Mare d’Inverno, Cabras

nedjelja , 06.09.2009.

UMare d’Inverno smo navratili već prije dva tjedna na večeru. Bilo je predobro, sa hobotnicom koja se topila u ustima, malim hobotnicama... Evo nas ponovno u subotu. Restoran koji to i nije, već klub u kojem se plaća godišnja članarina, ima sve skupa možda deset stolova. Poslužuje se samo jednom, što znaći da kada prvi gosti odu, njihov stol ostaje prazan do kraja večeri. Ali zato su svi stolovi puni i potrebno se naručiti barem jedan dan ranije. Za početak mješana morska salata. I opet hobotnica koja se topi u ustima, sardine, lignje, kisela paprika, krumpir salata... Onda dolazi primo, špageti sa ribom, rajčicom i rukolom a kada smo pomislili da je već dosta dolaze Trilje sa žara. Jedva smo se digli sa stola. A danas idemo dalje.
Antipasto
Trilje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.