svijet po funnylittlefrogu

16.01.2008., srijeda

Carolina Carol Bela

Ljeto je i sunce zalazi baš kao na turističkim prospektima. Vjetar ne puše, nema valova, a i tri otočića (kojih je zapravo pet, ali da vidite ostale morate promijeniti poziciju - samo tada prizor više nije tako savršen) su posve mirna. Jedan lik sjedi na stijeni. Možda je to romantik koji čezne za srodnom dušom s kojom bi u nekim dalekim nepoznatim krajevima trčkarao po zelenim proplancima i uzgajao ovce merino? Je li vrlo produhovljen i upravo meditira o zadnjem pogledanom porno filmu? Ili ipak samo čeka da se malo otrijezni da može pronaći put kući?

Njeno ime je tek djelomično odražavalo njenu ljepotu. More joj je dobro pristajalo, a valovi su je činili još uzbudljivijom. Danas su valovi posebno veliki i turisti se ne usuđuju približiti vodi. Carolini je smiješan strah od mora. Svjesno i bez jadanja se predaje moru i dugo pleše s valovima. Na plaži među turistima je već drugačije. Carolina čita Murakamijevu knjigu, ali ubrzo je okružuju dvije Njemačke obitelji koje vode žučnu raspravu o tek pojedenom ručku i Carolina uzima svoj mp3 player. Dok joj Polly pjeva o žudnji dopiru do nje glasovi - …es schmeckt sehr gut aber…
- Aber, aber..aber dojde dunkel – pomislila je Carolina sa zločastim smiješkom, izvadila slušalice iz ušiju i osvrnula se oko sebe.
Momci na plaži su pjevali:
Carolina Carol Bela

Dok je maestral blago ljuljao more Carolina je rekla momku na plaži - Hajdemo.
- Kuda?
- Ne znam, ali ipak hajdemo.
- Ok, hajdemo.
A momci na plaži će zauvijek pjevati:
Carolina Carol Bela


Mrak je pao, a najmračniji mrak je uvijek padao u zloglasnoj šumi (možete se slobodno zapitati zašto je zloglasna šuma bila na zlu glasu i "zašto žene u našoj unutrašnjosti još uvijek nose crne marame"), a njenim stanovnicima je to uvijek bio pouzdan znak da su napokon sigurni. Strašni Petao je kao i uvijek prvi iskočio. Slijedio ga je Muflon, koji već tjednima uspješno bježi pred organima reda jer su tulum koji je priredio sa stadom ovaca proglasili nećudorednim i čoban ga je optužio da ih je zlostavljao. Jasno je do su organi reda odlučili da nije u redu da se bilo tko zabavlja sa ovcama osim njihovog čobana. Zeko koji je davno još izgubio potočić, pa ga je našao, pa ga opet izgubio…u šumi je bio na glasu kao veliki vjernik, gotovo svetac i uvijek je bio spreman ponovo pokušati naći put. I nabrajao bih ja dalje sve te zvjerke koje su se okupljale u zloglasnoj šumi, ali prvi stanovnici su već došli do njenog ruba, do mora gdje je Mjesečina žuta kao žuto lišće ljubavi obasjavala Arku, čvrstu široku, spremnu da pruži utočište svima, svima osim malim letećim medvjedićima dobrog srca.

- 18:21 - Komentari (3) - Isprintaj - #

06.01.2008., nedjelja

BOLJE GLUPI PEDER NEGO GEJPEDER

Prije par dana sam mejlom dobio poziv u novi forum vlk-warez.forummotion.com , a kako sam pristojan momak nisam mogao odbiti ljubazan poziv. I sve je bilo super i za pet do noćas kad sam krenuo provjeriti o čemu se na tom forumu zapravo priča.




moderator - ŠTO MISLITE O HOMOSEKSUALCIMA??

ja ništa....ko je odlučio tako živit neka živi....


forumaš 1 - Nije bas da mi ih se gleda kak se drze za ruke po ulici, ali ko voli nek izvoli samo dalje od mene da nebi bilo.....
_________________
A man's got to do what a man's got to do

forumaš 2 - ja nemam apsolutno nista protiv
oni feminizirani homoseksualci su mi smjesni i slatki a inace mi je fkt svejedno...

forumaš 3 - Ništ protiv....gayevi su ono....bmk ak je neko tako odlučio,neki na to gledaju kao bolest...dok lezbe su kul =)

forumašica 1 - ma naravno...lezbe su kul dečkima jer ono.. cccc. e pa meni su vise gejevi kul XD

forumaš 4 onaj koji ne misli - ne mislim nista i nezelim nista misliti o njima

moderator drugi (sa iskustvom) - A gledajte ljudi,necu pocet pricat o tome,mogao bi svasta rec,imao sam priliku pricat sa jednim takvim,i dosta mi je za cijeli zivot,hvala

funnylittlefrog pametnjaković - da zapaprim malo ovu temu, jer ovako generalizirati je lako, ali kako bi to bilo u nekoj konkretnoj situaciji? da li bi vam bilo draže da saznate da je vaš najbolji prijatelj homić ili serijski silovatelj?

funnylittlefrogg nakon što je pročitao prethodne forumaše
citat: A gledajte ljudi,necu pocet pricat o tome,mogao bi svasta rec,imao sam priliku pricat sa jednim takvim,i dosta mi je za cijeli zivot,hvala


- e ovo je već zanimljivo jer polaziš od osobnog iskustva. pretpostavljam da te je neki homić prilično iziritirao i ne želim postavljati pitanje o čemu se je tu konkretno radilo, ali misliš li da na osnovu tog slučaja možeš suditi o svima? jesu li svi homići isti pederi?

moderator

citat: e ovo je već zanimljivo jer polaziš od osobnog iskustva. pretpostavljam da te je neki homić prilično iziritirao i ne želim postavljati pitanje o čemu se je tu konkretno radilo, ali misliš li da na osnovu tog slučaja možeš suditi o svima? jesu li svi homići isti pederi?


- Vidis ovo si dobro rekao,svaka čast,ne znam jesu li,nebi ni htio saznat jesu li........

funnylittlefrog dosadni urazumljivač
citat: Vidis ovo si dobro rekao,svaka čast,ne znam jesu li,nebi ni htio saznat jesu li........

- ok, jasno mi je da je lakše ne znati ali što ako se radi o nekome iz tvoje blizine - tvome prijatelju ili rođaku? opet postavljam ono pitanje da li bi ti manje smetalo da saznaš da ti je prijatelja homić ili serijski silovatelj?



moderator drugi (duhoviti) - da saznam da mi je frend ili rođak homić prvo bi mu se smijo u facu dok se nebi pederčić rasplako roflrofl


forumaš sa jaaako razvijenim smislom za humor
citat:da saznam da mi je frend ili rođak homić prvo bi mu se smijo u facu dok se nebi pederčić rasplako
-roflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflroflrofl

funnylittlefrog koji još misli da nije mačka da ga ubije radoznalost - Zašto bi se smijao? Je li ti homoseksualnost stvarno smiješna ili se smiješ kad ne znaš za ništa pametnije

moderator drugi (Veliki vjernik) - Homoseksualnost mi uopce nije smijesna,to je idiotizam,bolest,zelja da se bude negdje zapažen,zasto je Bog onda stvorio muskarca i zenu????

funnylittlefrog bijesni
citat: Homoseksualnost mi uopce nije smijesna,to je idiotizam,bolest,zelja da se bude negdje zapažen,zasto je Bog onda stvorio muskarca i zenu????

- kad si već tako veliki vjernik i pozivaš se na Boga, onda valjda vjeruješ da je On stvorio čitav ovaj svijet uključujući i homoseksualce. uostalom što je bolest, a što nije ne određujemo ni je ni ti već oni koji su zato nadležni, a svjetska zdravstvena organizacija tvrdi da homoseksualnost nije bolest, a o tome što je idiotizam ne bih ovdje jer sam pristojan momak.

moderator drugi - dobro čovječe,ti se oces sad natjecat sa mnom braneći pedere? kakve svrhe? ne razumijem,ja sam reko sta mislim,sto ti uvijek moras nesto protiv mene? uopce me nije briga sto si ti dobar momak i sto ih branis,ti imas svoje a ja svoje,necemo se zbog toga sad svađat,ako jos nesto imas za rec onda reci,ako ne ne
:lol:[/quote]

funnylittlefrog uporni - samo sam se argumentirano suprotstavio tvome mišljenju, koje je homofobično, temeljeno na predrasudama a ne na poznavanju stvari.



Deset minuta kasnije privatna poruka od moderatora drugog pomirljivog – Oprosti na onoj poruci, nisam mislio time nikoga ljutiti.





Činjenica je da neki uopće ne misle i da se jako teško oduprijeti utijecaju okoline koja je najčešče odgovorna za homofobične stavove. Za taj korak je potrebna određena količina zdravog razuma i samosvijesti. A ja ču se možda jednog dana opet odazvati pozivu na neki forum, zato što sam pristojan momak.
Ili zato što sam glupi peder!



Samo da dodam da sam naknadno ustanovio da su večina učesnika ovog foruma između 17 i 22 godine čime su potvrdili moju teoriju o razlikama u svijetonazoru između onih odraslih u liberalnim osamdesetima i onima mlađima.






- 22:01 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

svijet po funnylittlefrogu

OVDJE SVRAČAM