Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/epistulanonerubescit

Marketing

Novogodišnja poslanica :)

Dragi blogeri,

prvo da vam zaželim sve najbolje u Novoj 2010. godini, na prvom mjestu zdravlja, zatim posla koji vas čini zadovoljnima i ispunjenima, ljubavi koja vas čini sretnima i putovanja, odmora, skijanja ili ljetovanja, tko god što voli i svakako novca da sve prethodno realizirate bez kredita :)
Također vam želim još puno postova, a svima nam želim puno razumijevanja i međusobnog poštivanja, da budemo odmjereni u svojim komentarima, ne vrijeđamo jedni druge i ne počinjemo svađe preko nečijeg bloga. Ali isto tako ostanimo iskreni u svojim komentarima i mišljenjima, bez lažnog morala i patetike. Želim da u 2010. godini budemo tolerantni prema drugima i složni u borbi za blogerska prava, u prvom redu mislim na slobodu izražavanja. Posebno želim spomenuti one blogere koji su se u prethodnoj godini bavili organiziranjem humanitarnih događanja, neka samo tako nastave, a broj pomoćnika blogera u akcijama i blogera donatora neka im bude ove godine i veći. Svakako jedno veliko hvala blog.hr-u na virtualnom prostoru koji nam daje te neka tako bude i u 2010.
Javljam vam se iz Dubrovnika u kojem sam dočekao Novu Godinu, vjerojatno posljednji put s obzirom na krajnje nemaštovit novogodišnji program na Stradunu. A sada pakiranje i natrag u Zagreb...

Živjeli!


Post je objavljen 04.01.2010. u 01:07 sati.