Soline, Biograd

srijeda , 14.07.2010.

Par dana doma i odlučismo da idemo s klinkama u kamp. Stvari u auto malo prosurfali internetom i odlučili Soline - Biograd. Kamp a ČETR zvjezdice. Pa ako djeca ne budu izdržala stvari potrpamo u auto i natrag. Kamp je inače jako velik i podjeljen je u parcele. Svaka parcela je dovoljna za dva šatora i dva auta tako da je nama parcela bila više nego dovoljna. Djeca su se raspametila kada smo im rekli gdje idemo ali smo svejedno bili malo skeptični prema svemu. Krenusmo rano iz ZG tako da smo oko 10 već složili šator i bili na plaži. A onda smo raspakirali kuhinju :)
U kuhinji
U dnevnom boravku
Stednjak
Uzeli smo parcelu drugi red do mora, tako da su se djeca sama mogla vratiti sa plaže do šatora uzeti nešto i vratiti se na plažu a oni su istime bili oduševljeni i onako važno su svakih 10 minuta trčali između plaže i šatora.
Pogled iz dnevnog boravka
Djeci je bilo pregenijalno. Iako, teško ih je bilo istjerati iz šatora. Uživali su skakati po luftićima u vrelom šatoru. Tako da nam je na kraju pet dana koliko smo ostali bilo malo. A oni su cvilili da ostanemo još. Nažalost dužnost zove pa smo morali natrag. Ocjena kampa, četr zvjezdice, s pravom. WC-i su se cijelo vrijeme čistili, WC papira je bilo uvijek, restoran ok, ljudi pristojni i nasmijani. Jedina mana je disko koji je od kampa na pola puta do grada a koji radi do 5 ujutro i slabo opskrbljeni dućan. Biograd uređen. Našli neku birtiju za čilanje ispod jednog od tri hotela blizu marine sa igralištem za djecu. U debeloj hladovini. Svaka čast. Ako uspijemo, početkom rujna idemo ponovo ali vjerovatno negdje drugdje. A djeca? Oni pitaju svaki dan kada ćemo ponovno u kamp. Cijena? 307 kn dnevno, dvoje odraslih, dvoje djece, auto, šator.
Zalazak sunca

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.