31.07.2006., ponedjeljak

Joey i Munky

Ovaj post je posvecen muhici najboljoj curi na svijetu!!!!!!!!! Napisat cu nesto malo o legendama!


JOEY JORDISON
jedan od najtalentiranijih glazbenika nove metal generacije. Slavu i glazbeno priznanje stekao je ulogom bubnjara u Slipknot (gdje je i kreativno najjači član) da bi kasnije iz gušta osnovao Murderdolls, gdje uživo svira gitaru dok u studiju po potrebi snima i ostale instrumente.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

JAMES SHAFFER ( MUNKY )
Roden 6. lipnja 1970

Nadimak : munky

U bendu KoRn je vec 12 godina ....prije ulaska u bend .....dozivio je nesrecu tako da mu je lanac od motora prikljestio prst i morao je na operaciju odrezat mali dio prsta , nakon operacije doktor mu je preporucio nekakvo zanimanje koje ukljuceje rad sa rukom , on je predlozio gitaru a doktor je rekao 'savrseno'....i tako je krenula prica ....Prije nego se prikljucio KoRn-u svirao je u bendu zvanom LAPD ....sa Head-om , David-om i Fieldyem...eto to je nes malo .....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pozdravljam svou ljubav isaljem joj ogormnu PUSETINU .....za ostale pozz!!!!



30.07.2006., nedjelja

VOLIM JU !!!

Jeeej eo novi post , puno toga se dogodilo i loseg i dobrog ......

LOSE
1.Zajurio sam se sa biciklom i zakocio sam prednjom kocnicom i izletio sam sa bicikla naprijed pao sam na prsa , i bicikl na mene ! nekima je smijesno a neki tuzno , a meni je smijesno i bolno
2.Tea je na moru ...... :(
3.Jucer me tuca cijelog izgrebla


eto to je to kaj se lose desilo


DOBRO
1.Sa njom sam i volim ju , a necu vam rec sa kim sam nja nja !!!!
2.VOLIM JU
3.Dobio sam na lutriji 10 lipa (deaddeaddead)zajebancija!
4.HAPPY SAM I TO JAKOOO TO JE SVE ZBOG NJEEE!!!!!!

eto uglavnom sretan sam jakoooo jakoooo

pussa fabi , tei koja je na moru , i i i zelio bi pozdraviti sve svoje prijatelje i autore teletabisa pa-pa

hahahaha

a posebno jedna pusa ma stooo opusa njoj , a ona zna tko je !!! ona je moja ljubav zivota cerekcerekcerekcerek

Ajd sad fakat idem pozzzzz!!!!


i slika mog najdrazeg benda dobro jedan od najdrazih al dameee i gospodo

KoRn

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

25.07.2006., utorak

KoRn svirali u avionu!!!

Ovo je stara vijest , deslia se prije dolaska albuma ''See You On The Other Side''

Kalifornijski heavy metalci, grupa "Korn", predstavnici avangardene planetarne muzičke scene su zasvirali uživo u avionu na visini od 12 hiljada metara.
Na privatnom letu od New Yorka do Londona bila je prisutna publika, pobjedinici u takmičenju na "MTV"-ju, te osam američkih vojnika koji su služili u Iraku i Afganistanu.

Bend je izveo pet pjesama, uključujući "Blind", "Freak On A Leash" i "Got The Life", a posebna atrakcija je bila što je pjevač Jonathan Davis zapjevao na razglas aviona, a James "Munky" Shaffer, Fieldy i David Silveria na pojačalima koja su napajali akumulatorima.


KoRn 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I za kraj od korna video uzivo ''twist''






24.07.2006., ponedjeljak

Zombie,Vukodlak,Ork

Zombie je tradicionalno nemrtvo biće koje je oživljeno na Karibima pomoću vudua. To je mrtvo tijelo re-animirano u živo, a za zombije još koristimo naziv živi mrtvac. Zombiji su postali jedni od neizostavnih likova horor romana današnjice, a hrane se ljudskim mesom. Asocijacija sa stanjem u kojem se zombiji nalaze je zombizam.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Vukodlak u mitologiji znači osoba koja se mijenja oblik u vuka pomoću čarolije ili kletve. Srednjovjekovni kroničar Gervase of Tilbury povezao je transformaciju s punim mjesecom, no rijetko je korištena sve do korištenja tog načina u modernim književnim djelima. Govori se da se vukodlak može ubiti ako je upucan sa srebrenim metkom, no to je ipak razlika između književnih djela i narodnih legenda. Nekad se držalo da vukodlaci nakon smrti postaju vampiri. Vukodlaci spadaju u skupinu legendarnih zvijeri.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Riječ ork dolazi od latinske riječi Orcus, imena boga Plutona, kralju podzemnog svijeta. Kasnije ukazuje i na sam podzemni svijet. Riječ se kasnije pojavila u germanskim jezicima bez svog latinskog svršetka, u poznatijoj formi "Orka". Onda ga je J.R.R. Tolkien oživio u svojim fikcijskim pričama o Međuzemlju kao ime rase stvorenja koja su često služila zlim silama kao vojnici.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

POZZZ SVIMA!!!!!!

23.07.2006., nedjelja

Kentaur.kiklop,minotaur!

Eo jos nesto o malo grckim mitalogijama , jako sam fasciniran time , od malih nogu me to zanimalo , eto izabrao sam kentaure,kiklope,minotaure njih cu opisat i rec sve sto znam o njima!

Kentaur je biće iz grčke mitologije, polu-konj polu-čovjek, koje šeće po grčkim šumama i koji voli samoću.
Lutajuci po sumi kentauri traze samocu ne vole biti u drustvu , kada se dva kentaura naidu pocinje fajt ,pocnu se zabijat jedan u drugog dok druge ne osaten bez snage , kad ostane bez snage ovaj ga pocne sa kopitom gazit kada ga kokne , uzme ga i pocne ga nosit odnese ga u najblizu spilju kako bi posluzio medvjedu kao lijepa velika socna klopa , kentauri ne podnose druga lica nesmiju uopce vidjet ikoga ako ga vidi odmah ga krene napadat ....

KENTAUR
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kiklop je u grčkoj mitologiji ime plemena divova koji imaju samo jedno oko. Jedna od najpoznatijih literarnih referenci na kiklope je Homerova Odiseja, gdje Odisej oslijepi i prevari kiklopa Polifema. On spada u skupinu legendarnih zvijeri.

KIKLOP
Image Hosted by ImageShack.us

Minotaur je mitološko biće koje je polu-bik polu-čovjek. Lutao je labirintom, konstrukciji koju je zaželio kralj Minos Kretski na Kreti, a dizajnirao ju je Dedal da zatvori minutaura. Minotaura je ubio Tezej. Minotaur je zapravo bio kraljev sin, i kralj, žaleći zbog njegove ružnoće, pozvao je Dedala da sagradi labirint iz kojeg je nemoguće izići. Napravivši to, Dedal je zatočio Minotaura u labirint. Kako ga je onda ubio Tezej? Shvatio je da se može izići na samo jedan način: da se klupko konca odmotava od početka labirinta te da se onda po njemu vraća. To je i učinio i ubio Minotaura.

Minotaur je grčki za Minoski Bik. Bik je još znan kao Asterius ili Asterion, ime koje je djelio sa Minosovim očuhom.


MINOTAUR
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

20.07.2006., četvrtak

Rune!

Oduvijek su me bile rune interesantne , rune su kamenja koja su se u srednjem vijeku upotrebljavalje kao kljuc kamenih vrata , ili zarobit osobu na 100 godina !

Ali ima i runska abeceda , runske abecede su nizovi povezanih abeceda koje koriste slova poznata kao rune, koje su prije koristili germanski jezici, najviše u Skandinaviji i Britanskim otocima. Runska abeceda postoji u dvije verzije: Futhark (Skandinavska verzija) i Futhorc (Anglo-saksonska verzija).






Image Hosted by ImageShack.us

ovo je jedna runa po meni najbolja!

eto to je to , bude mu drugim postovima objavio jos nes o runama , a i drugim stvarima!

Pozzz!!!

19.07.2006., srijeda

Super dani!

Aaa u zadnje vrijeme mi je super!!!!Sve je kak bi trebalo bit !! Svaki dan sam vani sa best frendicama teom i fabe!!! zezamo se od 0 do 24 .... no dobro , na blogu cu uskoro objavit igricu koj ucete moc igrat prek mojeg bloga mislio sam vec stavit jednu al stalno je neka porno muzika nemoze se ugasit bezveze , s vremenom na vrijeme objavit cu i vise spotova apocalyptice , nadam se da vam je super ovaj spot (Repressed) i tak .......... uskoro tea ide na more ( e nece ic jer joj ja nedam) svi drugi su na moru svi moji frendovi , a moja seka Lucija se tek vraca za 4 tjedana pljuga koknut cu se bang = dead



Uskoro cu si dat napravit dva dreda , jedva cekam , ici cu najvjerojatnije sa frendicom !



Saljem jedan veliki pozz i pusu frendicama na moru ( dori , zrinki i matei )

Naravno kak sam mogao zaboravit fabe i teu kisam vas sve u cmar!!!

Pozdravljam i maju koja ide u cetvrtak na more !

I jos jednu teu pozdravljam sa kojom se nisam 109375496 godina vidio !!

Ajd pozz svima!!!!!!


Eo malo slika APOCALYPTICE!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us







18.07.2006., utorak

Apocalyptica!!!

Free Image Hosting by www.NetFreeHost.com


Obecao sam u prvom postu da cu opisat bend koji ja mislim da jos nitko nije objavio post o njima , evo nesto o njima .....zakon su , ja ih slusam od 2003 , i super su !!!!


Bend poznat po tome što svira Metallicu na četiri violončela“ piše kad se približiš Apocalyptici preko neta i ta tvrdnja odavno nije točna. Od vremena prvog albuma kad je netko smislio ovu rečenicu promijenilo se i članstvo benda, i zvuk, i sastav instrumenata, a zadnji put kad sam gledao ove Fince, hitove poput 'Nothing Else Matters' svirali su jednako nevoljko kao i Metallica.
Peti Apocalypticin album prvi je naslovljen po bendu i na njemu su njihove originalne stvari, bez ijedne obrade, odnosno onoga što je bilo njihov potpis. Da bi nadoknadili manjak obrađivanih velikana, na album su pozvali goth-metal macane iz svoje države - vođe Rasmus i H.I.M. što je još jedan od elemenata kojeg nije bilo na počecima benda – vokal. Malo zbog unošenje raznolikosti, malo da naglase melodiju pjevanjem, a malo i radi atraktivnih gostiju (ovaj put bez žena). Najzanimljiviji u trojcu gostiju svakako je Dave Lombardo koji je donio svoje paklene palice i odbubnjao jednu pjesmu.

Najveći dio albuma zauzimaju instrumentalne balade koje je Apocalyptica definirala još na 'Perfections'. Vrlo melankolične, spore i na rubu suza. Manji dio su nešto žešće stvari, no i one su na pola snage. Van tog obrasca su stvari s gostima. Najnetipičnija je otvarajuća s Lauri 'Rasmus' Ylonenom koja ni malo ne nalikuje na Apocalypticu nego bi mogla proći kao stvar bilo kojeg hard-rockerskog benda za motoriste. On i Ville Valo (Mile Lale, he-he-he!) se izmjenjuju u ljubavnom zagrljaju 'Bittersweet', prvom singlu odavde i najboljoj patetičnoj metal baladi godine, već se može reći. Stara forma benda osjeti se na 'Betrayal/Forgiveness' sa Slayerom za bubnjem. Nije on tu donio ništa novo, nego je dao bendu motiva da pokažu što je to muško sviranje. Ostatak su sad već standardne Apocalyptica stvari s nekoliko malo bržih i žešćih mjesta, ili ništa onako puno i moćno zahvaljujući čemu je Apocalyptica došli do ovog statusa


POZOR:OVE INFORMACIJE O APOCALYPTICI NISAM JA PISAO , SKINUO SAM S NETA NIJE SA BLOGA !! POZZZZ SVIMA!!!

Novi post , 5 blog!

Ej svima , eto novi blog , prije 2 mj. izgubio sam volju za blogovimai izbrisao blog , al eto doslo mi je da napravim drugi i jos me frendica nagovarala .... eto da .... nis.... cesce cu pisat postove obecajem , sad dal cu opisivat bend mozda al samo jedan jer sve ostale koje ja slusam su opisani vec , i onda na kraju ispadne da kradem post , e to si necu prijustit !

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design made by v4MP1r3