OBAVJEST

ŽELIM OSNOVATI BEND I ZA TO MI TREBAJU BASIST , GITARIST I BUBNJAR. ZAINTERESIRANI NEKA OSTAVE SVOJE KOMENTARE NA BLOGU. BILI BI DOBRO AKO SU IZ OKOLICE DARUVARA ILI PAKRACA.

I WANT YOU IN MY BAND


GLAZBENI PRAVAC
HAEAVY METALL
ROCK
PUNK
.......
(SVE OSIM DATH TRASH BLACK ILI KAJ JA ZNAM KAKVOG OSTALOG METALA)

TALENTI NISU BITNI !!!!!


bitefight
Bitefight

  travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Lipanj 2009 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


CoMmEnTaRiChI JeP/NoPe

Opis bloga

Nastavak sage istog onog struje s bloga electric shock(naime izgubio sam svoju lozinku pa sam morao otvorit novi blog)

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

ponedjeljak, 28.04.2008.

Svijetlo i tama

Selektiran

Došao je i taj dan , dan selekcije u noći dok sam spavao u onom bolničkom kreveti izneneda su se otvorila vrata i ušao je onaj čovjek s početka koji mi je spasio život od one sjenke i samo je progovorio tihim hrapavim glasom "Koja strana?" opet sam se zagledao u njega ali ovaj puta je vadio bodež i prislonio mi ga je uz vrat, bez razmišljanja sam rekao" Tvoja strana koja god da je bila?".Sada je maknu onaj bodež i tiho rekao "Dobro si odlučio".MIslio sam u sebi a što sam trebao odluičiti nije da sam imao nekakav izbor, a on je rekiao ali ovaj puta ne otvarajući usta nego kao da mi je govorio preko svojih misli, ti si sada na strani lovaca na duše, posao tzi je ovakav svako puta kada netko bude umro i ti dobiješ zadatak da pratiš tu dušu, tvoj je cilj da je uhvatiš i odneseš u Neprekidno sivilom i tamo na dražbi da iznudoš što više ključeva , svaki ključ otvara jedan lokot.Kada otvoriuš 1000 lokota lišen si ovog prokletstva, ali na svom putu ćeš se morati boriti za duše susrtst ćeš Svjetlo i tamu i oni će se otimati za duše da kada dođe do zadnjeg obračuna svatko izađe sa svojom vojskom i da se bore za sudbinu ovog svjeta. U pamti ti si u sivilu i ne pitaj puno sve će ti biti jasnije sutra u 7 sati i 7 minuta kada će početi tvoj zadatak, ja ću te pratiti na tvom prvom zadatku i učit ću te kako da koristiš svoje moći koje su ti dane ovim prokletstvom.Iznenada sam osjetio kako mi se onaj natpis neselektiranog pretvara u sivu tetovažu u obliku slova om. Zadnj puta glas progovara i govori mi vidimo se u dogovoreno vrijeme.
On odlazi , a ja imam osjećaj kao da je vrijeme stalo , kao i onaj prvi put kada me je spasio od tame



| ostavi trag... (15) | pljuni na papir! | # |

subota, 12.04.2008.

"CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA"

Da li je to istina. Zavisi kako za koga, po mom mišljenju svatko od nas ima nekakv svoje ciljeve, ali da li je dopuštenu čovjeku da ostvari svoje ciljeve pod svaku cijenu. Želiš nekakav posao , ali kvalificiranija osoba ti stoji na putu i ti ne vidiš niti jedan drugi način da dođeš do tog posla osim da tu osobu sabotiraš. Što ćeš učiniti?
To sve ovisi o tvome moralu, neke osdobe s manje morala će to učiniti i kraj više o tome neće mariti dok one koje imaju morala to neće ni pomisliti da urade dok neki sasvim treći će to učiniti ali kasnije će se kajati, a ipak četvrti će se zapitati što bi ta osoba učinila meni možda bi i ona mene sabotirala pa zašto da ja nju poštedim. Netko peti će reći ti ne znaš što bi ona učinila pa se moraš ponesti najispravnije moralnu kako možeš. I tu nakomn dugog razglabanja dolazimo do ove riječi MORAL da danas ljudi imaju sve manje morala zato što ih obično nije nriga što rade vdrugim ljudima bitno im je da oni uspiju.
To nije ispravno ali sve to ovisi o moralu čovjeka .



| ostavi trag... (18) | pljuni na papir! | # |

srijeda, 09.04.2008.

I am sitting alone.....

Nastavak Svijetla i tame i neki odgovori na sve ovo

Dok sjedim kraj prozora u onoj šugavoj bolnici i gledam kako kiša pada, i nedgdje u dubini duše sam svjestan da ono nije bio san da oni likovi nisu bili plod moje mašte i da im je nitna svaka duša i da me ubrzo čeka odluka života. Još mi ruka bridi na onom mjest gdje mi je urezan riječ "NESELEKTIRAN", ali to mi nije više ni bitno misli mi lete na jednu sasvim drugu stranu. Već dosta vremena osjećam se isprazno i uvijek sam htio ne znati od čega pati i što me toliko ispražnjava, ali sada kad imam ovo malo vremena na pretek morao sam se s time suočiti. Iako ovo nije najbolje vrijeme da vam o tome pričam dragi moji čitatelji iako se nalazim u vremenu gdje se moraš odlučiti kome pripadaš, a to nije ni malo lako reći ću vam samo jedno, da se u ovom postu neće događati ništa spektakularno nego ću vam ispričati priču o o kojoj sada razmišljam više nego o boli koja mi je ostala od onog ožiljka koji me podsjeća da se uskoro moram donesti važnu odluku za daljnje odvijanje ove prispodobe.
Sve je to počelo , ajmo reći prije ljetnih praznika, šta je počelo e ovo je počelo: svidjela mi se je jedna cura i ja nisam imao hrabrosti da joj priđem i napravim takvu glupost da mi se sada bljuje na taj moj postupak, ali to sada nije bitno nego da skratimo, normalno sve se je to završilo ajmo reć pozitivno postali smo jako dobri prijatelji. I život nas je razbacao na različite putove , ali još se družimo i sve to. Imam osjećaj da okolišam oko srži i da sam upravo počeo pisati gluposti jer mislim da se to ne treba iznositi na blog , ali jednostavno to ne mogu držati u sebi ne više.
Sastali smo se nako jednog dužeg vremenskog perioda i nisam mogao vjerovati mi smo se obadvoje promjenili, ali ne na lošije , neznam možda sam z krivu, ali to mi se tako čini. I nako dugo vremena mislim da mi se je ponovo svidjela, ustvari mislim da mi se nikada ni nije prestala sviđati, bilo je perioda kada sam se pokušao uvjeriti da nije to tako, jer sam bio uvjeren da sam to jednostavno prehodao i da me je ona zaboravila. No nije to tako jednostavno nisam ja nju nikada zaboravio iako ona mene možda je.No negdje u dubini duše se nadam da to nije tako.
A sada ona bol u ruci i imam osjećaj da je došao dan odluka, ali za šta..........

P.S.
Evo netko kako sam i rekao napisao sam ti post na onaj tvoj upit i mislim da se može iščitati što još uvijek osjećam prema njoj.
No imao bi par pitanja ako mi bih htio odgovoriti zašto ti je za oko baš pao taj post i tko si zato što imam osjećaj da te poznajmem. No nema veze ovaj post, ili bar dio njega, napisao sam svojom dušom.



| ostavi trag... (7) | pljuni na papir! | # |

ponedjeljak, 07.04.2008.

Svijetlo i tama

Evo posta za one koji su se zaželili mojih dugih i filozofskih postova.

Svjetlo i tama

Probudio me je nekakav tupi krik, negdje daleko od mjesta gdje sam bespomoćno ležao.Otvaram oči i nekakva svjetlost mi sije u oči onako jeko da jednostavno ne možeš u nju gledati, ne sjećam se kada je u gradu iz kojeg dolazim ikad sjalo ovako jako svjetlo.Sve mi je nekako čudno, a sada postaje još čudnije sjedne strane je svjetlo, a s druge tama, a ja se nalazim u onom sivilu u sredini.Imam nekakav osjećaj da moram odlučiti na koju ću stranu ići, ali meni se sviđa ovo sivilo u njemu mi je baš dobro.Odlučno progovaram"E ja ne idem nikud tu mi je sasvim dobro.".Pazi ovo sada jebeno akceleriram prema dolje i udaram u pločnik, imam osjećaj da sam smrskan, ali za čudo božje sam živ.Ustajem se sasvim polako i pitam se šta je to bilo da li sam se opet nalio kao smuk pa nemam pojma šta sam radio sinoć, da li sam opet zaspao u nekoj ulučici.Ma koga jebe bitno da sam budan, kako je prošla sinoćna svirka izneneda se sjećam da je moj bend imao sinoć svirku , ali ne sjećam se detalja.KOga briga bitno da se dovučem kući,prolazim glavnom ulicom i gledam ljude imam osjećaj kao da me nitko ne primjećuje kao da nisam tu.Prilazim jednom starijem gospoinu da ga pitam koliko ima sati ali kada upitam on gleda u mene , ali kao da gleda kroz mene,kao da me neprimjećuje, kao da nisam tu.Mislim si to što imam dužu kosu ne znači da ne postojim, imam dugu kosu i šiške mi stalno upšadaju u oči , ali ovaj puta ne vidim ni svoje šiške, stvarno se sada nešto čudno događa, probavam dotaknuti onog čovjeka sa saton , ali ruka mi jednostavno prolazi kroz njega.U jebote sad se sjećam svega juče neveče , na onooj svirci nezgodno sam pao sa bine da li je moguće da sam ono jebeno mrtav.Jebote ja sam duh.
Prilazi mi lik s dugom kosom i progovara"Svjetli ili tama"
"kaj , jebote znači da nisam mrtav jebote ti me stvarno vidiš i kaj ti to znači , neki novi bend ili kaj."odgovaram mu , ali tip je stvarno uporan"svjetlo ili tama"."šta nerazumijem", nasmije se polu cinično i progovara dubokim tononom"Sivac, gle šta misliš kada duše umru za njih se bori svjetli i tama jednom od njih moraju pripasti i napočetku im daju pravo da biraju i obično svi izaberu po onome kakva ima je duša.Ali nas nekolicina ostajemo u sivilu i oni nas vraćaju natrag gle ti ćeš se vratiti u ljudsku formu,ali neće biti sve hotovo nakon nekog vremena prići će ti dva čovjeka i pitat će te svjetlo ili tama i onda ćeš morati izabrati."pomislim daj tip je sto posto na nečemu, ali svejedno ga pitam ,a zašto moram odabrati stranu."To ti jebarem jednostavno kad jednom odabereš stranu na toj strani ćeš se boriti do Armagedonai i morat ćeš ući u rat za svjetlo ili za tamu."Nšt jebote okrećem se od tipa mora da je lud ali on mi nešt pritišće na ruku i to me peče.Padam u nesvjest i sada sam u nekakvoj tišini ali opet ubrzanje, ali sada se budim u bolnici oko mene je moja obitelj i moji frendovi mora da je ova mora posljedica pada i dok me svi grle.Ona desna ruka na koju mi je onaj tip pricvrljio onaj jebeni pečet il što je već vio je u zavoju a kroz zavoj nazirem natpis"NESELEKTIRAN"

NASTAVIT ĆE SE

Struja



| ostavi trag... (8) | pljuni na papir! | # |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.