Draxblog 2

srijeda, 13.07.2005.

Dobri kralj Matija će se vratiti?

Matija Babić, možda ne najugledniji, ali svakako najpoznatiji novinar u današnjoj Hrvatskoj, koji je nedavno bio sam postao vijest smjenjivanjem s mjesta urednika 24 sata, gostovao je u emisiji Iskreno rečeno splitskog Kanala 5 kojeg vodi novinar Slobodne Dalmacije Sandro Pogutz.

Talk-show nije donio ništa novo ni zanimljivo, iako bi se debata, ako je debate uopće bilo, mogla nazvati Babićevom pobjedom na bodove. Babić je, po dobrom starom običaju, samouvjereno odgovarao na pitanja, čak i ona najneugodnija a Pogutz bez nekog naročitog uspjeha pokušavao animirati diskusiju. Najzanimljiviji trenutak u tih ne baš naročito intrigantnih 45 minuta bila je Babićeva tvrdnja da je istovremeno s ponudom angažmana u 24 sata dobio i ponudu za mjesto urednika informativnog programa "jedne hrvatske TV-kuće".

Možemo se nadati da će se Babić, koji sada tvrdi da je zaposlen s "nekim novim projektima", naći na sličnom poslu jer, sudeći po tome kako je večeras deklasirao veterana Pogutza, ima "šlifa" za TV-nastupe.

- 22:11 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>