25.09.2007., utorak

EDWARD SCISSORHANDS + ARNIE = NEW POST, VOL. GOD KNOWS WHICH

UVOD KOJI JE, NADASVE ODGOVORNO TVRDIM, GLUP

Desilo se strašno nešto, net mi bio crko nisam se mogo spojit, kvragu. Priznajem, ova 3 dana je bilo teško, pogotovo kad se navučete na Internet, na onaj vražji MSN, kad svake sekunde provjeravate kog ima online…je, teško je teško.
Bilo mi je ko Ewan McGregoru u Trainspottingu, ko u onoj sceni kad je on u krevetu a po stropu mu ona beba hoda…a men je bilo još gore, nisam spavo 3 dana, stalno sam gledo u monitor moleći se za čudo…nisam imao filmova za gledat nikakvih, pa nisam znao šta da radim…nije bitno…
Ali jučer je proradio, i stručnjak mi je došo popravit, ali nije znao šta je. Ali tada sam ja uzeo rizik u svoje ruke i išo na sve ili ništ, i našao neko nevjerojatno nebulozno rješenje i popravio Internet.
Naravno, odma uđoh u MSN, a male curice, i neke veće, me odma počele klikati, pitati me di sam bio, govorahu da sam im nedostajo i tako…ugl, očekivane reakcije.

To je kao bio uvod, nevjerojatno dosadan napomenuti moram.

RUNNING MAN

Dinko me nazvo još prošli tjedan, kaže ajmo kondiciju nabijat trčanjem. Upito sam ga isti čas što se dogodilo sa našim standardnim nabijanjem kodnicije, na što mi je on odgovorio da njegova mama radi, a moja je, budimo realni, već svima dosadila. Dakle, trčanje u pol 2 po najvećoj vručini i sunjari je bilo dogovoreno. I to bez Saba, koji je bio u svom selu i intimno se družio sa svojom obitelji.
Pokupio me Dinkec, i tako mi obukli svoje najuskije hlačice i majice ne bi li bili što sexiji. Dakako, vodu smo zaboravili ponjet, pa smo nakon 2 minute trčanja po poljima Đakova umalo pali u nesvjest. Ali, mladi i plodni kakvi jesmo, nastavili smo u nepoznate poljane Đakova, na teritorij nepoznat i Dinku i meni. Ipak, mi samo šetamo korzom i jebemo parkom, a druga mjesta u Đakovu ne posjećujemo.
Nakon dugih polja naiđosmo na šumu, u koju smo ušli sljedeći žuti popločeni put. Malo po malo, izgubili se mi u gustoj i crnoj šumi. Ali naišli smo na neku brvnaru, gdje nam neka starica otvorila vrata.
Nije nam niš htjela dat, ni pit ni jest, nimfomanka prokleta stara, jer uvjet joj je bio da ju moramo pojebat. Dinko reče da neće, a ja reko ajmo probat bit lukavi ko lija. Ušo ja unutra u kuću, stara raširila noge, ja reko zatvori oči i ne otvaraj ih dok ne budem gotov. Uzeo ja kukuruz sa stola, i izjebem ju s tim. Nakon nemilog i nadasve brutalnog čina, bacim kukuruz kroz prozor i najedem se i napijem. Kasnije izađem van, sit i sretan, a Dinko čeka vani i jede kukuruz. Reče mi da mu se Bog smilovo i bacio mu kukuruz s neba, čak ga malo i posolio. Nisam mu htio pokvariti apetit, pa sam samo klimnio glavom i nastavili on i ja trčat. (uhm, uopće ovo nije iz vica pokupljeno)
Navečer konačno došli kuć, umorni ko kerovi, a tek unutra u kući čeka ljuti Sabo koji se osjećao izdanim, pa je bio plako i cvilio što on nije mogo ić s nama. Ajde Sabo, onu svoju pregolemu škembu nećeš trčanjem skinit, a-a. Ovakvo trčanje je samo za sexy ravne momke kao što smo Dinko i ja.
POANTA JE: zdravo je trčati, nezdravo je jesti Božji kukuruz.

FOXTROT

Nekada poslije kave se idemo vozat, al nikad sa Ivom. Al jednom nas i ona vozala, iako kad privuče sic, ima iza na sjedištu mjesta za 10 ljudi, moš i na more ić komotno s njom kako je netko bio reko, jel…?
I tako išli mi po čips, nas 3 frajera i ona, i ošli jest to u park. I još neke druge stvari koje se rade u parku, al to sad nije za javnost. A ni djetinjasto pričanje o Dragon Ballu u parku nije za javnost, jel Marine, hehe?
I najednom, pogledamo mi malo sa klupe na kojoj smo sjedili, i uvidimo da lisica ulazi u park. Prava pravcata. Možda bjesna. Kak smo se okrenili, tak se Iva uplašila i pobjegla u auto, a mi lovci smo išli ganjat lukavu liju. Marin ju je čak i usliko, te poslo u 24 sata i dobio nagradu za najbolju sliku. Slika snimana jadnim mobitelom po najvećoj noći, al photoshop čuda radi. Ustvari, nije Marin ništ dobio niti je slao, jer slika je jadna i niš se ne vidi, hehe.
Al Iva se tolko uplašila da samo je kasnije svi mi morali tješit na zadnjem sjedištu. Ko ju je najviše utješio, nek ona kaže, al neznam zašt je urlala Viktore kad ju je Luka bio tješio hehe…
Ošli smo kuć nakon toga, a lisica više nije bila viđena. Da nije bila fatamorgana? Može li nam se priviđati fatamorgana ako imamo kroničnu nejebicu? Predoktorska su to pitanja za ovaj blog…da.

MJUZIKL: HAIR

Cijela zbrka u mojoj obitelji. Najavljena je cura. Cura će doći u posjetu. Po mene. Stari trči ka staroj i pita dal se Viktor otuširo, da ne smrdi i tak to. Stara potvrdno i sretno klima glavom. Stari ju grli i kaže da je oduvijek mislio da mu je sin pederčina, jer ga nikad nije s curom vidio. Ono u svatovima se ne računa, jer tad su svi pijani bili…
Cijela obitelj je na nogama, svi su nestrpljivi. Svi osim mene, koji još ne kuži koji je kurac njegovoj ludoj poremećenoj familiji. Dolazi mlada dama, sjedaju u auto i odlaze na caffe. Stara viče zgodna je mala, stari viče nek ju odma ženi, oba brata se slože u isto vrije: "bi ju."
Obitelj se već smirila, ali tada im pada još jedan šok među oči. Nakon izvjesnog vremena dolazi sin i istu curu vodi kroz dvorište prema kući. Stara viče: sigurno je trudna! Stari panično: na mene je, ne može ga u gaćama držat!...braća...nema braće među ovim reakcijama. Izlaze stara i stari van, neznaju šta da kažu. Stari bubne i neostane živ: "Ovaj, ako vi oćete ić gore se jebati ili nešto, slobodno ćemo mi otići iz kuće. Ili možemo mi ostati ovdje dolje, a vi gore budite intimni." Stara: "da, sigurno nećete dugo, znamo svi kako je Viktor neizdržljiv u krevetu."
Ljutit pogled sina prijeđe preko njih, dok se djevojka crveni, a i zbunjena je totalno. Dakako, predstavim svoje starce: "Ovo su glup i gluplji, samo u još gorem izdanju. Mnogo gorem! Gubite se odavde, prijateljica me je došla ošišat."

I ošišala me je Iva, dobar je friz i sve to, samo što sam ja lijen stavljat gela, ali ja sam u vezi svega ljen. Mnogo lijen. A Dinko je glup.

ROĐENDAN/i

Proslavile ovu subotu rođendane Anamaria i Barbara, pa da im da blogu čestitam.
Dobro je bilo, veseli smo bili. Slike? Di su slike? Ko je sve sliko? Dajte mi slike kad budete mogli.
etc.

šta pogledati? pogledati - 25th Hour

P.S. anketa je svršena, mnogo ste škrti i nevolite me. dakle, ništa nije novo.

-----------------
slike:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
dvje slike zasad...


- 14:13 - Komentari (36) - Isprintaj - #

13.09.2007., četvrtak

THROUGH CONSTANT PAIN DISGRACE, THE YOUNG BOY LEARNS THEIR RULES

Ispričavam se što je prošli post bio ultrajadan, ali to je bio odraz kako se ja osjećao tada… ugl tada sam napiso 2 rečenice a ostalo copy-pasteao.
Ali sada slijede stare staze…

LE DINER

(Uz zvukove klasične glazbe eekova obitelj objeduje u miru)

Otac: Ženo, odlično si skuhala ovog jastoga a la umak.
Viktor: pa da, a juče je još bolje skuhala moja jaja. High-five!(nabacuje ocu)
Otac: ehm…molim!?
Viktor: Jea stari, juče sam ju prasnio 5 puta dok si ti bio na kavi. High-five!
Otac: Koga!?
Viktor: pa tvoju ženu, jebote ja glupog! Low-five!
Otac: ženo, jel to istina!?
Žena/Majka: pa da, ali dok sam skužila da je to on, već je bilo gotovo. Bio je mrak, a obojica imate isto dlakavo dupe.
Otac: sine, zašto si pobogu ulazio majci u sobu i pod krevet?
Viktor: pa mislio sam da ćeš ti biti tamo. Zajeb.
Otac: ah dobro, šta se sad može, nastavimo objedovati.
Viktor: I stara, ko je bolji jebač, hehe?
Majka: pa, iskreno, obojica nemate pojma. Vidi se da ste u rodu. Osobno je meni najbolji striko.
Otac: I sa strikom si se?! Kurvo jedna seoska! A s kim se nisi e?
Majka: pa još nisam Viktorovog srednjeg brata oprobala..mogla bi sutra?
Viktor: Oke onda, i kad te on izjebe sutra, onda daj sud ko je najbolji. Oke?
Majka: Ah familijo moja, sve vas tako volim.
Otac: A ja vas još više.
Viktor: A ja vas najviše! Zagrli!
(grupno se grle dok se jastog hladi)

the end(fala Dinku na ideji)

CHILDREN, LETS TALK ABOUT SEX?
(Ovako to izgleda kad neuka dječica pitaju za savjete..lol)

"Kupali smo se zajedno i on je svrsio u vodu.. Mogu li ostati trudna?"

"Sa dečkom sam stupila sam u intimne odnose prije godinu dana i stalno koristim pilulu. Prije mjesec dana, na fakultetu sam upoznala momka s kojim sam također stupila u intimne odnose. Moje je pitanje da li moram uzimati još jednu pilulu, jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa?"

"Bok imam pitanje za vas!zanima me imali tezina kakve veze s menstruacijom,svi me u skoli zezaju radi moje debljine.otkako sam dobila menstruaciju spolno se iživljavam na igračkama.zašto?da li sam normalna???POMOZITE!!!!"

"često mi dođe da ga sam si popušim, da li ću uz uporan trening jednom to i uspjeti...."

"Jebala sam se s djedom, dali sam normalna!?"

''Gledala sam pornic, treba li ga premotat kad ga budem vracala u videoteku ..?''

"Ako se jebem u čmar, jesam li djevica?"

"bok, imam 15 godina i penis mi je velik samo 2 centimetra. čuo sam da postoji >sprej< koji povećava veličinu penisa. pomozite mi!"

''decko mi je svrsio u usta vec 5 puta a jos mi nisu cice narasle.zasto???''

"Imam 15 godina i namjeravam stupiti u intimni odnos sa svojim momkom, ali me užasno strah da ne ostanem trudna. Mislim, da ostanem trudna to bi bila tragedija jer je momak jako siromašan, a mama mi daje dnevno samo 10 kuna za kavu i kad bi skupljala za abić trebalo bi mi 5 godina, a trudnoća traje samo 9 mjeseci. Što da radim?"

"bok.imam 11 godina.u trecem mjesecu ove godine primjetila sam da kad stavim ruku na trbuh,osjetim neko kucanje oko pupka.mislila sam da sam mozda trudna.uzasno se bojim trudnoce!!!nisam jos nikad imala decka,a kamoli da sam spavala s njim,al mislim da sam trudna jer to kucanje osjetim tocno oko pupka.jeli moguce da sam trudna ako sam se samozadovoljavala ili to uopce nema veze sa trudnocom....????"

"Dragi lastane, imam 12 godina i ljubila sam se deckom. Poslije smo se "trljali " preko hlaca...jel mogu ostat trudna????????"

"imam 16 god spavala sam nedavno s deckom i cula sam da do 18 god himen ti ponovno naraste.... koliko mu vremena treba?"

"prijateljica mi je rekla da ako se istusiram nakon sexa necu ostati trudna.... jel to istina.....?"

"Koliko mogu puta dnevno drkat, a da ne postanem neplodan?"

"Vise mi je tipova sa partya reklo da ako jedem bombone (ectasy) da nemogu zatrudniti, pa sam dala da svrsavaju u mene. Sada sam trudna - da li to znaci da su lagali, ili nisam konzumirala dovoljno tableta?"

"Zadovoljavala sam se olovkom i toliko sam se zanijela da sam je gurnula prejako i malo sam krvarila? dali je to bio moj prvi sex?"

"Imam redovan seks sa deckom bez kondoma. Primetila sam da mi rastu grudi, stomak mi se uvecao a menstruacija mi kasni cetiri meseca. Da li to znaci da sam mozda trudna?"

"Imam devojku, ali povremeno jednom prijatelju pusim *****. Da li sam homoseksualac? (Odgovor: Ne, ti si biseksualac)"

"Star sam 15 i po godina i imam već neko vrijeme curu. Jebali još nismo, ali to nije problem. Imam starijeg brata, ima 21 godinu, koji mi je pokazao kako se drka. Tada sam bio star 12 godina. Sada svaki dan skupa drkamo, pa fafamo/pušimo. A brat bi volio i jebati se samnom. Ali meni je to gadno i radije bi i sa curom jebao. Jeli to pogrešno što radimo? Zbog toga još ne znači da sam peder, ili? Hoće li me cura "ubiti" ako joj kažem? Ful hvala."

"Dragi Lastane, samozadovoljavala sam se s Barbikom uslijed čega je Barbiki ispala glava i ostala "unutra"... Što da radim? Molim vas, ne šaljite me ginekologu..."

"Imam 17 godina (bla bla)... pred 6 mjeseci sam prvi put spavala sa svojim deckom. Taj put smo se bili zaglavili jedan u drugog i trebalo nam je 2 sata da se otpetljamo. Sad nas je strah ponovno pokusati..."

"imam ... godina i imam dečka s kojim imam intimne odnose. Muči me što on voli da mi gura grlić boce tamo dolje. Moje pitanje je da li mi je dečko alkoholičar?"

"U zadnje vrijeme moj decko je unio neke novitete u sex,znaci li to da me vara,da je to naucio od ljubavnice?"

"primijetila sam da na reklamama za uloske uvijek bude neka plava tekucina,a meni curi crveno..jesam li normalna?"

"Svaki put kad me dečko poljubi ili dodirne osjećam ugodu ali bojim se da sam frigidna."

"Imam 13 godina i postat ću tata. Uvijek sam bio iskusniji od prijatelja ,bio sam faca škole i u mene su se zaljubile sve osmašice. Pomozite!"

"Imam 13 godina i još uvijek sam nevina. Da li je moj tata homosexualac??"

"Imam 15 god i prije mjesec dana spavala sam s dečkom koji ima 21. Nakon što smo svršili rekao mi je da ima HIV i neka odem liječniku. Što je to HIV i da li je zarazno?"

"Imam 13 godina i grudi su mi vec pocele rasti ali nisu jos narasle. Da li je to zato sto sam obrijala stidne dlacice?"

"Volim se samozadovoljavati sexualnim igračkama kao što su vibratori..ali nedavno mi je legica rekla da vibrator može ispustiti tekućinu sličnoj spermi i da mogu ostati trudna..meni sada kasni menga 3 dana pa se ja jako bojim da stvarno nisam trudna..nikada nisam imala spolni odnos ali se ipak bojim da vibrator nije stvarno ispustio tu tekućinu..molim vas pomozite ali molim vas ne šaljite me ginekologu.. Unaprijed zahvalna!!!!"

(Iva dala link odakle sam ovo kopiravo)

THE FAX MACHINE

Atak na faks i spas moje budućnosti je dogovoren u 0600 aurs…
Pošto mi se busom nije dalo, nagovorio sam El Sabrea da me odveze do Osijeka…uz svu moju nevjerojatnu mogućnost nagovaranja, nagovorio sam ga i na još neke druge stvari, ali to nek ostane među nama. Za uzvrat sam mu morao preorati njegovo novo selo koje je nedavno kupio…preimenovo ga je u Sabanovci, a nalazi se između Kuševca i Ivanovaca…5x5 dimenzije, i kupio je sve kurve iz okolnih sela te ih smjestio u svoje selo…mogo je preimenovat u Kurvanovci…nikom ne bi smetalo…pogotovo ne droljama tim koje daju na sam miris eura i fensi auta, što Sabo naravno sve ima. U ovim okolnim selima je sad nestašica kurveštura, pa nek se wannabe kurve jave da ih tamo premjestimo. Uvjet je da su malo živile na selu.

Zaputili se mi tamo, ja sav uzbuđen, nisam niš ni bio ponio, samo dobru volju i mišićnu masu. Prolazimo kroz par sela, a sve pičke koje rade na ledinama pozdravljaju Saba…ipak on samo seoske trebe bari…a nije ni on glup, one sam čekaju gradskog kurca i skupog avta. Jedva sam ga nagovorio da ne izlazi van neg da sam nastavimo prema Lega gradu…
Stigosmo tamo relativno rano, parkiro se Sabo na neko sedamnaesto mjesto…i uputili se mi na Ekonomski…problem koji se mogao pojaviti je taj što je Sabo već upiso Građevinu, tak da on ne bi smio ustvari uć u Ekonomski fakultet. On već ima miris Građevinarca, ovi Ekonomci će ga nanjušit i moglo bi bit vraga…još se sjećam davne bitke na početku prošlog stoljeća između ova 2 faksa, na centru Osijeka su se borili samo sa mačevima i prepariranim životinjama…bilo je krvavije nego bitke iz filma Bande New Yorka…dijelovi su letili na sve strane, jer općepoznato je da je preparirana životinja najoštriji predmet kad se upotrebljava za penetraciju ljudskog tkiva. Da, oštrije i od kurca koji penetrira vađajnu.
I tako, ošli Sabo i ja u wc, i ja se popišo po njemu da neutraliziram miris…nisam nijedan dio tijela izostavio, sigurnost prva naravno… dakako, nemoram ni spominjat da smo još malo ostali nakon toga u wcu ne bi li mi ga on pošteno posaugao. Nakon što sam mu svršio u usta(malo sam fulo po očima), i dao mu pusicu u čelo, zaputili se mi prema faksu.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ušli unutra, smell-alarm se nije oglasio, dakle nisu Saba skužili…mogli smo se neometano šetati…bio je prazan fakultet, stvarno neznam di su svi bili, pretpostavio sam da je pauza… na prva vrata koja smo našli smo ušli. I tamo uđemo mi u sobu broj 7, tek ono tamo se 2 ženske ližu gole…2 sisate supermlade plavuše… nisu nas primjetile, pa mi ušli i sjeli, te gledali njih dvje kak se obrađuju na stolu…i uživali, naravno.
Taman u trenutku kad se prva spremala fistfuckati drugu, primjećeni bijasmo, te se obje brzo ustadoše i čudno si staviše prste oko pičke…u tom trenutku nas počele nekom zelenom kiselinom iz pice gađat, ali brza reakcija i izbjegli smo i pobjegli iz te strahote…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Oduvijek sam tvrdio da su lezbače zle i da umjesto bijelog izbacuju smrtonosnu vanzemaljsku tekućinu…šteta što nisam imo fotić da to uslikam…eto, još jedan neriješen fajl spremljen u Dosjee X…ali to sad nije bilo važno, važnija je moja budućnost.
Dok smo šetali hodnicima primjetio sam da Sabo sve manje i manje smrdi po pišalini, biće da to lagano isparava. To me malo zabrinilo, ali nastavili smo dalje. Na katu našli neku sobu, ušli unutra. Tamo neka teta, ja reko to je to. Objasnio ja cijelu situaciju, ona sva razumna i kaže mi nema problema riješit ćemo mi to. Ja sav sretan pružio ruku, i krenuli Sabo i ja van. U tom trenutku javi se teta i pita me šta to po Građevini miriše? Sabo i ja se sledili, prokleto bilo moje pišalo koje nije moglo malo duže ostati na Sabu…priđe ona bliže i ponjuši Saba, te joj se oči zacrvene i narastu joj rogovi, te iz hlača izvadi nevjerojatno veliki mač. I sam sam se čudio kako pobogu to može uopće držati tamo…ali imo sam i drugih problema.
Sabo i ja dali petama vjetra, ali faks se najednom počeo pretvarati u nešto drugo, hodnici postadoše vatreni, zidovi muljavi…ko da smo u Silent Hillu
Horda ženki iz suprotnog hodnika navalila na nas, sve nas spremne gađati lezbo-kiselinom…Mi trk u drugi hodnik, ali nažalost to je bio slijepi put za nas…
U tom trenutku, Sabo, koji je upisao Građevinu bez plaćanja, izvadi olovku, podigne ju prema gore i poviče: Tako mi građevinskog materijala, ja imam moć!
Image and video hosting by TinyPic
U tom trenutku Sabo postane nabildani frajer nalik na He-mana, te uz pomoć magije se stvori pred nama građevinski materijal…naše sredstvo obrane. I tako uzeli to on i ja i izbacali po lezbo zombijima, nakon što smo si raskrčili prolaz, brzo smo pobjegli iz tog đavoljeg, lezbačama nakrcanog Ekonomskog fakulteta. Sabo nas je spasio, i njegovu tajnu o građevinskom He-manu ću čuvati i neću nikom reći.
Nakon toga sam ga pitao da li ćemo ić na Filozofski da tamo probam, ali Sabo mi reče da tamo vladaju gay-pederčine, te je to također leglo zla… jedini čru-good fakultet je Građevina, ali ja tamo nemogu upast jer je 2. rok gotov i nema više mjesta za još jednog ratnika. Probat ćemo nagodinu na neki faks, možda čak i ne u taj đavolji i fakultetskim ratovima nastrojen Osijek…

LONG KISS GOODBYE

Bila je oproštajna za naša 2 draga FER-ovca..Marka i Medu. Svi smo plakali, grlili ih, ljubili, natezali im gaće do glave i slično. I sada, u ekipi su otvorena 2 nova mjesta za našu super ekipu. Dakle, traže se:

1. Markova zamjena – netolerantni i šovinistički nastrojeni sadist, po mogućnosti da ima mali muf na bradici, tokom kava mora uvijek pretjerati sa šalom, kod pijenja mora uvijek praviti prevelike štamplice. Po mogućnosti da je poulfreak i da stalno priča o doti, ipak to Luki nedostaje. I da, konstantno visenje na youtubeu isto poželjno.

2. Medina zamjena – mora bit dlakav po cijelom tijelu, obavezno. Mora uvijek nositi 2-3 kutije kondoma. Pametan, i mora sve organizirati i uvijek se brinuti za novce i sve kupovati. Mora sve moć organizirat, i također uvijek peći roštilj. Po mogućnosti bi trebao znati ispeći pile. Mora redovito u gradu barem 10 ženski barit, i bar 5 pojebat u jednoj noći. Jesam spomenio da mora bit dlakav?

...ako ima itko barem pribiližne osobine nek se javi. I da, ak se jave 2 lake velikosisate droljaste kuje koje rado daju najboljim prijateljima, odma ih primamo.

Le movie - Planet Terror

P.S. Izjava od nekidan: "Ma nek' je i 12 cm-a, samo nek je vrckast."



- 19:57 - Komentari (81) - Isprintaj - #

10.09.2007., ponedjeljak

SOME THINGS IN LIFE ARE BAD, THEY CAN REALLY MAKE YOU MAD

I opet ja ovo, al ovaj put na Hrvatski:

pičke s kariba
dapičkin kod
kara te kid 1,2,3
masakr sa motornim dildom 1,2,3
poštar uvijek jebe dvaput
kitanik
snjeguljica i 7 jebača
za šaku sperme
kako je počela prostitucija na mom otoku
ana kurenjina
gurni muški
12 izjebanih
karanje na brodu bounty
miris pičke
moje pičke,moji snovi
izgubljen u ejakulaciji
2long 2furios
prostitutka oće ići na more
povratak ubojice mekog kurca
ko to tamo jebe
istjerivači mufova
pička na vrućem limenom krovu
tko jebe zlo ne misli
serafin, svjetioničareva kuja
panov kurac
alisa u zemlji uda
vlakić" u snijegu
policajac s venera hillsa
strah u ulici kurčeva
perry hotter i :"penis mudraca
zamela ih sperma
neki to vole veće
2001: odiseja u čmaru
robocock
napad na policijsku stražnjicu
vrtoglavić
v za vaginu
genijalni ud
pobješnjeli muf 1-3
prijebite osumnjičene
erekcije su vječne
jebi i pusti jebati
dozvola za karačinu
black cock down
2 jebača s klupe
što je muškarac bez 25cma
i meni najjači : Velika nevolja u maloj kineskinji

Šta je bilo ovaj tjedan uopće? Nemam pojma, nemogu se sjetit e…
Utakmica, Filipović...košarka...bili smo u gradu, pili smo.
Eto ukratko.

Nisam se napio pošteno već dugo...kriza kriza vata

Sjebo sam faks...neš sam krivo predo...da...jebiga...
Idem smislit šta ću...

Nikad jadnijeg posta...

Film – Naked Lunch

-------------------------
na iz arhive:

PRODJE DAN
Eh ewh ewh, e pa ljudi ovo vam je ko neki dnevnik, taj pojam BLOG, a mi sam slike i CMI CMA CMA stavljamo.. e pa vrijeme je da ovo bude osobni dnevnik mojih najdubljih i najCMI-CMA-CMA osjecaja, e pa sad ce bit svakog trenutka to…
I tako dan zapoceo, ja i Sabo se probudili, umili i jeli(hahaha).. No, ne pomisljajte da zivimo zajedno ili doli da spavamo zajedno(!), nego sam ja ujutro doso kod Saba u JEDNU od njegovih vikendica, te ga probudih… I spremili se mi za skolu, a ono neimamo prvi sat, sigh…I sta cemo, a onda Sabo dadne prijedlog da idemo trosit EURE njegovih staraca(bogatih lopova)… I tako mi osli u MERCATOR, I kupili si jedan DON PERIGNON i KAVIJAR, za kasnije naravno, i Sabo kupio slatkisa za siromasnu djecu… I onda posli u skolu…
U skoli sreli(na nase iznendjenje), nase LOLE, i poceli se grlit i pozdravljat i namigivat si(bar neki).. no kad su saznali da smo Sabo i ja bili u SHOPINGU, naljutili su se, a najvise ZEZO, no dali smo im slatkise(za siromahe) i onda su nekoliko sati bili veseli.. Naporni bijahu sati, a tada zazvoni zvono..
Veliki odmor je poceo i pocele su takodjer pripreme.. Sabo oso po drva, ja sam zauzeo mjesto na travi, Pesalov digo koji uteg, Dinko nabavio sibice, MARKO nabavio sjedalice.. I tako zapalismo vatru, i ja uzeo tamburicu I poceli mi pjevat JESEN STIZE DUNJU MOJA.. Nagovorili smo Saba da nam naruci rucak, bogati obilni za gospodu, najskuplji, i tako je i bilo.. I tako nakon nekoliko boca DON PERIGNONA i kavijara, lude zabave, proso veliki odmor i morali smo se vratit na nastavu…
Eh, TJELESNI je slijedio ne znam kad, al je bio… Mi se svi lijepo skinuli i obukli nase uske majice i hlacice za TZK… ne znam ko je bio seksipilniji, al znam ko nije bio(BUL i DINKO, nasi NESEKSIPILCI)... I tako smo uzeli medicinke i bacali ko ce vise u zrak i ko ima najjacu ruku(odnosno, ko najvise drka), pobijedio naravno SABO, al je na sipku moro ic-6 puta..nije mu bio problem, no ostali smo se mucili pri penjanju na sipku zato jer ju je neko namastio pa smo klizili dolje.. Ali SLOGOM, BRATSTVOM i JEDINSTVOM smo se svi zajedno uspjeli popet, svi osim SELJE BELJE, koji je na mobitel razgovarao sa svojom DJEVOM koju redovito OPLEMENJUJE... Poslo nas PROF. van da da igramo nogomet.. briljirali su SABO i SELJO BELJO, a i MEDO je, bogami, bio dobar libero.. Krahirali su totalno DINKO, JURA i ja licno… Mislim da je bilo negdje 12:0 za nas, al Sabo zna tocan rezultat... I naravno nakon toga tusiranje!!!
I tada uslijedi MATEMATIKA, cekali smo rezultat testa, jednog od najlaksih u povijesti! I svi smo dobili super ocjene (cak i SELJO BELJO), ali jedan mali je totalno razocaro, al ne zelim mu to nabijat na nos (ko da 1 iz Kemije nije dosta), al rec cu da je to naravno ZEZO i komadina teska! Ak sam ja dobio 4, Sabo +4, Jura, Bul i Luka i mnogi drugi 5, e pa sad se vi mislite ko je najjaci.. Naravno, Zezo je nakon tog nemilog dogadjaja(a bogami i ocjene) plako u WC-u negdje uru i po, a mi smo mu se smijali i upirali prstom u njega(cak i SELJO BELJO)...Nest smo raspravljali o Valentinovu, al to drugom prilikom...
I tak ja doso kuc i nisam nist radio i sad cu na trening ic da dobijem upalu misica i ne znam sta su LOLE radile ostatak dana...

eek

P.S. a bogami puno slova…a?



- 10:25 - Komentari (40) - Isprintaj - #

02.09.2007., nedjelja

TAKO MI MLIJEKA U PRAHU…KIDAM NA LIJEVO

Stvari koje nebi znao da nema filmova(zahvalite Marinu):

- Kasalj je znak smrtonosne bolesti.
- Detektiv moze rijesiti slucaj samo ako je suspendiran sa duznosti.
- Muskarac nece pokazati znakove boli dok prima najokrutnije udarce, ali ce
se tresti dok zena pokusava ocistiti njegove rane.
- Jedna sibica dovoljna je da osvijetli sobu bilo koje velicine.
- Iako je danas moguce oruzjem gadjati objekt izvan vizualnog dometa, ljudi
ce u 23. stoljecu izgubiti tu tehnologiju.
- Svi telefonski brojevi u Americi pocinju cifrom 5.
- Svaka brava moze se u sekundi otvoriti kreditnom karticom ili spajalicom
- osim ako to nisu vrata koja vode u zgradu u plamenu s djetetom
zarobljenim unutra.
- Nije neophodno reci "dobar dan" ili "do vidjenja" kada zapocinjete ili
zavrsavate telefonski razgovor.
- Eiffelov toranj moze se vidjeti s bilo kojeg prozora u Parizu.
- Jedan covjek koji puca u dvadeset ljudi ima vise sanse ubiti ih, nego
dvadeset ljudi koji pucaju u jednog covjeka.
- Kuhinje nemaju prekidace za svjetlo. Kad u nju ulazite nocu, trebate samo
otvoriti vrata frizidera i koristiti njegovo svjetlo kao zamjenu.
- Nije vazno ako ste visestruko nadbrojani u borbi koja ukljucuje borilacke
vjestine - vasi neprijatelji cekat ce strpljivo da vas napadnu jedan po
jedan, plesuci naokolo u prijetecoj maniri, sve dok ne oborite njihove
prethodnike.
- Majke svakog jutra pripremaju jaja, slaninu i kolace za svoga supruga i
djecu, iako ih oni nikada nemaju vremena pojesti.
- Jednom nanesen ruz za usne nikad se nece izbrisati - cak i dok ronite s
punom ronilackom opremom.
- Policajcima se uvijek dodijeljuju partneri koji su njihova potpuna
suprotnost
- Automobili koji se sudare gotovo ce uvijek eksplodirati u plamenu.
- Cak i pri voznji niz potpuno ravnu cestu neophodno je energicno okrenuti
volan s lijeva na desno svakih nekoliko trenutaka.
- Posteni i radisni policajci u pravilu bivaju upucani tri dana prije
penzije.
- Ako se pozelite izdavati za njemackog oficira, nije neophodno znati
njemacki jezik - dovoljan je njemacki naglasak.
- Sef policije uvijek je Crnac.
- Sef policije uvijek ce suspendirati svoga glavnog detektiva - ili mu dati
48 sati da zavrsi posao.
- Sto vise muskarac i zena mrze jedno drugo, veca je vjerojatnost da ce se
zaljubiti.
- Ventilacijski sistem bilo koje zgrade savrseno je mjesto za skrivanje.
Nitko nikada nece ni pomisliti da vas u njemu trazi i mozete bez teskoca
putovati do bilo kojeg dijela zgrade.
- Kada se suocite sa zlim medjunarodnim teroristom, sarkazam i duhovitost
su vase najbolje oruzje.
- Kada placate taksi, ne morate pogledati u novcanik dok vadite novcanicu -
samo zgrabite jednu nasumce i dajte je. Bit ce to uvijek tocan iznos cijene
voznje.
- Kada su sami, svi stranci vise vole govoriti engleski.
- Skidanje do struka moze muskarca uciniti neranjivim za metke.
- Ako na vas pucaju Nijemci, sakrijte se u rijeku - ili, cak, u kadu;
njemacki meci ne mogu prodrijeti kroz vodu.
- Ako borave u opsjednutoj kuci, zene trebaju istraziti svaki neobican zvuk
u najoskudnijem rublju.
- Ako ste plavokosi i lijepi, moguce je da postanete svjetski strucnjak za
nuklearnu fiziku sa 22 godine.
- Ako vasem gradu prijeti neminovna prirodna katastrofa ili ubojito
cudoviste, gradonacelnikova prva briga bit ce turizam ili njegova skora
umjetnicka izlozba.
- Ako trebate ponovo napuniti oruzje, uvijek cete imati dovoljno municije -
cak i ako je uopce prije toga niste ni ponijeli.
- Ako se nadjete uhvaceni u situaciju koja se moze brzo razjasniti
jednostavnim objasnjenjem, za ime Boga, drzite usta zatvorena!
- Ako vidite veliko staklo, netko ce ubrzo biti bacen kroz njega.
- Ako vas netko lovi po gradu, mozete se skloniti u paradi svetog Patricka
koja je - u svako doba godine.
- Ako odlucite plesati po ulici, svatko na koga naidjete znat ce korake.
- Kada je netko zaljubljen, uobicajeno je odusevljeno zapjevati pjesmu.
- Kada je osoba onesvijestena udarcem u glavu, on ili ona nikada nece
pretrpjeti potres ili ostecenje mozga.
- Kada se vozi auto, normalno je gledati - ne na cestu, vec u osobu koja
sjedi pokraj vas ili na straznjem sjedalu, za vrijeme cijelog putovanja.
- Na komjutorskom ekranu nikada se ne vidi kursor, nego samo: "Enter
Password Now".
- Prezivjet cete bilo koju bitku u bilo kojem ratu osim ako ne napravite
pogresku i pokazete nekome fotografiju vase voljene kod kuce.
- Televizijske dnevne vijesti obicno sadrze pricu koja vas osobno pogadje
tocno u tom trenutku.
- Lako je prizemljiti avion ako postoji netko u kontrolnom tornju da vam
daje upute.
- Nitko umijesan u automobilsku potjeru, otmicu, eksploziju, vulkansku
erupciju ili invaziju aliena nikada nece pasti u šok.
- Elektricna ograda dovoljno mocna da ubije dinosaura nece izazvati trajne
posljedice kod osmogodisnjeg djeteta.
- Tokom svih policijskih istraga bit ce neophodno barem jednom posjetiti
striptiz-klub.
- Krizanje je genetski moguce s bilo kojim bicem iz drugih dijelova
svemira.
- Uvijek je moguce parkirati neposredno ispred zgrade koju posjecujete.
- Vecina laptop racunara dovoljno je snazna da srusi komunikacijske sisteme
bilo koje alienske osvajacke civilizacije.
- Vecina ljudi cuva album novinskih izrezaka, posebno ako je netko od
njihove obitelji ili prijatelja poginuo u neobicnoj nesreci.
- Uvijek mozete pronaci motornu pilu kada vam zatreba.
- Uvijek mozete prepoznati da je netko Britanac jer ce nositi
leptir-kravatu.
- Zaposlenje bilo koje vrste natjerat ce oceve da zaborave na osmi
rodjendan svog sina.


Ustaneš se ujutro…mislim ja ustanem se…probudim jel…
Već izbjegavam striku par dana il mjeseci, ni sam neznam, vata on dobro vrijeme da mene pokupi pa da idemo šljive kupit…i pravit rakiju.
Pozitivna strana je rakija, jer dok se pravi treba se i kušat, pa dok bude gotova već si pijan…i kupljenje šljiva, tu se nabildaš, nabiješ mase barem 5 kila - ruke, torzo i kvadricepse…ali fala bogu ja sam lijeni gad, pa ću svim silama izbjeći taj nemili posao…
Ili bilo koji posao, ovo ljeto ipak ništa nisam radio…samo učim…ak pod učenje može spadati spavanje do 12, žderanje, ležanje, sjedenje za kompom, i pijančevanje navečer…

Dakle, jutro rano, čujem striko otvara vrata od moje stare drvene kapije, od dvorišta jel, i kreće sitnim koracima prema ulaznim vratima kuće, spreman da me regrutira…ali dobro je, po dvorištu ima raznih drndi kakvih se ni cigani ne bi posramili, od volana, guma, motora, mjenjača, dijelova auta, haubi i ostalih pizdarijetija..moram se, dakako, sakriti negdje u kući, jer striku ne smijem odbiti. Ak odbijem, on će reći mome ćaći, pa će ćaća da me bije…
Prvo mater koja je jedina dolje, treba nju uvjerit da mu slaže(lagati) da me nema, al ona naravno oće neš zauzvrat, pa joj obećavam da ću očistit kuću, što naravno neću, ko da mi ona ikoji kurac može…može reć starom, al onda će bit cinkerica, a svi znamo da cinkeri dobivaju nož ispod rebra…
Nakon, što je to riješeno, treba naći prikladno mjesto za sakrit di me striko neće nanjušit…ipak, on je nekad bio njušilac droge, jer nije policija imala para za pravog đukelu…mislim imala je, ali sve su potrošili na krofne, a i ljenčinama se ne da dresirat psa, jedino što rade keru je to da mu ga prodrkaju tu i tamo s vremena na vrijeme…
U djeliću sekunde ko Nick Praskaton smislim di ću se sakrit, i izbor pada na gore u sobi vitrinu s pornićima…jer ako tamo bude gledo, tamo će gledati omote filmova, mene neće primjetiti…što se mirisa tiče, ti omoti već mirišu po spermi, jer u kući s 4 muška, koji uvijek poslje “gledanja” filmova prvo spreme film nazad u vitrinu, pa onda tek idu oprati i obrisati ruke…
Napetost je velika, ulazi striko, širi nosnice, mater slaže da me nema, ali on ne vjeruje, gleda po kući, šnjofa sve, čak i dupe mojoj staroj, jebiga, kad glumiš psa neke stvari uđu u naviku…
Dolazi do vitrine, napetost je na vrhuncu, ali diverzija i miris me savršeno pokrivaju, zatvara vitrinu, uspjeh, moj osobni uspjeh...ali stvar se komplicira, slučajno mi pogled pada na omot jednog uberpornića sa izvanzemaljcima sa 10 penisa i inzvanzemaljkama sa 14 sisa i 7 ipo pički…kurac mi se počinje lagano podizati, probija mi hlače jeftine kupljene kod cigana, i naravno kolko je dugačak i širok udara u vrata vitrine i počinje ih otvarati…striko je na izlazu iz sobe, ali sjetio se da je u vitrini vidio nešto što bi mogao posudit…stara koja je pored njega, uviđa da se vitrina lagano otvara, dok je striko okrenut leđima vitrini i još razmišlja…ona me mora spasiti i reagirati prije nego se striko okrene…stara brzinom munje smišlja diverziju, skida se gola i reče striki da ju uzme..striko, koji je već dugo vremena čekao da to ona kaže, kreće prema njoj i zaboravlja na vitrinu…ali u istom času na vrata ulazi moj stari i na nemili prizor izbacuje van striku iz kuće…i tako sam spašen kupljenja šljiva. Ali čim sam izašo iz vitrine stara mi stavlja u ruke kantu vode i krpu kaže da se bacim na posao…situacija je izrazito nepogodna jer je stari pored nje, tako da ne smijem odbiti il ću po pički da dobijem. I tako, moram čistiti kuću cijeli dan, ribati podove, čistiti iza wc školjke gdje se najveće grozote kriju, a mogo sam malo kupit šljiva i napit se ko blesan rakije…
Ah, odluke odlukice, često donosim krive…

Još sam da kažem da je legenda Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer iliti “Ubojica dječjeg lica” ošo u mirovinu… hvala ti Ole!
Image and video hosting by TinyPic

muviZ – Citizen Kane

p.s. moja sućut svim FERovcima, kojima faks počinje 7.-og, hehe

- 19:56 - Komentari (44) - Isprintaj - #

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (5)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (5)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (5)
Studeni 2006 (6)
Listopad 2006 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off



Cingular
Cell Phones



Earn $$ with WidgetBucks!





OPIS BLOGA KO FOL

eh eh malo mojih priča, većinom od subote u gradu, al biće i o nogometu(ponekad) i o mojoj monotonoj svakodnevnici zapapreno sa daškom humora, sarkazma i ironije...

O MENI NEŠ DA ZNATE:

IME: Viktor
NICK NA NETU: eek
DOB: 17.10.'88.
GRAD/PREBIVALIŠTE: Đakovo


Navijam ove godine/sezone za:
HNL - Hajduk
Premiership - Manchester United, Arsenal, Sunderland
Primera - Sevilla, Valencia
Bundesliga - Schalke
Serie A - Juventus, Parma

Navijam ove godine/sezone protiv:
HNL - Dinamo
Premiership - Chelsea, Liverpool
Primera - Real Madrid, Barcelona
Bundesliga - Bayern Munchen, Stuttgart
Serie A - Milan, Inter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

TENACIOS D - THE ONLY GAY ESKIMO

I'm the only gay Eskimo
I'm the only one I know
I'm the only gay Eskimo
In my tribe

I go out seal hunting with my best friend Tarka
But all want to do is get into his parka

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

Well me and Nukflukchukbuk
We both like blubber
But me I've got this crazy fetish for rubber

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

I make a wish on the Northern Lights
That I can find a decent pair of whaleskin tights

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

And the seals they sing now...
[seal noises]

These cold winter nights
Are taking their toll
I even get excited when I see the North Pole
See the North Pole...

I'm the only gay Eskimo
Only gay Eskimo
I'm the only one I know
The only one I know-oh-oh-oh
I'm the only gay Eskimo
In my tribe