And the winner is...

petak , 22.02.2008.


Zubaci
Nakon lijepog i ugodnog odmora došlo je vrijeme i za posao. Nova firma, nova stolica, novo zvanje...Osječaj? Za sada ok. A dalje ćemo vidjeti.

Zubaci (prije 6 godina)

nedjelja , 17.02.2008.


Zubaci
Nije da je vezano gdje smo sada ali... imao sam danas malo više vremena online pa sam malo gledao gluposti na internetu i naišao na ovu fotku, nekako slučajno. Fotka je snimljena za vrijeme mog borvka s papom u Castel Gandolfu u Hotelu Primus sa dva direktora. Staklo inače direktno gleda u restoran. Slika nije moja pa da spomenem da ju je slikala "Pero" na slikica.com. Ima još dosta kvalitetnih slika tamo ali mi je ova nekeko najdraža, biti će zbog objekta snimanja. :)

I nakon dosta vremena...Madeira

subota , 16.02.2008.

Madeira
Kolumbo
Grad?
Grad
Hotel
Madeira
Madeira
Park
Park
Park
Sissi
Nakon nekog vremena evo da se ipak javim. Živi smo i zdravi. Lijepo nam je i stigli smo i dalje nego smo mislili a ostalo pogledajte na fotkama. Samo par natuknica. Kolumbo je ovdje navratio prije nego je otplovio u "Indiju". Sissi je dolazila ovdje radi blage klime. Sada je tu 20 C, hvala na pitanju. A ovdje se rodio i Cristiano Ronaldo. Pozdrav ekipi s Madeire :) (I to je Portugal!!!)

Eu i uš meuš paiš i uš meuš doiš irmauš....

srijeda , 06.02.2008.

Jedna je od rijetkih rečenica kojih se sječam iz knjige Potugues sem fronteiras I. Ali su zato sječanja počela navirati tek tako nakon dolaska. Dolaska, gdje? Pa u Lišboa! Boa noite! Mal sam još metiljav što je rezultat prošlomjesečnog navlačenja i natezanja u sada već staroj firmi. Sada, odavdje, sve mi to već izgleda kao davno završena priča, a nije istina. Tek sam se u subotu stigao opustiti od svega a u ponedjeljak sam tek dobio temperaturu! Taman prije puta. Zato nakon svega vam mogu napisati samo jedno, 15 C(elzijusa), 3.8 km, 25.47. Lagano s noge na nogu, udišući svježi, slani zrak s Atlantika. Nije baš ugodno trčati po obskurno osvjetljenom i prljavom Lisabonu ali je bio pravi osječaj slobode. Baš mi se svidjelo. Nego, za danas ništa od slika, ali sutra.... e, moglo bi već nešto biti. Pada mi na pamet par stvari Alfama, Castelo St Jorges, Bairro Alto.... ali otom potom. Do slijedećeg posta. Adeus.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.