Komentari

draxblog.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Kronike opasnog uma

    zašto si to onda slušao-la (sorry ali po postovima nikako ne mogu dokučiti spol) čitavih 45 minuta ako je bilo tako neinteresantno?! :-)

    avatar

    13.07.2005. (23:32)    -   -   -   -  

  • TV kritičar

    Izgleda zanimljivo ... steta sto moja lokalna televizija nema tu emisiju ....

    avatar

    13.07.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • Sandro Pogutz, novinar

    Pozdrav! Upravo sam procitao Vase misljenje o gostovanju Matije Babica kod mene u emisiji. Rasprave nije bilo? Sorry, ali je li sve u redu s tonom na Vasem televizoru? Mislim da stvari gledate odvec fanovski ("dobri kralj Matija"!?) Nista novo? Osim onog sto ste sami naveli - ako se dobro sjecam vlastite emisije - od Babica je izvuceno da planira novu karijeru na televiziji, te da je pravi razlog smjene njegovo odbijanje da objavi pismo Horsta Pirkera kontra nakane drzavnog vrha (navodno udruzenih Masica i Sanadera) da se preispita vlasnistvo nad Vecernjakom. Ostatak je bio ping-pong na zadanoj povrsini "stola" (naputak dopisnicima, trivijalizacija, tabloidnost...) u kojem je rezultat u najmanju ruku nerijesen (ne usudim se reci da sam bio jaci, jer sam napadao po pravilu zanata, a ne zbog netrpeljivosti i zelje da nadigram inace i meni uglavnom simpaticnog kolegu), ali igra nije bila nimalo negledljiva niti nezanimljiva, upravo zbog te izjednacenosti. Bar tako nesto meni kazu drugi gledatelji, a ja se naravno slazem. Inace, preporucam se za gledanje. Sandro Pogutz

    avatar

    16.07.2005. (16:32)    -   -   -   -  

  • Sandro Pogutz, novinar

    By the way - who are you? Ja sam se potpisao. Moram priznati da mi je pomalo odiozno dijeljnje lekcija pod nickom iliti nadinkom. Stoga ovo "tko ste vi?" shvatite i kao pitanje i kao komentar.

    avatar

    16.07.2005. (17:03)    -   -   -   -  

  • Draxblog 2

    Moje ime nije problem pronaći ako se obrati pažnja na linkove na mojem blogu, odnosno blogovima. Inače Vaš blog, koliko sam imao prilike vidjeti, je još prazan. Nadam se da to u bliskoj budućnosti više neće biti slučaj, jer je u interesu hrvatskog novinarstva i hrvatske blogosfere da između ta dva pojma razdjelnica bude što je moguće tanja.

    avatar

    16.07.2005. (21:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...