Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/galetos

Marketing

KAKO ZIVOT IDE U MOM MALOM SVIJETU

kao sto govori naslov pisat cu o tom kaj mi se desavalo proteklih dana pa evo pocinjem.
ovako moji su dogadaji mozda dosadni al nisam ja kriv nego to sto ja nisam bas tip koji voli radit bedastoce, tak da sve kaj se dogadalo je il vezano uz skolu(odmor) il moju zaljubljenost(znate kaj mislim) ili mozda uz izlaske (vikendom).
skola:moj je razred na porti pa sam non stop u njoj jer nemam gdje drugdje bit. danas npr. nismo imali hrv.pa sam bi na porti kod marincela i zajebavali smo se kaj drugo. i tak je inace sto se tice skole.
zaljubljivost:e da sad mi je malo trta pricat o tome ,nemam pojma zasto al ok nije sad to bas toliko zanimljivo da bi to sad pisao. jednostavno jos trazim i nadam se da cu nac ubrzo nekoga.(tesko nisam ja sad neki zgodnjak da bi bio uspjesan ali ciljam na nutarnju dobrotu tak da....
izlasci:e oni su zanimljivi non stop nekaj novo nema prestanka ali mi se sad neda nabrajat ta sva uzbudenja koja nam se dogadaju.
sada me najvise zanima ko je ona cura anonimnog podrjetla, saznat cu ja tko si i sta si znam samo da ti ime zavrsava sa A, nista vise . eto tako idem ja sad malo matisu ponovit za sutra pa se vidimo ajd bok ljudi i ostavljajte mi ona cuda od komentara vidite kak ste u proslom postu bili dobri ponovite to i bit cu vam zahvalan. bok svima

Post je objavljen 15.03.2007. u 16:53 sati.