tajm for nju post

20 ožujak 2007

posto sam vec dobio molbe za novi post evo pisem ga.
danas u skoli smo svi bili nekako krhki naime sve nas je bolila lijeva ruka od cjepiva protiv tetanusa. fakat boli ko vrag nemrem dic ruku utrnuta mi je cijeli dan, al proci ce.
nego ajmo malo o vedrijim temama. u cetvrtak nememo skolu jer idemo u muzej, tak treba manje skole vise van skole.
u razredu je opet opsadno stanje opet su navalile sve cure na pavu da nas vodi negdje ali on ih odbije i kaze da ce vidjet , zatim gnjave rasku od 8.b da nagovori pavu a ona ovim rijecima se izvlaci ,, ici ce te valjda sa mojim razredom i 8.a no nase cure su tvrdoglave i one bi 4 dana neznam gdje. joj vec me boli glava od tih gnjavaza. no ajde bas me briga ja cu sam cekati ishod svega ovoga.
evo za kraj sam vam stavio sliku od lika iz igrice koji mi je najbolji i uvijek s njim igram nije li legenda
Image Hosted by ImageShack.us
a jel dobar ajd bok saljite komentare i bit cu vam zahvalan. uzivajte

KAKO ZIVOT IDE U MOM MALOM SVIJETU

15 ožujak 2007

kao sto govori naslov pisat cu o tom kaj mi se desavalo proteklih dana pa evo pocinjem.
ovako moji su dogadaji mozda dosadni al nisam ja kriv nego to sto ja nisam bas tip koji voli radit bedastoce, tak da sve kaj se dogadalo je il vezano uz skolu(odmor) il moju zaljubljenost(znate kaj mislim) ili mozda uz izlaske (vikendom).
skola:moj je razred na porti pa sam non stop u njoj jer nemam gdje drugdje bit. danas npr. nismo imali hrv.pa sam bi na porti kod marincela i zajebavali smo se kaj drugo. i tak je inace sto se tice skole.
zaljubljivost:e da sad mi je malo trta pricat o tome ,nemam pojma zasto al ok nije sad to bas toliko zanimljivo da bi to sad pisao. jednostavno jos trazim i nadam se da cu nac ubrzo nekoga.(tesko nisam ja sad neki zgodnjak da bi bio uspjesan ali ciljam na nutarnju dobrotu tak da....
izlasci:e oni su zanimljivi non stop nekaj novo nema prestanka ali mi se sad neda nabrajat ta sva uzbudenja koja nam se dogadaju.
sada me najvise zanima ko je ona cura anonimnog podrjetla, saznat cu ja tko si i sta si znam samo da ti ime zavrsava sa A, nista vise . eto tako idem ja sad malo matisu ponovit za sutra pa se vidimo ajd bok ljudi i ostavljajte mi ona cuda od komentara vidite kak ste u proslom postu bili dobri ponovite to i bit cu vam zahvalan. bok svima

zasto sam dosao u dugave

08 ožujak 2007

o ovome bi se dalo raspravljat ,jer sam fakat sretan sto sam ovdje al kad sam tek dosao nije mi bilo bas stjepan, luka i boris su me htjeli nasorat ali ja sam ih preduhitrio i upisao sam se u zelengaj i tak su odustali. cure iz razreda nisam uopce znao ,a izvan razreda da ne govorim tek sam ih nedavno poceo raspoznavat , znao sam jednu ali nebi o tome jer mi je neugodno. napisao bi ja vise o tome ali se ono kaj sam napisao prije izbrisalo pa sam samo u kratko htio predocit sam htio rec tak da znate
napsao sam jos da mogu zahvalit dragom bogu jer sam ovdije i da mi je sad sve tu nigdje drugdje. i da zahvaljujem onima koji su mi omogucili da se uklopim ko da sam ovdije od uvijek i osjecam ugodno. fakat mi je drago sto sam tu jer tu su cure zgodnije , bolje drustvo i vise ima sporta nego u centru. ima se gdje izac i nis mi ne fali ,dobro jos samo da nadem curu i bilo bi super al sta cu kad ja nemrem pric curi da se ubijes jako sam sramezljiv bojim se da mi nebi pocela psovat sve po spisku tak da nemam pojma kak cu je ikad nac al nema veze. DUGAVE SU NAJ I TO JA NAJBITNIJE.ostavljajte mi komentare MOLIM VAS KO BOGA. i vidimo se bok

JESMO IH

02 ožujak 2007

danas je bio zanimljiv dan (kako kome) ali meni je bio ok. dobili smo franceke u rukasu 5 ili 6 razlike , nisu imali sanse ipak za nas igraju stjepan matej, luka i njegov brat,mateo, amir, babic, fran, miljak, matej i ostali. malo su mi bubnjici popucali jer su cure iz galovica vristale, fakat su lude ali ok vole svoju skolu vise od svog grla pa nek im bude. njima ce ocito tesko past oprostaj sa skolom. hahahahahahaha. salim se valjda jedva cekaju sam se prave da ju vole, kao i mi. dalje nema nikaj zanimljivo. tako da se javim uskoro bokkk!!!!!!!!!!!!

evo jedna pjesma za dugave skolu:















Music Video Codes by VideoCure

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.