djecko

nedjelja, 29.01.2006.

momo-konj

Sinoć ja htjeo bit sa jednom djevojkom. Odem ja s njom kao u šetnju pokušam nešto ali mi ne uspije. Vratim se u kaf zujim malo unutra ali ne mogu dugo izdržat u zagušljivom pa moram opet van. Malo sam se naudiso svježeg zraka i vratio se unutra kad čujem neko krešti. Ja pogledam oko sebe kad to jedna meni jako draga prijateljica. Odem ja do nje i društva s kojim je bila. Sjeo sam a jedna se djevojka naslonila (legla) na mene. Ja nju zagrlio i ona kaže ime. Ja nešto malo razmišljam. Ja nju znam. Znam da je laka. Znam da će bit sa mnom ovo veče. Znam da me neće zvat posle toga ali znam da moj školski (školski=ptijatelj iz razreda u osnovnoj) oće bit s njom i neću ga zajebat. I ja ljepo ništa ne pokušam. Kasnije ja njega vidim sa djevojkom koju sam ja htje. Plešu zajedno, on joj nešto šapuće… ja popizdio. Pa ne može mi to radit. Jedva se suzdržo da ne napravim sranje. I kasnije čujem kako je on nju pokušavo nagovorit da bude sa mnom.
Sad se ja pitam… kad sam ja izgubio povjerenje u prijatelje? Kad sam ja zaboravio da je ples znak veselja? Nisam li ja nedavno plesali ja i jedan lik a ne možemo podnjet jedan drugog? Šta se događa samnom?

- 15:37 - Komentari (16) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.01.2006.

PANTURIST

Ovaj post najbolje će razumiti oni koji se svakodnevno voze autobusom.
Prije četiri dana došla nam je «sibirska zima» ceste su se zaledile. Autobus je kasnio nekih cirka pola sata. Smrzo sam se, ali to je uredu. Ono šta nije uredu je što nam bus nije imo grijanje. To je bilo još cirka 45 minuta smrzavanja.
Sutradan opet zima ali prosipala se sol pa više nije zaleđeno. Očekujem bus na vreme, ali on opet kasni cirka 20 minuta, i opet prvo šta vidim je ubundani vozač, pogađate nema grijanja. I opet se smrzavam.
Treći dan očekujem da će bus kasnit, ali opet sam se prešo. Vozio je Bosanac(jedini vozač koji po svim vremenskim uvjetima i stanjima na cesti dođe na vreme) i moro sam trčat. Dobro sam sam si kriv, ali jebiga ni on nije imo grijanje. A uz to poslije par vožnji njegovim busom ostajete ovisni o udisanju naftnih derivata. I tako se ja smrzavam i pokušavam ne onesvjestit zbog nafte u zraku.
Četvrti dan opet vozi Bosanac. Ulazim unutra kad ono toplo. Ja sav sretan, al kad je htjeo zatvorit zadnja vrata nije uspjelo. I tako nama ljepo pirilo.
Od prijatelja sam čuo da dosta autobusa nije išlo. Neki su čekali i po 3 sata bus.
Naš PANTURIST je jedna velika lutrija. Hoće li bus doći ili ne… koliko će kasnit… hoćemo li se dovuć kući…
A najljepše je kad onako smrznuti idete kupit mjesečnu a čičica na vas viče petnaest minuta jer nemate kunu sitno. Ostavi si kunu jebla te kuna.
I kolko ćemo mi to morat trpit. Šta je sa onim zakonom o busevima mlađim od 10 godina

- 19:07 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.01.2006.

ja i moja škola

Navodno nas uskoro sele iz zgrade. Odlučio sam napisat malo bisera koje sam napravio. U prva dva-tri dana prošle godine pokvario sam sat i pokido pipu. A do sada sam iskako i uskako kroz prozor. S Lozom sam palo vatru u kanti. Visio sam sa drugog kata(prozor WC-a kad biologije, za one koji znaju zgragu) na prvom katu (fizika) sam izašo kroz prozor i šeto se nekim ukrasnim zidom. Non-stop visim po rukohvatima. Neki dan sam se spušto rukohvatom pred Degmom. Društvo iz razreda mi kaže da je skoro dobila srčku. Skoro sam poginio kad sam šeto onom žutom izbočinom na zidu na drugom katu. Al dobro je prošlo (zahvaljujem Marini na podršci:-)) ovo su stvari kojih sam se uspio na brzinu sjetit. Još samo moram tim zidom napravit krug (pomoću prozora) i preodat jedan dio rukohvata pa mogu u novu školu.

- 19:47 - Komentari (12) - Isprintaj - #

srijeda, 18.01.2006.

Momo - konačni povratak:-)

Evo vraćam se opet. Ovaj put se sigurno vraćam. Ne mogu ja bez vas:-) ipak sam siguran da vam mogu vjerovati, ako nizašo drugo onda jer vas ne poznajem. imam par pitanja koja me muče. Je li čovjek hrabar ako je njegova hrabrost proizvod straha da ne ispadneš kukavica u očima drugih? Je li plemenitost ako činiš dobro jer se bojiš da ćeš biti poput ostalih? Kako se rješiti greške iz prošlosti? Dali zlo vraćati dobrim?

- 23:10 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

moj mail

  • momo123@net.hr
    Za sve one koji nemaju pametnijeg posla ili me kojim čudom trebaju neka se jave:-)