25.11.2007., nedjelja

PRIVEDITE OSUMNJIČENE (SUSJEDE)

nego, nekidan gledam digitv, imam Eurosport na srpski. I 2 komentatora komentiraju, ide lik sam na golmana i prelazi ga i još treba pucat u prazan gol...
Komentator no.1: ...i prelazi golmana, sad će da bude gol...!
Komentator no.2: Ma jok neće...
Komentator no.1: Ma šta bre neće, to bi i moja keva zabila...

stari i ja smo se pol sata smijali, i onda smo se opet smijali kad je stari za ručkom to staroj prepričavo...ajme umreš od smijeha slušajući te debile...


Navečer taj dan...
Minus pingvin vani. Kopam grob. Suze mi teku niz obraze. Ne zbog psa, nego zato jer je jebeno zima. Više od metar će biti dovoljno. Bacamo psa unutra, naravno opet je na meni da ga zatrpam. Dobar je bio ker.

Ujutro taj dan...
Nego, ujutro ga brat pronašo mrtvog. Sve je to bilo čudno, jer pas je bio taman u najboljim godinama. Nismo baš dobri sa susjedima preko bašće, pa na njih pada sumnja, ali stari ne želi nikog optuživati. Kasnije će doći veterinar da ustanovi je li otrovan. A ja ću otkriti prije toga ko ga je otrovao i zašto. Te ga zatim pokopati.

Obuko sam se ko inspektor Columbo, sredio brčiće ko Hercule Poirot, te nabio lulu u usta ko Sherlock Holmes. Watson mi neće bit potreban. Let's find some clues!

Dakle, imo sam tri susjeda u bašći, odvojene žicom:

Osumnjenici #1: Zapadni susjedi
Nisam nikad riječ s njima prozborio, niti znam ko su. Nekad su imali opakog kera koji je imo opaki izraz lica. Bijaše to mlađi bračni par sa dvoje djece. Jedno od djece je bila i kćerka, mnogo dobra. Za 11 godina mnogo mnogo dobra. Hormoni su se poigrali s njom, pa je sa 11 godinica imala sise ogromne ko dinje. Četvorka. I čuo sam da se priroda opako poigrala s njom pa ima preveliki klitoris. Ogromni. Morat ćemo to istražiti, što sam odma i učinio. Bila je sama pa me unutra pozvala. Nakon što sam par puta dignio obrve, odma me htjela, naravno. Mislio sam je izjebati dok se ne onesvjesti, te onda provjeriti kuću i ostalo. No, čim sam krenio da utonem u nju, zaustavila me i rekla da ima pussy gnoma i pičci, i da će ga tek kad napuni 21 godinu moći ispišati otamo. To su joj roditelji stavili da bi je spriječili da se sexa prije vremena, i ako joj ga gurnem odgrist će mi kitu. To je rekla tako kao da je vjerovala u to, a ja u sebi pomislih - oh ne, još jedan geek. Stisnio sam šaku i opizdio je u glavu, te se tako unesvijestila. Malo sam samo provirio u gaćice da vidimo šta ima - oversized klitoris? Jeah right, ko da to postoji. Pregledah kuću i sve, ništa. Prekrižih ih s popisa(osumnjičenih).

Osumnjenici #2: Sjeverni susjedi
Hm, starac i starica perverznih navika. Jednom sam slučajno dok sam dalekozorom gledao ptice pjevice uvatio njihov prozor od sobe, i kako starica jaši starca. Nisam spavao danima nakon tog nemilog prizora. Znao sam ako kod njih pokucam na vrata, da će me oni uplesti u svoje perverzne seksualne igrice. No, i to se moralo učiniti. Pokucah i kod njih, starica otvori, bila je gola i sa šlagom na nekim dijelovima tijela. Zgadio mi se život, ali očito sam i nešto prekidao. Bacila smiješak od uha do uha i kaže mi da uđem. Sjedoh na kauč, ona mi pravila sok. Bijaše veoma čudno. Nakon soka, dovela svoju kćer koju nikad nisam vidio. Golu. I rekla nam da se mi djeca zabavljamo, a da ona i deda imaju posla. Bilo mi je krajnje neugodno, samo sam šutio i gledao vrlo dobru kćer. I onda rekoh what the hell, let's fuck. Dok smo odlazili ka sobi, na vratu joj opazih jedan čudan znak s kojim sam se susreo jednom davno. I da, bio je to znak vanzemaljaca. Prokletnici jedni, oduvijek su mi bili sumnjivi. Dakle, ili će me ovaj alien pojesti, ili će me iskoristiti za produženje vrste, te onda pojesti. Sva sreća da uvijek nosim svoj XXL sword sa sobom, jer nikad ne znaš kad će ti zatrebati. U sekundi ga izvadih iz gaća(mač), te joj s leđa krenuh glavu odrubit. Izgleda da je osujetio opasnost prokleti alien, te se okrenio, izmakao, i ispalio neku ljigavu izlučevinu na moje desno rame. Prebacih mač u slabiju lijevu ruku, dok se ona počela glasati čudno, očito dozivajući starce u pomoć. Oči im postadoše crvene, i umalo su me okružili, no vidjeh priliku te iskočih kroz prozor sa 2. kata, te polomih par rebara. U tom času njihova kuća se pretvorila u veliki svemirski-neprijateljsko-nastrojeni-brod, te sam trčao kolko me noge nose. Uskočih u svoju bubu brzo, te sam pokrenuo supertajnu kontrolnu ploču koja je bubu pretvorila u lebdeče vozilo sa fotonskim torpedima. Bio mi je njihov brod za petama, morao sam sve svoje pilotske manevre okorstiti da bih se izvuko, no Tom Cruise iz Top Guna bi bio ponosan na mene. Izvedoh vješti manevar i tako sam im se našao na repu, te sam im prvi torpedo sprašio ravno u štitove, koji su pali na 14%. Tada su oni počeli bježati. Drugi torpedo sam im sprašio u navigacijski sustav, ali imali su neki pričuvni pa su uspjeli umaći u svemir. They'll be back, and I'll be waiting. Nakon pomnog istraživanja i zaključivanja, shvatio sam da mi ni oni nisu otrovali psa

Osumnjenici #3: Istočni susjedi
Istočni susjedi su mi bili najmrkiji, i stalno smo se svađali. To su bili stariji bračni par, jedan PTSP-ovac, a druga domaćica. Preko žice od bašće sam uvidio da imaju neku vrstu otrova za štakore. Oh da, veliki oblak sumnje je pao ispred njih. Znao sam da nikako neće priznati, pa sam morao dobiti priznanje iz njega. Nakon što je osto sam u kući, kad se kretao u svoju garažu, prišo sam mu s leđa i udario ga, te ga zatim privezao za stolicu. Zatim sam ošao do auta, onako kul, dok je na radio svirala neka pjesma, te sam se ja gibao poluplešući do auta, uzimajući kanister s gorivom. Onako kul sam se vratio, te ga polio gorivom, plešući uz ritam muzike. Nakon što gad nije htio priznati, uzeo sam nožić i odsjekao mu uho. Nakon toga još uvijek nije htio priznati, pa sam ja zapalio upaljač i priprijetio da ću zapaliti gada. da, baš kao Michael Madsen u Reservoir Dogs, osim što sad nije bilo Tim Rotha da me zaustavi i upuca.

No, u tom času nazvao je veterinar koji je pomno pregledao psa. Vijest je bila šokantna. Očito sam ga ja, dok sam veoma pijan dolazio kući, silovo na smrt vlastitog psa. Oh...
Susjedu na stolici, bez uha i polivenog benzinom, sam se ispričao i počeo smijat kao da se šalim ovo ono, uzeo superljepilo, zalijepio mu uho, i brzo ošo do kuće i veterinara. Podmitio sam svojom vlastitom vutrom za osobne potrebe od 10kga, da nikom ne kaže kak je pas umro, te sam zatim zakopo psa. Damn that alcohol.
END


Za kog sam glasovo? Rekla mi je Iva da će mi popušit ak glasam za SDP. E pa, napudraj usne šećeru, SDP it is!

Clerks 2



- 12:17 - Komentari (30) - Isprintaj - #

18.11.2007., nedjelja

KAD PADATE SA 50 METARA KA SIGURNOJ SMRTI U VODU, BACITE ČEKIĆ PRIJE PADA U VODU DA RAZBIJETE POVRŠINSKU NAPETOST VODE I TIME SI ŽIVOT SPASITE

ovo, dakako, nije istina, što su nam otkrili naši Mythbustersi u prošloj epizodi...


Nego, nekidan mi mobitel zazvonio, što me obradovalo jako jer mi mobitel nikad ne zvoni, neg samo služi sa pokazivanje imaginarnim prijateljima i carinicima...imaginarnim dakako. Ckičav glas s druge strane linije, uši mi umalo prokrvariše na naoko uhu neugodan čin, šum, ili nešto sasvim treće. My super ex girlfriend me zvala da dođem kod nje u Os u stan vratit joj stvari koje joj još nisam bio vratio. Ton glasa bijaše takav da sam uvidio da ga nije primila odkad smo prekinili, dakle usputna ševa je bila vrlo vjerojatna. Moje sumnje su se obistinile kad mi je na MSNu(nakon što sam je odblockao) poslala pusu, srčeko, i sliku svoje nove frizure...na pizdi.
I tako dogovorili se da dođem jednom, jedan dan u tjednu, nebitno kada, ima cijeli stan za sebe, i da joj donesem dotične stvari koje su joj prijeko potrebne.
Dakle, te stvari bijahu, nekronološkim redosljedom:

*Malo ugrižena crvena jabuka, svježa, rosna i zdrava, koju smo koristili dok smo se jebali jednom polupijani, te sam je guzio dok je ona imala tu jabuku u ustima, pritom imitirajući svinju, dok sam se ja derao da skviči kao svinja, rekonstruirajući sličnu scenu silovanja iz filma Deliverance.

*Šiljak za led, koji je već otupio od ledošiljenja, ili kako li se taj zanat već naziva, koji smo koristili, da opet nećete vjerovat, tokom intimnog čina ljubavi(ili je to bio divlji perverznjački sex na kokainu?) gdje je dotična, koja je bila na meni, malo pomalo imitirajući Sharon Stone iz onog glupavog filmića Sirove strasti sezala za šiljkom, dok sam ja stavio prste iznad kreveta na zid, te je ona zatim prije vrhunca prošla šiljkom velikom brzinom između mojih pet prstiju neozljedivši pritom nijedan istovremeno doživljavajući višestruke orgazme. Bez imalo krvi. To je talent kažem vam.

*DVD kolekcija pornića Whoopy Goldberg, dok je bila mlada(i još ružnija). Ne pitajte...

*Continuum Transfunctioner, model 17XG003, za prizivanje vanzemaljaca, spašavanje svijeta, savršeno dobro za miješanje mljevenih šparoga, nemljevenog mesa, ćuftoumaka i poticatelj erogenih zona u okolici anusa.

*2 Para Holandijskih klompi, narančasto narandžaste boje, izlizanih peta, udarenog lijevog blatobrana na njima, treba također unutarnji uložak u njima promijenit, i malo dašta mjenjač zajebava. To su vam one univerzalne klompe sa svime. Ili to, ili smo si mi to umislili onaj dan kad smo pušili onu Amsterdamsku travu? A nema veze, ipak su posebne klompe.

*2 para lateks bijelih rukavica veličine XL, made in Zimbabve.

*Jedna četkica za zube koja je prije nego što se transformirala u četkicu za zube bila četka za čišćenje WC-školjke. Now, that's science.

*Nevinost, nažalost jednosmjerna karta, dakle nepovratna.


Ugl, ošo ja do Osijeka, dočekala me ona u gradu tamo, sva sretna smiješi se, ljubi me ovo ono, ništa čudno dakle. No, trebao sam osuvijetiti opasnost koja je vrebala od zlog ženskog uma. Ošli u njen stan, dao joj ja sve stvari, ona klima glavom. Tek ko iz vedra neba upita me ona jesam joj donio njenu nevinost koju sam uzeo. Ja reko to nemogu vratit. Ona kaže oke i ajmo u spavaću. Samo, napravila je takvu facu i rekla oke onako tipično da pokaže da nešto ne valja, ali ne želi reći šta, a nama muškima se naravno ne da ništa ispitivati nego idemo s time da je sve oke iako podsvjesno znamo da nije.
Skinila se ona, skinio se ja. Bacila me na krevet, i zavezala me za dotični krevet. Zasad ništa čudno, sve ide ko i uvijek. Ali naravno, u tom času dok je stajala gola ispred mene, namršti facu i stisne pesnicu. Uh-oh, there's trouble coming. Sljedile su njene optužbe kako sam primitvni gad, da sam ju izvaro sam svim curama u gradu, da nisam mario za njene osjećaje, nisam ju poštovao, jebo je u šupak čime sam ju automatski degradirao, i na kraju krajeva nevinost oteo kao Iranski(Irački) terorist. Eh, pa, sve je to istina, i shvatio sam da je opet zbog mene neka cura postala paranoična luđakinja, možda sklona ubojstvu. Silly me.
Oh da, uvela je operacioni stol u spavaću sobu, čime sam pretpostavio da će me kastrirati. I da, to joj je upravo bila namjera, isto ko i onoj curi u filmu Hard Candy. Dok je ona pojašnjavala što će mi raditi veoma detaljno, nije ni skužila da je još gola, te sam ja u ovom teškom trenutku za mene, gledo u njeno tijelo, poglavito u njene velike dojke koje su bile prirodne i lebdile nad tijelom prkoseći gravitaciji, što me natjeralo da se zapitam da li ih maže onim nekim posebnih kremama za učvršćivanje grudi i prkošenje gravitaciji koje sam vidio na rtl2 reklamama. Nakon njenog kokošjeg baljezganja koje nisam slušao i gledajući njene dojke, erekcija je počela lagano djelovati, što ju je dodatno raspizdilo. Naravno, cura ko cura, u tom trenutku pozvala je svoje prijateljice da gledaju moje degradiranje i kastriranje.
Ali samo su jedno gledale kad su ušle, te sam ja uključio posebnu moć u svom penisu i aktivirao iluminantni sunčev sjaj iz njega čime sam ih sve zasljepio. Nakon toga uslijedila je faza 2 mog bijega, te mi se iz desnog jajeta aktivirao skriveni laser koji me oslobodio strašnih okova. Bježeči iz sobe dok su one još bile zaslijepljene, primjetih joj jednu dobru i vrlo jebljivu prijateljicu zamamnih kovrča, te joj ubacih među sise svoj broj i pobjegoh otale kolko su me moje umorne stare noge nosile.

Pouka je:
Cure su paranoične osvetoljubive kuje?
ili
Veza samnom stvara paranoične osvetoljubive kuje?


Cinemaeek -> Of Mice and Men
- 11:24 - Komentari (33) - Isprintaj - #

11.11.2007., nedjelja

I DON'T KNOW WHETHER I'M ALIVE AND DREAMING OR DEAD AND REMEMBERING

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

eo Nelchi kad glumiš fajtericu, onda ću stavit sliku da svi vide....dakle, bratić i ja u svatovima

PLEASE CLICK

n'da, vidjeli ste da fektam na MSNu dan i noć da mi klikate widgete, odnosno ove reklame pored u boxovima desno, pa molio bih da svaki dan jedan klik i ja onda dobijem para i svi sretni zadovoljni hehe
Dakle, kad god mislite na mene ili slično, umjesto da masturbirate na moju pojavu u svojoj glavi, samo dođite ovdje i kliknite na svaki widget i tako...
svi koji klikču dobit će cugu ako naravno ja dobijem check od 50 dollara...
pa sad da vidimo

WOW

prosto ne mogu da vjerujem da ste svi pitali kakva je to igra, jer sam to onak bezveze spomenio....no, ugl, ne radi se o nikakvoj sexualnoj perverznoj igri niti išta slično, nego o jednoj geekovskoj:
World Of Warcraft

da znam, žao vam je što ste uopće pitali

DE DODAJ HOBLU

7:30h
stari upada u sobu, vadi ga van, skače na moj krevet i siluje me
ustvari ne, ali ko da i to napravi, jer me prerano budi.
mora se ić radit
vani je zima
oblačim sexy-lateks-radno-plavo odijelo u kojem izgledam ko Kirk Douglas u mladim danima
pošpricam si ispod pazduha novi sprej "Radnik na kvadrat", gdje ispod dolje u zagradi još piše malim majušnim slovima "samo za cigane". No ko to još čita, ja ne...

Dolazi se u dotični kuću, vadi se alat (pravi alat, perverznjaci jedni), i prianja se na posao dok ne padne mrak, a i poslje mraka, jer mrak trenutno pada jako rano
I tako radim ja, šutim, napravim si koji gembač u pauzi, maznem koje pivo, i radim dalje, režem ploče, mjerim, ravnam hoblom, dodajem šarafe, vatam miševe

No, nekidan došle gazdine dvje mlađahne kćeri gore vidit kak će im sobe izgledat...op cup, odma se počeo bolje trudit, više se saginjem, dupe više isprćujem, počeo ja tamo šamarat starog i vikat da njega da ispadne da sam ja glavni hehe.
Primjetiše to odma dvje djeve, i počele mi se smješkat i namigivat i tako slčne stvari. Onda u pauzi ja odem tako prljav prašnjav i sav od vune malo dolje kod njih pa se malo prcamo tih 10 minuta pauze..onda dođem gore i svi mi radnici nabacuju, tapšaju me i tako te muške stvari. Onda me stari zagrli i poljubi i kaže: "To je moj sin". Al znam ja da je govnar ljubomoran, samo čeka da njega pozovem samnom kad pod pauzom idem...e nećeš bogami, mrš mi jebat staru!

I tako to ide u krug, sve dok jednog dana gazda nije sazno pa nas je obojicu izbacio i nije nam niš platio. I tako smo opet nazaposleni.

SISA I JA HACKAMO DIGIMONE

jea, pa glavni si, a sad ću bit i ja kad nabavim reciever i hacknem to. Pa pa živote, pa pa sve, 24h filmovi, al nekad ću prebacit na Discovery Channel i naravno na sport.
Ne smijem detaljnije

AJMO SE NE PRISJEĆAT MOJIH ANEGDOTA SUBOTOM

kužite, uvijek isto, znam da je smiješno, al već smo svi sto put čuli moje pizdarije, ali ne oni oće opet...geez

Dinko: Borozni jesi ti ikad bio u katedrali?
Viktor: Ma bio sam jednom, al sam se smrzo ko pička.


Johhny Got His Gun
čujem da remake snimaju ovog filma đubrad jedna, Joe će glumit onaj plavi iz OC-a
predviđam veliko i ogromno sranje, i oskvrnjenje Trumbovog originala


- 15:13 - Komentari (38) - Isprintaj - #

04.11.2007., nedjelja

CRASH, NE CRONENBERGOV, NEGO ONAJ KOJI JE DOBIO OSKARA

al ustvari nije nijedan od ta 2, nego naš...kasnije ćemo o tome


Bila je Noć Vještica u srijedu, kako Dinko kaže to je samo amerikaniziranost Kršćanskog blagdana...ma kog briga šta je to, bitno da je to neki događaj i da imamo izliku za oblit se ko deve u pustinji sa oazama i palmama...iako, u zadnje vrijeme nam razlog ni ne treba...
Kostimi? eh da, mnogo originalno je obući se u trijezne sexy momke, ali to je kostim koji se nakon određenog vremena pretvara u pijani kostim...dakle maltene bili smo pijanci, što nije ništa novo. Spidermanu, eto ti ga sad na.
Kak je bilo tu večer? bilo je dobro, al više se ni ne sjećam e, mozak mi je sve slabiji i manji, i konstantno se smanjuje sve dok se jednog dana ne smanji na najmanju razinu smanjivanja i ne bude ga više...ali kog briga, mene ne


U petak se slavio rođendan od naša 2 Marka. I slavili smo, iako bijaše sitnih problemčića
Svi frajeri(skoro svi) smo se dogovorili da ćemo doć u sakoima, da budemo uberzgodni. I tako ja obuko sako i uputio se prema birtiji di se slaviti trebalo. Ali šokantna vijest me tako dočekala, naša 2 momka su imala saobraćajku dok su vozili cugu prema birtiji. Navodno je suvozač oralno zadovoljavao vozača dok je njegova cura iza sve to napaljeno posmatrala, te on nije vidio znak STOP i maznio ga je auto iz suprotnog smjera u prednji kraj te ga odbacio i okrenio na uzbrdicu. Navodno se suvozaču zabilo staklo u glavu i možda će oslijepiti. Naravno, te informacije nisu sasvim točne, al kad ljudi čuju vijest i onda svatko doda nešt svoga, te na kraju to bude sve jedna mala fantazijica.
Pohitali smo ka mjestu nesreće da vidimo šta je odista bilo. Dakle, auto je s prijeda bio totalno slupan, ali na sreću njihovu, prošli su bez ogrebotina. Osim Mede koji ima malu ogrebotinicu, ništa strašno. Kasnije ih Sabo odvezo kod doktora radi potresa mozga. Malo cuge se bilo prosulo, što nas je jako rastužilo. Ustvari, samo nas kronere, dok su ove osjetljive ženske histerično dotrčavala i paničarile i grlile sve, jel... I tako se na mjestu nesreće okupio cijeli rođendanski tim, te smo odlučili ipak ići cugati. Izvadili smo puuuno cuge iz gepeka i odnjeli kod druga Želje Tomića u stan, jer je on bio jako blizu i slučajno mu je bio prazan stan. U stanu atmosfera ko na karminama, svi smo šutili i razmišljali, a neki su morali pojesti 2 jumbo pice...na nas par debelih frajera je pao zadatak, jer nije se baš ljudima previše jelo. Naravno, nije prošlo ni sat vremena od nesreće, a mi neki koji jako volimo crni humor smo odma počeli zbijati šale i pošalice na račun unesrećenih, i na zgražanje ostalih u prostoriji. A neki su igrali su sobi WOW.
Nakon što smo pojeli sve, odlučili smo otić na srednjoškolsko i popit svu cugu, te se dobro napiti i zaboraviti. Tako je i bilo, iako nisu svi bili za intenzivno cuganje. Marin je bio i malo previše nabrijan, pa se napio i rigo ko ker cijelu večer. Butka i ja smo intenzivno cugali vinjak, Ballantines i konjak...te još nešto što se našlo pri ruci. Vozač je također tugu utapao u alkoholu i žalio što mu je auto razbijen i što si je razdero nove patike na kvačilo. To što su ostali živi i bez ogrebotina je bilo, naravno, najmanje važno, hehe.
Nakon cuganja odlučili smo se za malo opušteniju atmosferu u Vigoru uz par piva i političko-dubokoumne razgovore. Nagovarale ove cure koje svršavaju na politiku da moramo glasovati za nekog i koje stranke su najbolje. Meni je mozak bio na OFF i razmišljao sam o sisama i takvim normalnim stvarnima, naravno. I naravno, jebe mi se za glasanje, neću glasovat za nikog, pa ni za SDP.


Subota, bratić mi se ženi. Oboje Bosanci, puno Bosanaca. Ah. Puno puno rodbine mi stiglo, izljubio sam se sa svima, ispričo sa svima.
Ovako to kod nas ide:
-bili na ručku kod Mladoženje u njegovom selu(Kućanci)
-u 14h stigli tamburaši
-prvo se išlo po kuma u Đakovo
-vraćamo se kod mladoženje
-ide se po mladu u Satnicu(drugo selo)
-kum kupuje mladu, što se zna nekad odužiti
-slijedi blagoslov staraca
-nakon toga svi u crkvu išli na ceremoniju vjenčanja
-slikanje s mladencima
-slijedi trubljenje po gradu i divljanje u autima
-dolazak u salu, čekanje večere
-prvi ples mladenaca
-večera: juha, sarma, piletina i sos(ovo obično bude, ali sinoć nije bilo), pečenka i janjetina, kolači
-mladenci režu tortu
-svi su već pijani, plešemo ko ludi
-malo malo i tamburaši kolo sviraju, koje zna trajati i po 10ak minuta, pa i više
-slabe su cure bile, pa nisam ni mo šta uvatit
-kukunješće ftw
-darivanje mladenaca
-mladi baca ono što mlada ima ispod haljine na nozi, kak se ono zove? ugl, nisam uhvatio
-mlada baca buket
-ples s mladom
-plesanje i pjevanje do zore, svi su već jako jako pijani

kultni - La Haine



- 15:58 - Komentari (41) - Isprintaj - #

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Lipanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (4)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (5)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (5)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (1)
Prosinac 2006 (5)
Studeni 2006 (6)
Listopad 2006 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off



Cingular
Cell Phones



Earn $$ with WidgetBucks!





OPIS BLOGA KO FOL

eh eh malo mojih priča, većinom od subote u gradu, al biće i o nogometu(ponekad) i o mojoj monotonoj svakodnevnici zapapreno sa daškom humora, sarkazma i ironije...

O MENI NEŠ DA ZNATE:

IME: Viktor
NICK NA NETU: eek
DOB: 17.10.'88.
GRAD/PREBIVALIŠTE: Đakovo


Navijam ove godine/sezone za:
HNL - Hajduk
Premiership - Manchester United, Arsenal, Sunderland
Primera - Sevilla, Valencia
Bundesliga - Schalke
Serie A - Juventus, Parma

Navijam ove godine/sezone protiv:
HNL - Dinamo
Premiership - Chelsea, Liverpool
Primera - Real Madrid, Barcelona
Bundesliga - Bayern Munchen, Stuttgart
Serie A - Milan, Inter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

TENACIOS D - THE ONLY GAY ESKIMO

I'm the only gay Eskimo
I'm the only one I know
I'm the only gay Eskimo
In my tribe

I go out seal hunting with my best friend Tarka
But all want to do is get into his parka

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

Well me and Nukflukchukbuk
We both like blubber
But me I've got this crazy fetish for rubber

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

I make a wish on the Northern Lights
That I can find a decent pair of whaleskin tights

I'm the only gay Eskimo
In my tribe

And the seals they sing now...
[seal noises]

These cold winter nights
Are taking their toll
I even get excited when I see the North Pole
See the North Pole...

I'm the only gay Eskimo
Only gay Eskimo
I'm the only one I know
The only one I know-oh-oh-oh
I'm the only gay Eskimo
In my tribe