01.03.2008., subota

SUPERADVENTURES OF SUPERVIKTOR

Finale borbi svih borbi, koje će odrediti ko je najjači, najzgodniji, najizdržljiviji, i sve ostalo naj...dosad to bijaše eek ali Medo je novi izazivač...neka borba počne!

http://i25.tinypic.com/20rldg6.jpg
Kao što vidite, ovo sam crto svojom prostom rukom, i naravno Viktor, zgodan plodan i šarmantan kakav je je pobijedio bez imalo problema jer on je zgodan plodan, a bogami i šarmantan. Ugl, najbolji od najboljih, ako izuzmemo Erica Robertsa u istoimenom filmu.

Dok je Viktor slavio svoju veličanstvenu pobjedu u jednoj od prastarih klisura, od kojih jedna od njih nije Helmova, sudionici turnira se okupiše, i ljubomora ih obuzme. Željeli su biti Viktor, jer Viktor je imao sve žene, sve djevojčice, sve dječačiće, sve kolačiće...jer Viktor vazda bijaše najbolji u svim atletsko gimnastičkim disciplinama još od godine gospodnje 2017.-e kad je svrgnio babetinu Blanku Vlašić sa trona, kojoj ni kao babetini sise nisu visile
jer ih nije imala.
Viktor koji je jednom rukom otkrio lijek za sve rakove svijeta osim za onog zloglasnog Sibirskog divovskog raka kojeg ni Arnold Švarceneger Jr., živući najjači čovjek/polufikus na svijetu nije mogao pobijediti, te je Viktor uskočio i pobijedio ga postavivši mu 3 najmudrije zagonetke svijeta, jedna mudrija od druge, ne znaš ni sam koja je koja koliko ti zapetlja mozak. Samim činom pobjede nad Sibirskim divovskim rakom(kako su ga zvali) je stekao status najmudrijeg i najjačeg čovjeka na Zemlji. Poslije dotične borbe/slagalice strave ustanovio je da je gramatika u raka bila krivo napisana te mu je vlastitim rukama bez bagera iskopao grob, isklesao nadgrobnu ploču, i na staroegejskom jeziku mu napisao epitaf. Divovski Sibirski rak i dandanas počiva u toj 1298 metara dubokoj rupi, odnosno grobu, a epitaf na nadgrobnoj ploči je osvojio Pulitzerovu nagradu za književnost i otkrio novi pravac umjetnosti koji je nazvan po Viktoru. Zvao se: Ž.
Nakon par godina lutanja i odmora, te oplemenjivanja par stotina tisuća ženki raznih rasa, a ni sex sa životinjama mu ne bijaše stran, plemeniti Viktor odlučio je postati Kralj svijeta, a zatim i svemira.
Svojom poštenom politikom bez imalo laži, korupcije i mita je osvojio sve glasače svijeta, pa čak i crne crnčuge i bijele cigane. Bijeli cigani bijahu nova rasa šljama na Zemlji nastali križanjem Crnog cigana sa BijeloAljaskanskom ljamomm ugroženom vrstom koja se masovnim paranjem i umjetnom oplodnjom uspjela spasiti od odumiranja.
Nakon osvajanja svijeta, na red je došao Svemir. Dakako ne cijeli, ali Viktorov moćni penis je uspio obuhvatiti 1/14 svemira i vladati njom suvereno par godina. Sve dok se Pluton(ne pas iz crtića, nego planet) pobunio i htio neovisnost. Nakon dugih pregovora s Konfederacijom i negodovanja Saturna koji je imao vlast nad ne-planetom Plutonom, došlo je bilo do 2ipol dnevnog rata u kojem su ubijena 3 srba radi zabave. Nakon ovih ne tako tragičnih događaja, svi na Plutonu su silovani dvaputa, te je u njihove šupke ubačena V-sonda protiv traženja neovisnosti. Važno je napomenuti da su vanzemaljci s Plutona podrijetlom s Kosova, te odatle tako nadasve ratoborna politika.
Nako što je osvojio cijeli svemir, Viktor se vraća u Đakovo gdje postaje profesionali kečer pod lažnim imenom Badžo Nezasitni, gdje umjesto da se kečera samo siluje mlade nabildane kečere čime prvilači publiku koja nije bila zainteresirana za ovaj grubi sport. Nakon osvajanja titule najboljeg kečera/silovatelja, vraća se u svemir gdje u slobodno vrijeme radi na izradi vremeplova.
Jednog dotičnog dana u glavnoj strojarnici koja kontrolira napajanje jezgara na svim planetima od Zemlje do Melmaca baca bijesnu drkicu na David Hasselhofa, i u trenutku ekstaze slučajno stisne crveni gumb iznad kojeg izričito velikim slovima u CAPS LOCKU piše da se ne smije stisnuti. Pola planeta biva pretvorenu u prah, ali na sreću njegova rodna planeta nije ekspolodirala cijela, ali je cijela opustošena u postapokaliptičnu budućno-prošlost kao u Mad Maxu.
Proganjan od strane preživjelih razjarenih mutanta Klingono-Vulkanaca, mora pobjeći na Zemlju te se tamo skrivati i živjeti u strahu. U međuvremenu na Zemlji su kompjuteri evoluirali i imaju vlastitu inteligenciju, te im je glavni cilj istrijebiti sve ljude. Tako se Viktor više ni na Zemlji ne može skrivati, te bježi na Planet Nimfomanki u delta kvadrantu gdje provodi najbolje godine života sve dok se ne zarazi foton-torpedškom sidom i kurac mu lagano počne otpadati.
Brzo bježi sa planetu u replici broda Millenium Falcon tražeči lijek za svoju bolest, ali nestaje mu goriva te prislino mora sletiti na prvi planet koji mu je na ruti - Tattooine. Na tom planetu se kurva za novac par godina dok ne skupi dovoljno čipova za gorivo do zemlje...Ali ukradu mu Replicirani Millenium Falcon, te je prisiljen još više se kurvati, i to na šljamovskoj lokaciji Tattooinea - Kolodvoru Goo. Nakon par godina skupio je dovoljno novca i uzima maleni brod u obliku golfa jedinici koji ide na plazmatksu ložu i troši jako malo po svjetlosnoj godini. Nažalost, na putu kući slučajno aktivira hibernacijsko stanje, te ostane zamrznut spavati stotinama godina. Nakon par tisuća godina se budi i slijeće na prvi nepoznati planet. Planet kojim vladaju tapiri, na kojem su tapiri džentlemeni, hodaju uspravno i znaju pričati, a ljudi su im robovi. Viktor otkirva zaboravljenu svijest u ljudima, i diže bunu na Planeti Tapira, te izvoljeva pobjedu nakon par dugih godina ratovanja...šetajući se plažom istog planeta dolazi do zapanjujućeg otkrića..U pijesku je zakopan Kip slobode šiptara, koji je darovan Kosovu 2009.-e na dar kao znak slobode od kneževine Monaco. Isti kip je preseljen na ne-planet Pluton 5 godina kasnije, što dovodi do zaključka da se Viktor nalazi na Plutonu i blizu je kuće.
Uskače u svoj brod, stavlja na maksimalni warp i kreće kući na Zemlju. Netom prije Zemlje prima poziv u pomoć i Duboke Stanice 9, te odluči vidjeti o čemu se radi. Stiže na stanicu i otkriva da su svi pobijeni, i da na stanici vreba krvoločno čudovište zvano AlienoPredator. Bez ijednog oružja lukavo ga namamljuje u vanjski otvor broda umaskiravši se blatom i stopivši se sa izgledom broda...jer općepoznat je vid Predatorov...ispušta ga u svemir i još jednom izvojeva pobjedu. Ubrzo shvati da je Duboka Stanica Devet ustvari vremenski stroj, te se vraća u 2008.-u godinu i izaziva svoje prijatelje na dvoboj.
I tako je nakon pobjede ljubomora obuzela sudionike jer im je Viktor ispričao cijelu svoju pustolovinu, te su ga odlučili...

...SILOVATI!
Image and video hosting by TinyPic


preporuka:
Oldboy




- 01:02 - Komentari (30) - Isprintaj - #

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (5)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (5)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (5)
Studeni 2006 (6)
Listopad 2006 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off



Cingular
Cell Phones



Earn $$ with WidgetBucks!





OPIS BLOGA KO FOL

eh eh malo mojih priča, većinom od subote u gradu, al biće i o nogometu(ponekad) i o mojoj monotonoj svakodnevnici zapapreno sa daškom humora, sarkazma i ironije...

O MENI NEŠ DA ZNATE:

IME: Viktor
NICK NA NETU: eek
DOB: 17.10.'88.
GRAD/PREBIVALIŠTE: Đakovo


Navijam ove godine/sezone za:
HNL - Hajduk
Premiership - Manchester United, Arsenal, Sunderland
Primera - Sevilla, Valencia
Bundesliga - Schalke
Serie A - Juventus, Parma

Navijam ove godine/sezone protiv:
HNL - Dinamo
Premiership - Chelsea, Liverpool
Primera - Real Madrid, Barcelona
Bundesliga - Bayern Munchen, Stuttgart
Serie A - Milan, Inter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

TENACIOS D - THE ONLY GAY ESKIMO

I'm the only gay Eskimo
I'm the only one I know
I'm the only gay Eskimo
In my tribe

I go out seal hunting with my best friend Tarka
But all want to do is get into his parka

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

Well me and Nukflukchukbuk
We both like blubber
But me I've got this crazy fetish for rubber

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

I make a wish on the Northern Lights
That I can find a decent pair of whaleskin tights

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

And the seals they sing now...
[seal noises]

These cold winter nights
Are taking their toll
I even get excited when I see the North Pole
See the North Pole...

I'm the only gay Eskimo
Only gay Eskimo
I'm the only one I know
The only one I know-oh-oh-oh
I'm the only gay Eskimo
In my tribe