Opraštati je božanski

ponedjeljak , 30.08.2021.

OPROSTITI DRUGOME JE NAJSIGURNIJI NAČIN DA JE MENI OPROŠTENO.
1.Pronađi osobu koja te je povrijedila i u duhu ga gledaj,jer duh je neposredan duh čuje i vidi sve.Ta osoba će osjetiti šta ti s njom radiš.Gledaj u oči toga i reci:"Opraštam ti,razumijem te i meni je Bog oprostio i ja tebi opraštam.Gledaj tu osobu i reci:"Opraštam ti,neću te vrijeđati,neću ti se osvećivati,neću biti protiv tebe."Pusti da osjetiš da si slobodan više nema mržnje u tebi,nema ogorčenosti nemaš ništa protiv te osobe.Kad to osjetiš tad se ona počinje mijenjati jer si se ti promijenio.Neću nikad joj govoriti da je to zlo napravila,neću nikad vikati na nju,opraštam joj razumijem je.
2.Oprosti i ti meni jer sam u sebi gajio,čuvao ogorčenost mržnju,osvetoljubivost protiv tebe,što sam te ogovarao,govorio protiv tebe,negativno mislio o tebi,oprosti i ti meni žao mi je.Polako govori dok ne osjetiš u duhu i on je tebi oprostio.Ni on tebe neće više napadati.Oprosti mi žao mi je što sam te vrijeđao,što te nisam razumio.
3.Želim ti da kroz mene osjetiš ljubav koju ti je htjela dati majka i ljubav kojom te ljubi Bog sami.Želim da to večeras osjetiš.Želim te ljubiti imati smilovanja prema tebi,ljubavi prema tebi sućuti.Govori to dok ne osjetiš da se ljubav ulijeva u tebe i onda preko tebe u tu osobu.I onda se nemoj čuditi da nađeš tu osobu skroz promijenjenu,i ona se mijenja.Važno je to dobro napraviti da tebe promjeni.
4.Bože zahvaljujem ti za tu osobu.Zahvaljujem ti što sam bio blizu nje.Zahvaljujem ti za sve,hvala ti za tog čovjeka.Govori tako dok ne osjetiš da te taj čovjek uopće ne dira,da te ne može povrijediti da te više ne boli,ne štrecne te kad ga se sjetiš.Bože zahvaljujem ti za ovog čovjeka,a njemu reci:"Znaš zahvaljujem Bogu za tebe,ne boj se,hvala Bogu što sam te imao u životu.T.Ivančić

Dođi Gospodine Isuse Kriste

subota , 21.08.2021.

Hvaljen Isus i Marija!

Ja vjerujem da su ovo posljednja vremena prije dolaska Kralja nad kraljevima, Gospodina Isusa Krista.
Duboko vjerujem da će doći za moga života.

Živio sam razuzdano i ludo dok nisam upoznao Gospodina Isusa.
Poput izgubljenog sina sam se vratio na pravi Put.

Kad ga upoznaš, ta Ljubav nadilazi svaku zemaljsku ljubav, prema ženi, prema roditeljima, braći i sestrama, vjerujem da nadilazi i ljubav prema djeci, pošto još nisam postao roditelj.

Molim te Isuse da budem pripravan na Tvoj Slavni Dolazak. I ja i sva braća i sestre u Kristu. Prije zadnje anđeoske trublje da te upozna svaki čovjek na Zemlji i da se obrati.

Ovo je dobrodošlica mom Šefu, Gospodaru nad gospodarima, Kralju nad kraljevima, Gospodinu Isusu Kristu.

Očekivajte ovdje s vremenom razne multimedijalne uratke: od teksta, pjesme, fotografije, animacije, videa.

Postao sam čovjek molitve. Vjerujem da molitvom možemo spasiti puno ljudskih duša. A koliko smo bili uspješni znat ćemo tek kad pređemo na drugu stranu.

Ovdje možete očekivati svašta, ali morate znati da je ovo prije svega Kristocentrični blog.

Toliko zasad. Čujemo se.

Bog Vas sve obilno blagoslovio!

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.