Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

MUŠKA MLADEŽ PRVACI ŽUPANIJE


Muška mladež u kategoriji od 12 - 16 godina proslavila je DVD Mraclin i VZGVG na županijskom natjecanju u Samoboru osvojivši 1. mjesto. Prvim mjestom su dečki osigurali nastup na državnom natjecanju koje će se održati slijedeče godine na još nepoznatoj lokaciji.

Nakon mjesec dana intenzivnog rada u koji je uloženo mnogo znoja i truda, naši dečki su došli na svoje, POSTALI SU PRVACI ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ! ! !

Da je bilo lako - nije. Bilo je tu mnogo prepreka koje su naši dečki hrabro prebrodili i na kraju uspjeli.

Vježba na poligonu bila je 47 sekundi, dok je štafetna utrka sa preprekama bila 73 sekunde.

Da bi se došlo do takvog vremena, velike zasluge ima voditelj Lovro Posavec. On je uspio od prosječne ekipe napraviti prvake i na tome mu veliko HVALA ! Poučen velikim iskustvom vodio je dečke na test natjecanje u Ludbregu, kako bi im dokazao da ima ekipa koje su bolje od nas i na taj način ih motivirao da zadnjih tjedan dana zapnu još jače. Rezultat se vidi, odlazak na to test natjecanje i posjet crkvi Presvetog Trojstva u Ludbregu bio je presudan.

Po povratku iz Samobora napravili smo krug kroz naše selo, te uz zvuk sirena koje imamo u našem novom kombiju, i pjesmom iz sveg glasa pozdravili naše mještane i dali im do znanja "MI SMO PRVACI" ! Naše drage mještanke i mještani, koji su svjesni veličine ovog uspjeha, nisu uspjeli zadržati suze radosnice, s tim više kad su vidjeli te mlade dečke kako uživaju u trenutku veselja, suze je bilo nemoguče zadržati .

Po povratku u naš dom našli smo našeg marljivog dozapovjednika Nedjeljka Babića koji je već pripremio stolove, klupe i "piće za mladiće",a brzo su došle i jumbo pizze, kako bi dečki mogli dostojno proslaviti taj veliki uspjeh. Vrlo brzi su nam se pridružili i naši tamburaši "bečari" uz pomoč još dvojice starijih tamburaša iz grupe "alibi", i slavlje je moglo početi !

U slavljeničkoj atmosferi smo ostali i za vrijeme nogometne utakmice između Hrvatske i Bjelorusije, nakon koje smo se polako počeli razilaziti, jer vrijeme je stiskalo a dečki su drugi dan išli na nagradno natjecanje u Dragonožec, na kup Vukomeričkih gorica .

Ovim putem koristim priliku još jednom čestitati tim krasnim dečkima i njihovom voditelju Lovri Posavcu, te tajniku Darku Vukašincu koji je bio od neprocjenjive pomoči po pitanju logistike, na ogromnom rezultatu koji su postigli i time proslavili DVD Mraclin i VZGVG !

PONOSNI SMO NA VAS !

Predsjednik

Nikola Cvetnić





Post je objavljen 07.09.2009. u 16:50 sati.