ništa bez dima i soli

nedjelja , 11.04.2021.



Poboljšajte okus klasičnih jela dodatkom ugodne arome dima.
Dimljena sol obogaćuje okus mesa, krumpira, riže, povrća, jaja, variva i raznih umaka i preljeva.



...kako je gore navedeno, dimljena sol vrijedi za sva jela.........a gledajući blogersko kuhanje vrijedi i za one blogerice koje furaju na intelektualnost pa im se fućka je li sol obična, sitna, krupna
s jodom ili bez njega
s mirisom dima i okusom soli
je li s Paga ili Tuzle
važno je da je soljeno a ne presoljeno
uostalom
intelektualni blogeri na kuvaju i ne slikaju jela
naravno, ne mislim na @NF...koji slika i jede a kuva drugarica
....evo vidim jučer pojavio se i @Dražen, falim ga Bože, u drugom obličju
nego što je bio
@Vegica i @Juliška su davno top blogerice zbog kuhanja i kolača
znači, znaju posao i @admin to cijeni
ja sam odgledala 3-2-1 kuhaj zbog Špičeka jer ga obožavam
jer me naučio triku s kuhačom naopako da vidim je li ulje dovoljno vruće
pa sad mi se riba ne lijepi za tavu i na tanjuru ima i kožu i glavu cijelu...
I tako, sad na tržištu imamo i dimljenu alevu papriku i dimljenu sol , a ako vam se ne kupuje, napravite sami pokus: na tavi propržite malo soli, pa kad se kuhinja dobro zadimi onda imate - dimljenu sol ali i cijelu kuhinju uključujući i svoju odjeću....

Želim vam lipi ostatak nedilje koja nema sunca a ima Mali Uskrs

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.