Komentari

djecko.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • tiky

    ma nemoguce da si se vratija!! vec si izgubija gosce!! bit ce bolje!! ono prvo pitanje mi i nije najbistrije(ocito se radi o nekom tvom postupku)!! pa plemenitost je uvik cinit dobro,a drugi tu i nisu vazni!a greske iz proslosti...ovisi kako ko,ne znan ja sad koja je to greska da sad nesto pametujem!ali sve se moze popravit,bar djelomicno!ma uvik budi dobar pa ces bar znat da nisi radija lose stvari!! a i ne mogu ljudi vjecno bit zlocesti!! prosvitle se nakon nekog vrimena pa ti bude zaj sta si i ti s njim bija 'zlocest'!!! ne virujen da san ti puno pomogla,ali ,bar nesto za pocetak!! aj samo ti pisi i dalje!!! :))

    avatar

    19.01.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • ...:::AngellegnA:::...

    ej... moja filozovila je: ko je prema tebi loš, ti prema njemu budi još gori... aj, uživaj...

    avatar

    20.01.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • /?

    kako ti mene komentiraš i ja ću tebe..prvo pitanje mi je pomalo nejasno,ali nebitno...što se tiče plemenitosti tiky je potpuno u pravu,a greška iz prošlosti-ovisi o kakvoj je grešci riječ,ali ti uvijek znaš koja je to greška bila-čak i da je se riješiš ti je se sjećaš...A ovo posljednje pitanje je jedno od onih koje sam očekivala..to ovisi samo o tome kakav si ti...

    avatar

    21.01.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • starshapedsunglasses

    Ne, čovjek nije hrabar ako je njegova hrabrost proizvod straha da ne ispadne kukavica u očima drugim. Zapravo je još veća kukavica jer se boji tuđeg mišljenja. bar po mom. A ono s plemenitosti - ako si zbog toga drugačiji od drugih i ako se zbog toga izdvajaš - onda je to OK. Riješiti greške iz prošlosti možeš tako da se distanciraš od prošlosti i to zaboraviš jel prošlost se ne može ispraviti. A za ono zadnje ne znam.

    avatar

    22.01.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • west 4 life

    šta ne staviš slike ili tako nešta...2pac 4ever!!!!!!

    avatar

    23.01.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • matheo

    pozdrav...i složio bih se sa ostalima..

    avatar

    23.01.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • west 4 life

    pa ljenčino jedna lijena...to ti je max 3-4 min...

    avatar

    23.01.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...