*THE WAY I SEE IT...*

19.02.2006., nedjelja

Ponešto o Gđi. Crvenko-Zelenko

Ovaj post ću posvetiti jučerašnjem izlasku i mojoj prijateljici Gđi. Crvenko-Zelenko. Jučer su u Benčiću bili Gustafi i nas par iz razreda se našlo u gradu. Kupili smo cugu i pili u Petrovoj na Vežici, a poslije na školskom jer je počela padat kiša koja nas je prisilila da se premjestimo. Pili smo i sprdali se u sastavu: Gđa. Crvenko-Zelenko, Žaba, Jure, Sike, Tony, NataSa, Marko Č., Ivo i ja. U benčić smo išli samo Gđa.C-Z, Žaba, Sike, Tony i ja. Tako smo se naplesali i nauživali!!
ISPRIČAVAMO SE KROKODILIMA ZA ŠANKOM KOJIMA JE NESTALA BOCA VINA !!!
Tko je jučer bio u Benčiću i vidio zečicu koja se nije mogla prestat smijat (mene) pomislio je da nije normalna. Inače sam jako normalna,ali jučer me alkohol tako razveselio da se nisam mogla prestat smijat. No dosta o Benčiću jer je nemoguće riječima opisat kako nam je bilo dobro....PREDOBRO!
Kao što sam napisala na samom početku posta jedan dio ću posvetit gđi. Crvenko-Zelenko. Ovako vam izgleda gđa Crvenko-Zelenko ili N.N.:
Glitter Graphics,       MySpace Graphics, MySpace Codes, MySpace layouts, Doll Codes from http://www.dressupmyspace.com

Ona je jako dobra cura koja mi uvijek govori da sam slatka. N.N. je članica našeg MAGI MEN TIMA i svi ju jako volimo jer je pametna i draga (šatro). I budući da je ona sva tako savršena ne želim više pisat o njoj za njeno dobro kako se nebi umislila i postala.....JA! :o) Pusa N.N. i drago mi je što si mi prijateljica....a ne ona Žaba!
- 13:14 - RECI (5) - STAVI NA PAPIR - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ja sam...

Omiljeni Li(n)kovi: