Hm, mislim da neću trebati kupovati dimljenu sol. Špičeka sam i ja povremeno gledala i kako si i napisala može se dosta toga novog od njega naučiti. Svaki dobar savjet zlata vrijedi,tako kažu mudri ljudi. LP:)))))))))))))
11.04.2021. (14:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ane, nemoj ljude navoditi da peku so, dovoljno je da kupe aromu dima! KOristi se vec desetinama godina! :) Secam se kao klinac da sam voleo sir 'Dimko'. E, al tada nisu morali da istaknu sve ingredijente...tek kasnije sam otkrio da su ingredijenti: 'sir, so i aroma dima' :)))
11.04.2021. (14:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Što veći izbor to bolje. Nisam koristio dimljenu sol, ali imam ekstrakt dima u spreju. Nevjerojatno je intenzivan i umijeće rada s njim se svodi na maksimalnu minimalizaciju. Sol koristim krupnu morsku, ali je direktno meljem velikim drvenim mlinčekom. Isti je kao i za papar, samo od svijetlog drva, dok je za papar tamno. Zajedno na stolu izgledaju kao čunjevi, samo još fali kugla. Drago mi te vidjeti dobro. Naravno, vesele me i drugi, a ima i onih koji su u međuvremenu fakat otišli. Eto, to je život. Srdačan pozdrav i svako dobro.
11.04.2021. (17:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ima razlike u soli. I te kakve. Al ne da mi se o tome... A osobito mi se ne da o kuhanju ovdje na blogu. Bila sam onomad, prije jedno desetak godina u večeri za 5. Nikad si neću oprostiti što sam u ime ekipe spustila kriterije do podruma... S kolegama rado lamentiram o kuhanju, al nek se nitko ne uvrijedi, ovdje ne bih. A sol i papar odavno meljem. Tebi Ane pusa i hvala na recenziji za dimljenu so (što bi u Tuzli rekli)
11.04.2021. (19:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ćuuuuuuj........ja to onako, amaterski, ko opismenjena domaČica , nisam stručnjakinja, ali zgodno je naučiti štogod više... Naravno da si bolja od mene i drugih, samo mi je žao, što se svjesno odričeš kuhanog jer očito bi to bilo vrhunsko kao što su ti i short storry by life....@Konobarici, with love
11.04.2021. (19:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Miljevčaninu........ovaj put te ne brišem: ostavljam tvoje primitivno i glupo lice kao simbol kako je s glupima nemoguće raspravljati, dokazivati ili brisati komentare........
Neka te SVI vide
11.04.2021. (21:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni
ja ozbiljna
11.04.2021. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Ha, has, haaaaaa:))))))) Pozdrav dimljenoj soli!:))))
11.04.2021. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Hm, mislim da neću trebati kupovati dimljenu sol.
Špičeka sam i ja povremeno gledala i kako si i napisala
može se dosta toga novog od njega naučiti.
Svaki dobar savjet zlata vrijedi,tako kažu mudri ljudi.
LP:)))))))))))))
11.04.2021. (14:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Ane, nemoj ljude navoditi da peku so, dovoljno je da kupe aromu dima! KOristi se vec desetinama godina! :)
Secam se kao klinac da sam voleo sir 'Dimko'. E, al tada nisu morali da istaknu sve ingredijente...tek kasnije sam otkrio da su ingredijenti: 'sir, so i aroma dima' :)))
11.04.2021. (14:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
da dimljena sol!? kombinacija dima i soli jedino funkcionira na panceti i pršutu sve ostalo su monade!
11.04.2021. (14:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
ugodna i tebi :)*
11.04.2021. (15:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Najvolim kad se krupna sol nadimi na gradelama na feti od gofa:-))))).....južina ogromna, zamantala me...pozdrav, Ane:-)
11.04.2021. (15:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čuvarica pinkleca
j sam mislila da ste na viksi spremali roštilj, a ti o dimljenoj soli...ccc...dimljena sol, dim u spreju, zrak u konzervi . užas !
11.04.2021. (16:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni
jučer, @Pinklec, sadila povrće.........daanas ne....
11.04.2021. (17:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kad stavim solni cvijet, ne treba ništa drugo
11.04.2021. (17:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Što veći izbor to bolje. Nisam koristio dimljenu sol, ali imam ekstrakt dima u spreju. Nevjerojatno je intenzivan i umijeće rada s njim se svodi na maksimalnu minimalizaciju. Sol koristim krupnu morsku, ali je direktno meljem velikim drvenim mlinčekom. Isti je kao i za papar, samo od svijetlog drva, dok je za papar tamno. Zajedno na stolu izgledaju kao čunjevi, samo još fali kugla. Drago mi te vidjeti dobro. Naravno, vesele me i drugi, a ima i onih koji su u međuvremenu fakat otišli. Eto, to je život. Srdačan pozdrav i svako dobro.
11.04.2021. (17:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni
I meni tebe @dražene
Imam je i ja, i baš sam danas solila meso , ali nikako ne znam ( a ne gugla mi se, vjeruj ) koje su joj prednosti @L
11.04.2021. (18:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Ima razlike u soli. I te kakve.
Al ne da mi se o tome...
A osobito mi se ne da o kuhanju ovdje na blogu.
Bila sam onomad, prije jedno desetak godina u večeri za 5. Nikad si neću oprostiti što sam u ime ekipe spustila kriterije do podruma...
S kolegama rado lamentiram o kuhanju, al nek se nitko ne uvrijedi, ovdje ne bih.
A sol i papar odavno meljem.
Tebi Ane pusa i hvala na recenziji za dimljenu so (što bi u Tuzli rekli)
11.04.2021. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni
ćuuuuuuj........ja to onako, amaterski, ko opismenjena domaČica , nisam stručnjakinja, ali zgodno je naučiti štogod više...
Naravno da si bolja od mene i drugih, samo mi je žao, što se svjesno odričeš kuhanog jer očito bi to bilo vrhunsko kao što su ti i short storry by life....@Konobarici, with love
11.04.2021. (19:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Muljaju ga
Naguzi se Anđo.
Poljubi me u guzicu.
11.04.2021. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Hvala na komentaru kod mene! Pa jedino tako može! :)))) Licem u lice! Al se brišu komentari! :)))))) Ha, ha, ha..... Pusa!!!!!
11.04.2021. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnnaBonni
Miljevčaninu........ovaj put te ne brišem: ostavljam tvoje primitivno i glupo lice kao simbol kako je s glupima nemoguće raspravljati, dokazivati ili brisati komentare........
Neka te SVI vide
11.04.2021. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Ma nemam snage više svaki dan nekog vraga nakuhavat, a ni isprobavat nekakve dimljene kerefeke
12.04.2021. (16:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...