Doc Rock

utorak, 07.09.2004.

Hrvatska=Vatikan

Opa, pa "lijepa naša" se pretvara u Vatikan. Pa popovi (lopovi) nam žele diktirati život, način života i oduzimaju nam javne zgrade. Naš kardinal Bozanić se počeo debelo baviti politikom, i to ne valja!!! Jesu zapeli za taj abortus. Pa kako može crkva uopće imati veze sa abortusima i kako može diktirati zakone! Svi se dobro sjećaju rada nedjeljom! Kao pao im je rejting posjetioca na misama nedjeljom. Pa to su gluposti. Ako netko hoće ići na misu nedjeljom, a radi ujutro-ima misu navečer ili obratno! Ja naprosto ne vjerujem u crkvu ko instituciju, jer krade, laže i manipulira uz pomoć Biblije! Biblija, naša sveta knjiga se malo citira, malo ne! Kada se nešto želi uzeti u svoju korist, onda Biblija kaže, a kad bi se držali Biblije vratili bi se samo 2000 godina u nazad i to je to. Po Bibliji, ako te žena prevari-kamenovanje. Pa mogli bi lijepo na trgu organizirati kamenovanje, pa da se raja zabavi. Pa nije protuzakonito, pitajte Bozanića-Biblija kaže! Kao Biblija je rekla da se nedjeljom ne radi. To je danas nemoguće. Ljudi zarađuju da prežive, a ne da idu u crkvu-to im neće donjeti kruh na stol! Danas kada se to malo zaboravilo, počeli su udarati po abortusima. Ma nemoj. Stalno se ti problemi ističu. A NIKAD Bozanić nije rekao, ajmo se mi svečenici malo zagledati unutar nas i zapitati se o pedofiliji, krađi, silovanju itd. Jel bi zabranili abortus kad bi pop nekoj curici napravil djete! Bi kitu! Sve se to zataškava, to je sve lova! Lova i samo lova! Mi smo samo lutke kojima se manipulira.
Kad smo već kod vraćanja u prošlost kojih 2000 godina, Isus je rekao da je crkva svuda oko nas, Crkva je ondje gdje se čovjek pomoli. Doma, na cesti, u uredu (tad nisu imali urede, ali nekaj slično), u birtiji (haha) i toga se ja držim! To je crkva zanjekala da im nebi propao izvor love. Ja ne kažem da crkve ne pomažu ljudima. Rade za karitas, pomažu kako god mogu, ali i to je u manjini! Sve je samo za koji euro. Danas popovi žene, krste sve i svašta, za određenu svotu (znam iz osobnog iskustva), a prije su bili zagrizli protiv neke nečistoće ljudi, i čistoće crkve! Ah sve za pare... Ja vjerujem u Boga, i to jako. Pomolim se, prekrižim se i sve to. Samo ne idem u crkvu zbog navedenih razloga. Da li sam ja sad antikrščanin!?
Nedodirljivi su i to je to! Po nekim starim gruntovnicima, crkva debelo posjeduje zemljišta Zagreba. I sad polako oni hoće to nazad! Na svetom Duhu su zeli prostore moga faksa, jer je to kao njihovo. Sad to samo tamo stoji prazno i to je to. Pa ak si neki izvor dobra, pa ostavi ljudima prostore, zabi tablu-ovo je crkva, i pusti ljude da studiraju. Ma ne. Zemi za sebe i nedaj nikom. Jednog dana će se to dobro prodat! Ima puno prostora po gradu gdje sve prazno čeka, neznam kaj! Nažalost, to je tako i nemremo protiv toga. Možda ima dobrih popova, ali oni nad njima su pokvareni i moraju ih poštovat i slušat! To je kao u policiji! Samo za razliku od murije, ovo je legalno drpanje pare!
Amen

07.09.2004. u 12:58 • 4 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Što je Doc Rock?

Doc Rock je dokumentarno glazbeni program na radio-u Student. Emisija govori o najvećim glazbenicima još od upotrebe žene kao gitare, preko pravih virtuoza do danas. Probat ćemo obuhvatiti sve žanrove glazbe, i to na specifičan način, poznat samo našim glavama!

Nema razloga zašto ne uživati u odličnoj glazbi i možda uz to naučiti nešto o svom idolu.

Radio student streaming

SVAKE SRIJEDE OD 18 - 20 h NA 100.5 MHz!!!!

Glavni krivci

Chapo - mladi arhitekt, osebujnog glasa i brade, gitarista, bubnjar, pjevač i maketar. Smrdi po starom octu.

Medo - stari građevinar, osebujno debilnog glasa i nepravilne brade, samo ima sluha, niš ne svira, te lovac na sumnjive Madagaskjarske tapire za vrijeme parenja. Smrdi po usmrđenom kajmaku.

Dj. Paško Viljson - srednje dobi arhitekt, osebujno dubokog glasa, plitke brade i nauljenog osmijeha. Svira gitaru, pjeva i prdi glasno. Smrdi po ustajaloj kolnjskoj vodi iz šiptarije...