KONCERT HLADNOG PIVA U CROSSRADU =DD

Baš tog dana smo kao morali ić' kod neke babe u mali lošinj. I vračamo se mi da ja stignem na HP u Malinsku.Taman nam se pred nosom most zatvorio između lošnja i Cresa,pa smo tam potratili pola sata od velike važnasti.(zbog toga smo zakasnili na trajekt za Krk u 7(a iduči je išo tek u pol' devet.))
U,kak sam poludila.
Oko jedanejst sam stigla na HP u crossroad. A to neki disco ala neki narodnjački. Sve oni faking reflektori u bojama. Taman sam dosla kad su se pocele prodavat karte. U disco su dolazili od rokckera,pankera do nekog tipa u uskoj bjeloj košuljici s dugim rukavima,i žensice u minici i štiklama od pol' metra. Kad se počela puštat mjuza ,AC/DC,The Clash.....naši su se zalutali cajkaši pokupili.
Pivo je počelo svirat' u pol dva kad se ekipa zagrijala. Ja sam bila u prvom redu(il u drugom kad su me izgurali). A,nisam baš skužila curice u prvom redu kaj ni rječ ni jedne pjesme nisu znale.
Mile i Stipe su mi dali ruku kad su se pozdravljali s publikom. A i ulovila sam trzalicu od Šokija....jej(inače sam nespretna i tjelesni mi ne leži) Al' sad znam da se sve može ad se hoče.
HHHHhhhhHHHHhhhh.....bilo je stvarno zakon.

K.S.

23.08.2009. u 21:12 · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Iz mog kuta.....

Neobičan dan.Sunce je nekako oslabjelo,a oblaci su se posložili u obliku ovaca. Sva iscrpljena od pretjeranog druženja s prijateljima,ustala sam. Tjedan dana doma a kuću nisam ni vidjela. Srela se sa svima,probala sve. I da prijateljica je došla kod mene spavati.Kao prvo planirale smo usred noći pobjeći van. Ali omelo nas je to zbog čega je dan bio neobićan,kiša. Tutnjila je svom snagom baš u inat nama.
ZORNI AJSKAFIĆ
Zabavljale se mi i vidimo 4 sata u noći. Ajmo ćekat zoru(to je bila pretežito moja ideja,volim gledat' čudne djelove dana/noći.) Cca pol' šest. Nama se pije ajskafe. Svi spavaju mrkli mrak se razdanjuje a ja u špajzu u pohodu na mljeko. Prvo sam dobrano izlupala stepenice,ali sam uspjela nač' mljeko. Hm....ali ajskafe je ispo čist ok(malo prejaka aroma)
Zaspale smo oko pol' 8. Sutradan sam bila za šitz.

Aaaa sama se sebi divim kak' glupavo napisano.



Postanak i ostanak do dana današnjeg

HLADNO PIVO
Dan se bližio kraju,ali i početku. Bila sam kod kume,moje najdraže i najbolje kume na svjetu. Njezin sad bivši dečko,dao mi je tog dana sa mojih 8 godina i nešto sitno, Šamar,album od Hladnog Piva. Ivan(bivši) bio je sav nekako potišten taj dan,niti sluteči koliko mi je promjenio život. Htjela sam taj album samo zbog pjesme ''Teško je ful biti kul'',jedino sam nju i znala.
Hvala,reči ču Ivanu idući put kad(ako) ga vidim.
Počela sam Šamar preslušavati stalno,i taj neki ''štih'' Hladnog Piva mi se jednostavno svidio. Od tada do dana današnjeg smo ja i Mile Kekin ''nerazdvojni.
A,jučer sam bila u crossroadu na HLADNOM PIVU,al nemam snage o tom pisat',u idučem ću postu.

On
Ah da ljubavna priča. Bez happy enda. A pjesme sam o njemu pisala.Tuga.

Pozdrav
Bjeli Zub
K.S.





17.08.2009. u 13:30 · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Dobro veće...i dobro došli svi

Pa da se predstavim: ja sam jedna netipična tinejđerka. A moj blog će biti pola dnevnik događaja,želja...bla bla,a pola razmišljanja o svemu i svaćemu.Kako bi moj jedan dobar prijatelj rekao dubokoumno razmišljanje. Dobro,on je razmišljao u svom dubokoumnom razmišljanju o sexsu,ali ja ne funkcioniram tak'.Činjenice o meni:
Volim Hladno Pivo(preferiram grupu ali ni piva mi nije mrska)
Nevolim Cajke(smatram da to nije glazba)
Nejdu mi č i ć.ili ije i je
Matematika a-a
Volim Garfilda.
Ah sad se sjetim ljubavi. Moje faking netipićne ljubavi. ,,Bok! ja sam nzn. npr. Kikać i muči me što sam se zacopala u starijeg tipa. Ja imam 14 a on 18. O.K! što da radim?''-to sumljam da biste čuli iz mojih ustiju.Ja sam se zaljubila u godinu dana mlađeg. A okolina to neshvaća. Svi bi mi se samo rugali da im to kažem. Al vidjet će oni mene u novoj školskoj godini,shvatit će neke stvari. I da planiram si apravit raps*(il b nis ziher)EEEE,da sad sam se sjetila mog zakon plana!!!!(mislim da je vrijeme za novo poglavlje.)

BJEŽIM U ZAGREB!!!!
Inaće sam iz malog grada blizu Zagreba,i starci mi (ofc) nedaju da idem sama tamo. Al ću iskoristit vrijeme kad će oni bit na more a ja ću sama bit doma s bakicom.Ljepo ću otić' i kupit par stvarčiCA kaj mi trebaju iz grada. I naravno bavit ću se malo fotkanjem.Nisam neka šopingoholićarka pa ću se posvetit fotkanju.
Osobno mislim da je ovaj moj prvi post bezveze,al pisat ću ih još....hm razmišljam o ćemu....politici,neprevdi....I sad mi je želja nekako da ova noć bude mirna. Bez toliko smrti. Iskreno,teško je razmišljati o tome. A još je teže kad o tome pričam u pošalici. Osječam tugu,ali se nadam novome danu.
Neka vas sloboda prati
K.S.wave

15.08.2009. u 22:21 · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #