Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gaybb

Marketing

Nova pravila

Zbog očitog lažiranja ankete odlučeno je uvesti nova pravila, žalosno je što nismo toliko civilizirani da se tenzije smire, ali ovim će pravilima sve biti sređeno.

PRAVILA

Varanje na anketi nije dopušteno, ali kako izgleda događa se. Zbog toga smo odlučili postrožiti pravila, odnosno uvesti dodatno pravilo.
Imunitet
Povlastica jednog Blog Brother stanara koje mu dopušta da ako želi spasi osobu pred izbacivanjem, ali pod uvjetom da osoba koja je druga po broju glasova mora napustiti GBB kuću.
Pravo na imunitet
Pravo na imunitet osoba pred izbacivanjem ima dva puta. Ukoliko dva puta ista osoba bude s najvišim brojem glasova, a spašena, treći put više nema to pravo i ispada.
Osoba s imunitetom
Svake se nedjelje imunitet dodjeljuje drugoj osobi u GBB kući kako ne bi došlo do ulizivanja istoj osobi. Dodjela imuniteta vrši se "random", dakle slučajnim odabirom Blog Brothera. Osoba koja posjeduje imunitet, ukoliko je s najvišim brojem glasova, ne može iskoristiti na spašavanje sebe, već imunitet pri izlasku iz kuće daje jednom od stanara po vlastitom odabiru.
Ispadi i prostačenje
Ispadi i prostačenje postali su česti u Gay Blog Brotheru, stoga svi koji će vrijeđati stanare ili raditi ispade, ukoliko su u kući biti će izbačeni, ukoliko su izvan kuće biti će im zabranjeno komentiranje. Ovo pravilo stupa na snagu od 28.rujna od 23:30 sati po lokalnom vremenu.

Gay Blog Brother zadržava pravo na izmjenu i dodavanje novih pravila u slučaju novih lažiranja ili mimoilaženja postojećih pravila na legalan način.

Prvi imunitet pripada Njokichu (QueerRepublica)

Post je objavljen 28.09.2006. u 23:23 sati.