Zanimljivosti,foto arhiva...Image Hosted by ImageShack.us

30.09.2009., srijeda

Pogledajte galeriju slika

Galeriju slika DVD-a Mraclin možete pregledati na ovome LINKU
Slike možete poslati na mail: dvdmraclin@gmail.com

- 13:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.09.2009., subota

DVD Mraclin osvojio prvo mjesto u Svetoj Nedelji

Današnje vatrogasno natjecanje u Svetoj Nedelji održano je po osmi puta u spomen na preminulog predsjednika DVD-a Sveta Nedelja Pavla Ivanca.

DVD Mraclin nastupio je u kategoriji vježbe s brentačama za djecu od 6 do 12 godina sa dvije ekipe.
Ekipa DVD-a Mraclin I osvojila je PRVO MJESTO s rezultatom 12,6 sekundi,dok je ekipa Mraclin II osvojila ČETVRTO MJESTO rezultatom 14,5 sekundi. ČESTITAMO!!!!!
U pauzi između roštilja koji je pripremio vrijedni organizator i proglašenja pobjednika održano je i revijalno natjecanje u potezanju užeta,te odigran i mali nogomet na obližnjem školskom igralištu.

Voditaljski dvojac bio je u već dobro oprobanom sastavu Babić&Vinetić pomognut logistikom sastavljenu od: tate,mame i seke Kos,Šerom,Filipovim dedom te Monikom.Ujedno im zahvaljujemo i na pomoći oko prijevoza djece na natjecanje.

Više slika pogledajte OVDJE

Foto galerija VZG Sveta Nedelja je na ovom LINKU


Za slide show kliknite OVDJE

- 20:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

08.09.2009., utorak

KUP VUKOMERIČKIH GORICA U DRAGONOŽCU


U nedjelju ,06.rujna 2009. krenuli smo na kup Vukomeričkih gorica sa tri ekipe: djeca muška 6 - 12 , djeca ženska od 6 - 12 , te muška mladež od 12 - 16 godina.

Na natjecanje se krenulo brzo poslije mise u Mraclinu. Djecu je vodio jedan od dvojice voditelja Vladimir Vinetić, dok je drugi voditelj, ujedno i naš dozapovjednik imao obavezu biti na poslu. On radi kao profesionalni vatrogasac, i njegove smjene ne pitaju da li je nedjelja ili nešto drugo. Vladimir Vinetić je uz pomoć roditelja nekih članova svojih ekipa odveo tu dragu djecu na natjecanje i organizirao prijevoz, dok je ekipu muške mladeži za ovo natjecanje zadužio predsjednik Nikola Cvetnić i tajnik Darko Vukašinec.

Djeca muška su osvojila odlično DRUGO MJESTO,srebrne medalje i pehar, u vrlo jakoj konkurenciji, dok su djevojčice osvojile odlično PETO MJESTO u također jakoj konkurenciji.

Raduje činjenica da dječaci i djevojčice vježbaju redovito i da su iza njih rezultati koji nisu došli slučajno nego naprotiv, došli su velikim trudom i naporom njih samih, i velikim zalaganjem voditelja Nedjeljka Babića i Vladimira Vinetića.

U ime upravnog odbora i svih članova DVD-a Mraclin, srdačno Vam čestitam !!!Mladež muška je osvojila TREĆE MJESTO u strahovitoj konkurenciji. Dečki su odvježbali odličnu vježbu, ali se potkrala mala greška koja uopče nije utjecala na ostvareno vrijeme, i ispalo je da nas je koštala drugog mjesta. Radi se o "frku" na drugoj cijevi. U mjesec dana koliko su dečki intenzivno doma vježbali, ta greška se dogodila možda u samo jednoj vježbi. Prvo mjesto je osvojila ekipa iz DVD - a Gardinovec. Ta ekipa je ove godine sudjelovala na Vatrogasnoj olimpijadi u Ostravi, a po Hrvatskoj je prošla 14 kupova .To dovoljno govori o kakvoj je ekipi riječ. Drugo mjesto je osvojio DVD Lekenik.

U svakom slučaju, u takvoj konkurenciji, treće mjesto je veliki uspjeh!Po povratku iz Dragonožca, primili smo poziv da svratimo u Ščitarjevo, jer ženska mladež DVD - a Ščitarjevo osvojila je PRVO MJESTO . Naši dečki su se sprijateljili sa curama DVD - a Ščitarjevo na ljetovanju u vatrogasnom kampu Fažana, i nastavili su njegovati to prijateljstvo. Rezultat tog prijateljstva je međusobno bodrenje po natjecanjima i zajedničko slavljenje dobrih rezultata.

Ovim putem bi želio napomenuti da je ovo bilo zadnje natjecanje naše mladeži u ovom sastavu, jer sezona je gotova, a državno natjecanje je slijedeče godine, kada 6 članova ove ekipe koja je osvojila plasman bude već pre staro za ovu kategoriju. Dečki su toga bili svjesni i prije, i zato su se trudili još jače da bi nekoj mlađoj generaciji omogučili ono što njima nije uspio nitko. Još jednom dečki primite najiskrenije čestitke u ime članstva, upravnog odbora i moje osobno .
Predsjednik

Nikola Cvetnić

- 14:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.09.2009., ponedjeljak

MUŠKA MLADEŽ PRVACI ŽUPANIJE


Muška mladež u kategoriji od 12 - 16 godina proslavila je DVD Mraclin i VZGVG na županijskom natjecanju u Samoboru osvojivši 1. mjesto. Prvim mjestom su dečki osigurali nastup na državnom natjecanju koje će se održati slijedeče godine na još nepoznatoj lokaciji.

Nakon mjesec dana intenzivnog rada u koji je uloženo mnogo znoja i truda, naši dečki su došli na svoje, POSTALI SU PRVACI ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ! ! !

Da je bilo lako - nije. Bilo je tu mnogo prepreka koje su naši dečki hrabro prebrodili i na kraju uspjeli.

Vježba na poligonu bila je 47 sekundi, dok je štafetna utrka sa preprekama bila 73 sekunde.

Da bi se došlo do takvog vremena, velike zasluge ima voditelj Lovro Posavec. On je uspio od prosječne ekipe napraviti prvake i na tome mu veliko HVALA ! Poučen velikim iskustvom vodio je dečke na test natjecanje u Ludbregu, kako bi im dokazao da ima ekipa koje su bolje od nas i na taj način ih motivirao da zadnjih tjedan dana zapnu još jače. Rezultat se vidi, odlazak na to test natjecanje i posjet crkvi Presvetog Trojstva u Ludbregu bio je presudan.

Po povratku iz Samobora napravili smo krug kroz naše selo, te uz zvuk sirena koje imamo u našem novom kombiju, i pjesmom iz sveg glasa pozdravili naše mještane i dali im do znanja "MI SMO PRVACI" ! Naše drage mještanke i mještani, koji su svjesni veličine ovog uspjeha, nisu uspjeli zadržati suze radosnice, s tim više kad su vidjeli te mlade dečke kako uživaju u trenutku veselja, suze je bilo nemoguče zadržati .

Po povratku u naš dom našli smo našeg marljivog dozapovjednika Nedjeljka Babića koji je već pripremio stolove, klupe i "piće za mladiće",a brzo su došle i jumbo pizze, kako bi dečki mogli dostojno proslaviti taj veliki uspjeh. Vrlo brzi su nam se pridružili i naši tamburaši "bečari" uz pomoč još dvojice starijih tamburaša iz grupe "alibi", i slavlje je moglo početi !

U slavljeničkoj atmosferi smo ostali i za vrijeme nogometne utakmice između Hrvatske i Bjelorusije, nakon koje smo se polako počeli razilaziti, jer vrijeme je stiskalo a dečki su drugi dan išli na nagradno natjecanje u Dragonožec, na kup Vukomeričkih gorica .

Ovim putem koristim priliku još jednom čestitati tim krasnim dečkima i njihovom voditelju Lovri Posavcu, te tajniku Darku Vukašincu koji je bio od neprocjenjive pomoči po pitanju logistike, na ogromnom rezultatu koji su postigli i time proslavili DVD Mraclin i VZGVG !

PONOSNI SMO NA VAS !

Predsjednik

Nikola Cvetnić
- 16:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.09.2009., nedjelja

Odličan uspjeh naših najmlađih članova i mladeži na natjecanju u Dragonošcu

Za završetak najuspješnijeg vikenda ove godine za DVD Mraclin pobrinuli su se naši najmlađi članovi.
Naime, na vatrogasnom natjecanju održanom danas u Dragonošcu naši dječaci u kategoriji vježbi s brentačama osvojili su
DRUGO MJESTO!!!!
U kategoriji muške mladeži nakon jučerašnjeg prvog mjesta na županijskom natjecanju u Samoboru današnji nastup začinjen je sa TREĆIM MJESTOM!!!
A naše najmlađe djevojčice također u kategoriji vježbe s brentačama osvojile su odlično PETO MJESTO!!!!!!

ČESTITAMO!!!!!!Slike možete pogledati u GALERIJI

- 20:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.09.2009., subota

MLADEŽ DVD-a MRACLIN PRVACI U ŽUPANIJI!


Na današnjem županijskom vatrogasnom natjecanju u Samoboru muška mladež DVD-a Mraclin osvojila je s ostvarenih 47 sekundi na poligonu te sa 73 sekunde na štafetnoj utrci ukupno PRVO MJESTO!!!!!!!

ČESTITAMO!!!
Slike možete pogledati u GALERIJI

- 15:12 - Komentari (3) - Isprintaj - #

01.09.2009., utorak

KUP GRADA LUDBREGA,30.08.2009.

Pod budnim okom voditelja i člana upravnog odbora Lovre Posavca, u pratnji tajnika Darka Vukašinca i predsjednika Nikole Cvetnića kao logističke i moralne podrške, u nedjelju dana 30. kolovoza 2009. muška mladež DVD-a Mraclin bila je na natjecanju kupa grada Ludbrega, i od 20 ekipa u konkurenciji osvojila 11. mjesto .Svrha ovog odlaska na natjecanje bila je da dečki uvide nedostatke, te ih do subote nastoje ispraviti. U subotu, 05. rujna, naša muška mladež od 12 do 16 godina starosti ide na županijsko natjecanje koje su zaslužili 1. mjestom na gradskom natjecanju održanom u Buševcu. Županijsko natjecanje bit će održano u Samoboru .

Na put u Ludbreg krenuli smo brzo poslije mise, oko 11:30 sati i u Ludbreg stigli oko 13:00. Nakon što smo odvježbali svoju vježbu i nakon male okrjepe tijela, svi zajedno smo posjetili crkvu Presvetog Trojstva u Ludbregu, gdje smo se svaki u svojem miru pomolili Presvetoj Krvi Isusovoj .

U toj crkvi je pokaznica s relikvijom Presvete Krvi Kristove.

Ukratko o čudu :

Godine 1411., jedan svećenik slavio je svetu misu. Za najvažnijeg dijela, svećenik je posumnjao u istinitost tvrdnje kako on nakon pretvorbe u rukama drži pravo Tijelo Isusovo, a u kaležu pravu Krv Isusovu. Dospijevši do dijela svete mise gdje se Sveta Hostija lomi u tri dijela, svećenik je opazio da se u kaležu nalazi prava svježa krv. Silno zbunjen i prestrašen neočekivanim događajem, brzo je spremio kalež sa Svetom Krvlju iza oltara i završio misu.Nakon duhovne okrjepe, vratili smo se na mjesto održavanja natjecanja, te nakon proglašenja polako krenuli prema Mraclinu. U Mraclin smo stigli oko 21:20 sati.

Predsjednik

Nikola Cvetnić

- 09:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Srpanj 2019 (1)
Lipanj 2018 (2)
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2018 (3)
Veljača 2018 (2)
Siječanj 2018 (3)
Ožujak 2017 (1)
Lipanj 2014 (3)
Svibanj 2014 (3)
Veljača 2014 (1)
Siječanj 2014 (2)
Ožujak 2013 (2)
Siječanj 2013 (2)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (7)
Rujan 2012 (4)
Kolovoz 2012 (4)
Srpanj 2012 (6)
Lipanj 2012 (1)
Svibanj 2012 (1)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (9)
Veljača 2012 (2)
Siječanj 2012 (3)
Listopad 2011 (5)
Rujan 2011 (6)
Kolovoz 2011 (1)
Srpanj 2011 (8)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (4)
Travanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (3)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (5)
Listopad 2010 (5)
Kolovoz 2010 (2)
Srpanj 2010 (2)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (2)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (7)
Studeni 2009 (6)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Image Hosted by ImageShack.us
Opis bloga
Blog DVD-a Mraclin
Mraclin,Braće Radića bb
Email:dvdmraclin@gmail.com
Uredništvo:
Slike pogledajte u GALERIJI
Slike prethodnijih urednika pogledajte OVDJE
Primjedbe,sugestije,slike i tekstove za objavu na blogu šaljite na mail:dvdmraclin@gmail.com

Zajednička slika za 120 g. DVD-a Mraclin,07.09.2008.-LINK

Zajednička slika za 130 g. DVD-a Mraclin,20.05.2018.-LINKANTUN KOS
Predsjednik DVD-a MraclinFILIP KRIŽANIĆ
Zapovjednik DVD-a MraclinDjeca DVD-a Mraclin
12.09.2009.
Kup Pavao Ivanec


120 godina DVD-a Mraclin
07.09.2008.godine


Djeca DVD-a Mraclin
6-12 godina,07.09.2008.


DVD Mraclin ženska mladež
12-16 godina,5 mj. 2009.


DVD Mraclin muška mladež
12-16 godina,5 mj. 2009.


DVD Mraclin muška A ekipa -11.07.2009.Visokotlačni modul VTM-100

MG Rijeka d.o.o


Vatrogasna himna
Vatrogasci braća mila zapjevajmo u sav glas glasnica nam pjesma bila da smo četa svima mila za spas svima za spas vatru gasi brata spasi to je našeg društva zov kad se požar nam doglasi eto nas na plamni krov što si čovjek trudom steče il djedova mu dar sve može kratke spreče za čas postat ugljen žar tako nesta mnogo blaga i zavlada jad i glad toga nema braćo draga gdje junački naš je rad vatru gasi brata spasi to je našeg društva zov sve steć možemo suzdasi ak ne može život nov vatru gasi brata spasi vatru gasi to je našeg društva zov to je društva zov združismo se hvala bogu združismo se hvala bogu u vještačkom radu svom bratu otrt suzu mogu spasit život spasit dom dizat blago domovini činiti milom rodu glas u blizini i daljini požar gasit evo nas vatru gasi brata spasi to je našeg društva zov dizat blago domovini činiti milom rodu glas u blizini i daljini požar gasit evo nas


Download vatrogasne himne


Download državne himne