Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

KUP VUKOMERIČKIH GORICA U DRAGONOŽCU


U nedjelju ,06.rujna 2009. krenuli smo na kup Vukomeričkih gorica sa tri ekipe: djeca muška 6 - 12 , djeca ženska od 6 - 12 , te muška mladež od 12 - 16 godina.

Na natjecanje se krenulo brzo poslije mise u Mraclinu. Djecu je vodio jedan od dvojice voditelja Vladimir Vinetić, dok je drugi voditelj, ujedno i naš dozapovjednik imao obavezu biti na poslu. On radi kao profesionalni vatrogasac, i njegove smjene ne pitaju da li je nedjelja ili nešto drugo. Vladimir Vinetić je uz pomoć roditelja nekih članova svojih ekipa odveo tu dragu djecu na natjecanje i organizirao prijevoz, dok je ekipu muške mladeži za ovo natjecanje zadužio predsjednik Nikola Cvetnić i tajnik Darko Vukašinec.

Djeca muška su osvojila odlično DRUGO MJESTO,srebrne medalje i pehar, u vrlo jakoj konkurenciji, dok su djevojčice osvojile odlično PETO MJESTO u također jakoj konkurenciji.

Raduje činjenica da dječaci i djevojčice vježbaju redovito i da su iza njih rezultati koji nisu došli slučajno nego naprotiv, došli su velikim trudom i naporom njih samih, i velikim zalaganjem voditelja Nedjeljka Babića i Vladimira Vinetića.

U ime upravnog odbora i svih članova DVD-a Mraclin, srdačno Vam čestitam !!!Mladež muška je osvojila TREĆE MJESTO u strahovitoj konkurenciji. Dečki su odvježbali odličnu vježbu, ali se potkrala mala greška koja uopče nije utjecala na ostvareno vrijeme, i ispalo je da nas je koštala drugog mjesta. Radi se o "frku" na drugoj cijevi. U mjesec dana koliko su dečki intenzivno doma vježbali, ta greška se dogodila možda u samo jednoj vježbi. Prvo mjesto je osvojila ekipa iz DVD - a Gardinovec. Ta ekipa je ove godine sudjelovala na Vatrogasnoj olimpijadi u Ostravi, a po Hrvatskoj je prošla 14 kupova .To dovoljno govori o kakvoj je ekipi riječ. Drugo mjesto je osvojio DVD Lekenik.

U svakom slučaju, u takvoj konkurenciji, treće mjesto je veliki uspjeh!Po povratku iz Dragonožca, primili smo poziv da svratimo u Ščitarjevo, jer ženska mladež DVD - a Ščitarjevo osvojila je PRVO MJESTO . Naši dečki su se sprijateljili sa curama DVD - a Ščitarjevo na ljetovanju u vatrogasnom kampu Fažana, i nastavili su njegovati to prijateljstvo. Rezultat tog prijateljstva je međusobno bodrenje po natjecanjima i zajedničko slavljenje dobrih rezultata.

Ovim putem bi želio napomenuti da je ovo bilo zadnje natjecanje naše mladeži u ovom sastavu, jer sezona je gotova, a državno natjecanje je slijedeče godine, kada 6 članova ove ekipe koja je osvojila plasman bude već pre staro za ovu kategoriju. Dečki su toga bili svjesni i prije, i zato su se trudili još jače da bi nekoj mlađoj generaciji omogučili ono što njima nije uspio nitko. Još jednom dečki primite najiskrenije čestitke u ime članstva, upravnog odbora i moje osobno .
Predsjednik

Nikola Cvetnić

Post je objavljen 08.09.2009. u 14:08 sati.