Krunica za oslobođenje minimalno 5 tisuća duša

četvrtak , 24.02.2022.

Jedna krunica koju molim i koju sam oblikovao uzimanjem raznih molitava i složio sam u jednu cjelinu. Oslobađa se po ovoj krunici minimalno 5 tisuća duša (jer je tako Gospodin Isus obećao svetoj Gertrudi) i pomažete svojim bližnjima. Krunica je jaka i brzo se izmoli.

Na prva tri zrna (kao u krunici Božjeg milosrđa):

Oče naš
Zdravo Marijo
Apostolsko vjerovanje

Na veliko zrno:

Vječni Oče prikazujem ti Predragocjenu Krv Gospodina našeg Isusa Krista sjedinjenu sa svim danas slavljenim svetim misama na svijetu za oslobođenje svih svetih duša iz čistilišta, osobito te molim za ... (tu nabrojite imenom svoje drage pokojne) i za sve one duše za koje nema nitko molit, koje su najpotrebnije Tvoga milosrđa, te posebno za obraćenje i spas svih griješnika, za griješnike u svijetu, u Crkvi, u našoj okolini, među našim prijateljima, poznanicima i svim ljudima koji su povezani s nama na bilo koji način, za griješnike u našem domu i obitelji, još Te molim za svu nerođenu djecu.

Na mala zrna:

Predragocjena Krvi Isusova spasi nas i cijeli svijet. (10 puta)

Na kraju krunice:
Vijek hvaljen i slavljen bio Isus Krist koji nas je otkupio svojom Predragocjenom Krvlju. (3 puta)

Molim te Gospodine Isuse da umnožiš ove moje molitve najviše što možeš! (jer kao što je Isus umnažao kruh i ribice, obećao je i čudo umnažanja molitava, pa iskoristite taj izvrstan dar)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.