18.07.2006., utorak

Apocalyptica!!!

Free Image Hosting by www.NetFreeHost.com


Obecao sam u prvom postu da cu opisat bend koji ja mislim da jos nitko nije objavio post o njima , evo nesto o njima .....zakon su , ja ih slusam od 2003 , i super su !!!!


Bend poznat po tome što svira Metallicu na četiri violončela“ piše kad se približiš Apocalyptici preko neta i ta tvrdnja odavno nije točna. Od vremena prvog albuma kad je netko smislio ovu rečenicu promijenilo se i članstvo benda, i zvuk, i sastav instrumenata, a zadnji put kad sam gledao ove Fince, hitove poput 'Nothing Else Matters' svirali su jednako nevoljko kao i Metallica.
Peti Apocalypticin album prvi je naslovljen po bendu i na njemu su njihove originalne stvari, bez ijedne obrade, odnosno onoga što je bilo njihov potpis. Da bi nadoknadili manjak obrađivanih velikana, na album su pozvali goth-metal macane iz svoje države - vođe Rasmus i H.I.M. što je još jedan od elemenata kojeg nije bilo na počecima benda – vokal. Malo zbog unošenje raznolikosti, malo da naglase melodiju pjevanjem, a malo i radi atraktivnih gostiju (ovaj put bez žena). Najzanimljiviji u trojcu gostiju svakako je Dave Lombardo koji je donio svoje paklene palice i odbubnjao jednu pjesmu.

Najveći dio albuma zauzimaju instrumentalne balade koje je Apocalyptica definirala još na 'Perfections'. Vrlo melankolične, spore i na rubu suza. Manji dio su nešto žešće stvari, no i one su na pola snage. Van tog obrasca su stvari s gostima. Najnetipičnija je otvarajuća s Lauri 'Rasmus' Ylonenom koja ni malo ne nalikuje na Apocalypticu nego bi mogla proći kao stvar bilo kojeg hard-rockerskog benda za motoriste. On i Ville Valo (Mile Lale, he-he-he!) se izmjenjuju u ljubavnom zagrljaju 'Bittersweet', prvom singlu odavde i najboljoj patetičnoj metal baladi godine, već se može reći. Stara forma benda osjeti se na 'Betrayal/Forgiveness' sa Slayerom za bubnjem. Nije on tu donio ništa novo, nego je dao bendu motiva da pokažu što je to muško sviranje. Ostatak su sad već standardne Apocalyptica stvari s nekoliko malo bržih i žešćih mjesta, ili ništa onako puno i moćno zahvaljujući čemu je Apocalyptica došli do ovog statusa


POZOR:OVE INFORMACIJE O APOCALYPTICI NISAM JA PISAO , SKINUO SAM S NETA NIJE SA BLOGA !! POZZZZ SVIMA!!!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design made by v4MP1r3