sebi već o stvarima vezanim za gay ljude. Razumije se u frizure, mirise i dobre komade. Je li on Neven Ciganović GBB kuće?

Nitty nam je pobjegao, ali ne daleko. Uvijek nas uveseljava svojim postovima i skladbama pa tako vjerujemo da će nakon showa izdati i GBB kompilaciju hitova.

Replay voli cure, voli dečke, voli sve ljude na kugli zemaljskoj. Došao je iz Vojvodine i sigurno se razumije u simbiozu različitih ljudi, može li se sprijateljiti sa svima u kući?

Dismissed piše malo duboke, malo plitke teme, nikada se ne zna što od njega možeš očekivati, a to ga čini zanimljivim za GBB kuću. U vezi je s Rezzyjem, možemo li očekivati i sex pred kamerama?

Slaven je blogeraš kojeg ne podnosi minimalno 70% drugih gay blogeraša. Moguće svađe u kući čine ga zanimljivim širokoj publici.

S&Z zna pjesme iz Ex-Yu, dolazi nam iz Sarajeva i on je blogerski debitant godine, iz novog blogeraša uskoro je postao etabliran i zaslužio ulazak u kuću.

Crazydancer stalno mijenja adrese i teško ga je uhvatiti. Pada u depresije pa bi ga veselo okruženje GBB kuće moglo izvući iz depre i u njemu ponovo probuditi rasplesanog dečka.

SnoopyBoy je blogeraš oko kojeg su se naši psiholozi dvoumili - ne piše često i teško ga je proučiti, ali čini se da je otvoren za sve što mu GBB kuća može donijeti.

MyRealLife je osoba koja piše općenite stvari, često puta se izgubi u svojim mislima i vremenu pa prestane pisati. Hoće li ga to spriječiti da osvoji Milka čokoladu?


I to bi bilo sve, na vama je da pratite naše dnevne emisije i da glasujete za onoga tko bi trebao ispasti. A svoje favorite istaknite u komentarima.

Vaš Gay Blog Brother
- 15:48 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<