ponedjeljak, 04.01.2010.

Novogodišnja poslanica :)


Dragi blogeri,

prvo da vam zaželim sve najbolje u Novoj 2010. godini, na prvom mjestu zdravlja, zatim posla koji vas čini zadovoljnima i ispunjenima, ljubavi koja vas čini sretnima i putovanja, odmora, skijanja ili ljetovanja, tko god što voli i svakako novca da sve prethodno realizirate bez kredita :)
Također vam želim još puno postova, a svima nam želim puno razumijevanja i međusobnog poštivanja, da budemo odmjereni u svojim komentarima, ne vrijeđamo jedni druge i ne počinjemo svađe preko nečijeg bloga. Ali isto tako ostanimo iskreni u svojim komentarima i mišljenjima, bez lažnog morala i patetike. Želim da u 2010. godini budemo tolerantni prema drugima i složni u borbi za blogerska prava, u prvom redu mislim na slobodu izražavanja. Posebno želim spomenuti one blogere koji su se u prethodnoj godini bavili organiziranjem humanitarnih događanja, neka samo tako nastave, a broj pomoćnika blogera u akcijama i blogera donatora neka im bude ove godine i veći. Svakako jedno veliko hvala blog.hr-u na virtualnom prostoru koji nam daje te neka tako bude i u 2010.
Javljam vam se iz Dubrovnika u kojem sam dočekao Novu Godinu, vjerojatno posljednji put s obzirom na krajnje nemaštovit novogodišnji program na Stradunu. A sada pakiranje i natrag u Zagreb...

Živjeli!

01:07 - Komentiraj { 2 } Print - #

Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Image Hosted by ImageShack.us

since 18th January 2008

* sve mikro i makroekonomske teme
* najaktualnije vijesti iz svijeta businessa i politike
* brojne kritike na svakodnevne teme

Image Hosted by ImageShack.us


Sva pitanja šaljite na ovaj mail


Image Hosted by ImageShack.us

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr


Tko je Funky Business?
- magistar ekonomije
- međunarodni volonter
- ljubitelj likovne umjetnosti




Do sada vas je bilo na blogu:free hit counter

hit counter



Vaši komentari na temu posta su uvijek dobrodošli kao i vaše kritike i pohvale. Svi komentari koji imaju svrhu reklame drugog bloga ili u sebi sadrže uvredljiv sadržaj biti će trajno izbrisani te će autorima istih biti zabranjeno daljnje komentiranje.

Image Hosted by ImageShack.us
since 18th January 2008