.--==Follow The Raver==--.

subota, 22.10.2005.

Jučer imali tjelesni i našli se dva lika i ja u kafu. Čačkamo nešt po mobitelima i pokazuje mi jedan lega neke slike od nekog lika. Pravio grimase i take fore pa su ga slikali. I najednom spusti mobitel i kaže:
-Zamisli kolko moš bit specijalan da nakon dva mjeseca skontaš da ti je ženska prije tebe hodala dvije godine sa ženskom!
ja i ovaj drugi lega se onak prvo mal nasmijali i onda dalje:
-Al kontaj, ak im je dobro dva mjeseca pa šta ga onda boli što je biseksualka?
-U svakom slučaju bolje je da je imala, neg da ima.
Svi šutimo on nekomentira,pa kaže ovaj drugi lega:
-A čija je to ženska?
-Moja!
I opali se smijat i nastavi drkat po mobitelu..

Koji lik..
Vratih se maloprije kuč i stara meni normalno počne pričat o ptičjoj gripi. Između ostalog kaže ona više nejedemo perad ni jaja. Znate koji je problem toga? Ja nejedem povrće i nijedno drugo meso osim peradi. Znat još jedan problem? Za večeru volim pečena jaja. Več se vidim kak me za dva dana vode na infuziju u bolnicu jer polako umirem od gladi...
I tak pričam sa svojom starom. Kak me živcira. Nema pojma o nečemu i mene ubjeđuje da nije tako a ja znam da je. Aaaaaaaaaaaa što me to živcira kod ljudi!!!
- 01:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 01.10.2005.

Naporan dan

Danas je 30., mjesečnica. U smislu mjesec ili vise mjeseci od nečeg. U mom slučaju 11. mjeseci od kad sam krenio sa djevojkom. Dosta je to vremena. Ak se mene pita ja bi želio da je to samo jedna mala sitnica sveg onog što ćemo provest zajedno. Nijedan trenutak do sad nisam požalio što sam s njom. Ni jedan trenutak nisam poželio biti s nekim drugim osim s njom. Samo svaki trenutak želim sve duže biti s njom. Ne želim da nikad ode od mene. Možda vam je glupo, al da vi imate nekog ko vas samo jednim jebenim zagrljajem može učinit bolesno sretnim ne bi ga ni vi pustili. Ma šta god mi drugi rekli, i zajebavali me ne će me razdvojit. Ja sam si našao mjesto na kojem mi je super i ne idem otamo ni za šta na svijetu.
......
- 00:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>