DVD Turopolje

18.10.2017., srijeda

16. Gastro Turopolja

15.10.2017. godine (nedjelja), već tradicionalno, nastupili smo na 16. Gastru Turopolja, a natjecali smo se u pripremanju najbolje turopoljske kotlovine. Pobijedili nismo, ali je g. Špiček bio jako zadovoljan, a i mi također. Čestitamo najboljima !

Treba spomenuti da smo, kako u mjestu, tako i na Gastru, nastavili izvrsnu suradnju sa našim Nogometnim klubom Turopolje, pa su naša dva štanda izgledala kao jedan. Rezultat je bilo odlično druženje, a i kotlovinu smo svu podijelili ! Također, čestitamo Turističkoj zajednici grada Velike Gorice na odličnoj organizaciji i hvala Valentini i Barbari na pomoći !


Više fotografija na Facebook stranici DVD-a Turopolje:
https://www.facebook.com/dvd.turopolje
- 09:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.10.2017., ponedjeljak

Vježba " Turopolje 2017 "

14.10.2017. godine (subota), s početkom u 12:00 sati, na objektu ambulante Turopolje, održana je međunarodna pokazna vatrogasna vježba "Turopolje 2017". Vježba je održana u sklopu Dana otvorenih vrata DVD-a Turopolje 2017, a izveli su je operativni članovi Prostovoljnog gasilskog društva Brezje i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Turopolje. Na vježbi je prikazana evakuacija osoblja i pacijenata, pretraživanje i spašavanje unesrećene osobe, gašenje unutarnjom i vanjskom navalom itd.

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli u održavanju ove vježbe, kao i svima koji su ju sa zanimanjem popratili i podržali: - PGD-u Brezje / Predsjednik - Anton Blažić - Zapovjednik VZG VG / JVP VG - Borislav Turan - Ambulanta Turopolje / Dom zdravlja Velika Gorica /Dom zdravlja Zagrebačke županije - Dr. Dubravka Škrinjarić - Andrilović
a>


Više fotografija na Facebook stranici DVD-a Turopolje:
https://www.facebook.com/dvd.turopolje
- 19:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.10.2017., nedjelja

Dan otvorenih vrata DVD-a Turopolje 2017

14.10.2017. godine (subota), nakon uspješno izvedene međunarodne pokazne vatrogasne vježbe "Turopolje 2017", koju smo izveli zajedno sa članovima PGD-a Brezje, za svoje smo sumještane otvorili vrata Društva.

Bila je to prilika za sve da se bolje upoznaju sa radom i djelom DVD-a Turopolje, ali i našim prijateljima iz Slovenije, odnosno da probaju vatrogasnu opremu i kako se sa njome radi.

Za svoje smo najmlađe članice i članove, ali i za one malo starije pripremili i vatrogasni poligon spretnosti i znanja te još neke zanimljive aktivnosti.

Uglavnom, bilo nam je zabavno, lijepo smo se svi skupa podružili, a primili smo i nekoliko novih članova, što nas jako veseli!

Hvala svima koji su dali svoj doprinos da se ova manifestacija održi, a posebno hvala našim prijateljima iz Brezja na prekrasnom druženju i korisnim poklonima ! Dan otvorenih vrata uveličao je i predsjednik VZG VG, Dalibor Mrakovčić, kojemu se također zahvaljujemo na podršci.
Više fotografija na Facebook stranici DVD-a Turopolje:
https://www.facebook.com/dvd.turopolje
- 19:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.10.2017., ponedjeljak

15. Dječji jesenski kros Grada Velike Gorice - osiguranje

08.10.2017. godine, 14 naših članica i članova dalo je svoj doprinos u organizaciji / održavanju 15. Dječjeg jesenskog krosa Grada Velike Gorice. Čestitamo svoj djeci na ostvarenim rezultatima i naravno Maraton klubu Velika Gorica na odličnoj organizaciji i izvrsnoj suradnji !


Više fotografija na Facebook stranici DVD-a Turopolje:
https://www.facebook.com/dvd.turopolje
- 16:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO